Şimdi Ara

MSI stealth 15m oyun oynarken otomatik olarak fan hizini ve overclocku fulluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayardayken her ne oyuna girersem gireyim ister gidip god of war i full grafik + rtx + quality dlss ile calistirsam ister minecrafti en dusuk grafiktede calistirsam bilgisayar silent profilde bile olsa otomatik olarak fan hizini ve clocku fulluyor, yani bakiyorum oyun gpunun %20 sini bile kullanmiyor ama yinede full performans moduna geciyor allahin minecraftinda ucaga donuyor bilgisayar bunu engellememin bi yolu varmi disarida 2 dk oyun gireyim diyorum pisman olup geri kapatiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odimmg4 -- 19 Ekim 2022; 5:3:48 >



  • Bios'ta veya Msi'nin Control Center yazılımında Hibrid mod aktif mi? Prize takılı olmama durumunda ayarlar maximumda kalmış olabilir. Nvidia'dan da ayarları düşürürsünüz. Afterburner programıyla voltaj ve mhz eğrisi oluşturmak da denenmediyse işe yarayabilir. Gpuyu eğri dışına çıkmamaya zorlar.

  • Msi adina bilgisayarimda bir tek Dragon center var onun disinda bilmiyorum bilgisayari kontrol edebilecegim ek bir yazilim

  • Dragon Centeri aç, şu sitedeki videodaki adımların (eğer yapılı değilse) tam tersini yapıp hibrid moda al. Genel ayarlar kısmındaymış.


    www.msi.com
    MSI Discrete Graphics Mode explained
    https://www.msi.com/blog/msi-discrete-graphics-mode-explained
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.