Şimdi Ara

MSİ GT70 Bluetooth Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim Bluetooth çalışmıyo arkadaşlar killer network falan driverlar son sürüm hatta slip tekrar kurdum fakat tık yok. İşin garibi kamera wifi çalışıyor aynı drver a bağlı olmasına karşın fakat bluetooth yok. SCM'den açtığımda açık görünüyor fakat alltaki bildirim ışıkları yanmıyor. Ne yapabilirim?



  • Cihazın tam modeli nedir ? öncelikle Killer Cleaner programını kurup çalıştırın bilgisayarı yeniden başlatın.Açılınca ekle kaldırdan killer suite i kaldırın bilgisayarı tekrar başlatın.Sonrasında msi sitesinden indirmiş olduğunuz güncel driver i kurabilirsiniz.Killer cleaner olmadan driver yazılımını kaldırmak imkansız gibi birşey araştırmalarıma göre sonunda bunu keşfettim.Bende son günlerde buna benzer birşeyle ugrasıyorum.gt60 dominator pro sahibiyim.windows 8.1 kaynaklı birçok kişinin yaşadığı ara sıra internet kopması yaşıyorum wi-fi bağlı olduğu halde yani bazı kişilerdeki win 8.1 sınırlı erişim problemi değil.Sizde de böyle bir sıkıntı var mı ? windows 8 ve windwos 7 de sorun yaşamayan birçok kişi win 8.1 e güncelledikten sonra aynı sorunu yaşıyorlar.
  • Model : MSI G Series GT70 2OD 17 INC / Windows 8.1

    Ben ethernet ile bağlanıyorum internete bi kaç defa wifi kullandım ama sıkıntı olmadı
  • Wifi kullanımı sonrasında bilgilendirirseniz sevinirim.Birkaç günlük deneyim yeterli olacaktır.Çünkü win 8.1 kullanan çogu kişi bu problemi yaşıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.