Şimdi Ara

MSI Prestige 15 Aşırı Isınma Sorunu Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Arkadaşım MSI A10SC-075TR marka bir bilgisayar aldı. Özellikleri canavar gibi ama oyun oynarken aşırı ısınma sorunu(90 95 derece) oluyormuş kapatında düzeliyormuş sizce normal mi? Ekranın önündeki kısma dokunulmuyor o derece kalorifer gibi ısı yayıyor cihaz arkadaş beğendiği için iade istemiyor kronik bir sorun yoksa değişim talep etmekten yana. Cihaz yeni çıktığı için yorum vs bulamadık ısınma sorunu ile ilgili.

    Tavsiyeleriniz nelerdir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marikruz -- 20 Kasım 2019; 1:15:50 >







  • Islemciyi ya da ekran kartini kullanima göre undervolt yaparsaniz eger durum bir miktar düzelecektir. Ikisi birlikte de yapilabilir. 14inch olan model için durumu bu sekilde çözdüklerini ve iyi sonuç verdigini gördüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ısınmanın eğer sadece oyun oynarken oluyorsa bir problem olduğunu düşünmüyorum zira bir oyun bilgisayarı değil ve çok ince, hafif bir cihaz. Doğal olarak oyun oynarken ısınacaktır çok bir problem olacağını düşünmüyorum. Eğer çok sıkıntı oluyorsa ilk çare olarak eğer daha önce yapmadıysa bir creator centerdan kullanım modlarını incelesin, ikincil olarak işlemci undervolt edilebilir veya yardımcı bir uygulama ile fanları maksimum devirde döndürterek bir nebze daha iyileştirebilir ancak çok gürültü olacaktır bu seferde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar otomatik olarak fanları çalıştırmıyormuş hocam. Arkadaş bir Program indirdi oyuna girince otomatik oyun moduna geçip fanları sonuna kadar çalıştırıyor ısınma azaldı bu şekilde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.