Şimdi Ara

MSI GE73 VR - Menteşe sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Metins1992 kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı aldığınız yere götür ve durumu anlat. Onlar resim çekip sorunu yazıp, kayıt alıp servise gönderirler.

    Ben Vatan'dan almıştım. Gittim ve durumu anlattım. Teknik servis odasına yönlendirdiler. Sorunu anlattım. Webcam ile yukarıda attığım resmi çekip kayıt altına aldılar. Formun bi kopyasını bana verdiler. Gelince aradılar gidip aldım. Msi Yetkili Servis gerekirse arayıp bilgi veriyor.

    Kitapçık fare filan gerek yok ama adaptör ne olur ne olmaz diye koy kutuya yine de. Kutu içeriğini de arıza formuna ekliyorlar zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 16 Temmuz 2019; 1:4:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kreat

    Panelde sıkıntı yoktu zaten. Menteşe kırılmadı bende. Menteşe panelden ayrıldı. Kapağı açmaya çalışırken panel 2 ye ayrılıyordu.
    hocam aynı menteşe sorunu bende de var şimdi teknik servise yollayacağım ama garantisi yok.sizden ücret talep etmişler miydi ettilerse ne kadar ettiler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EgeArsln.EA

    hocam aynı menteşe sorunu bende de var şimdi teknik servise yollayacağım ama garantisi yok.sizden ücret talep etmişler miydi ettilerse ne kadar ettiler?

    Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Ben de garanti kapsamında yapılmıştı. Fiyat konusunda birşey diyemem hocam.

    Artık ekranı hiç kapatmıyorum laptopu kapatsam bile. Tekrar aynı sorunun olmayacağının garantisi yok. Msi aldığıma zaten pişmanım. Eskisinden çok daha dikkat ediyorum cihaza.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EgeArsln.EA kullanıcısına yanıt
    Hocam durum nedir? Ne yaptınız ?
  • Arkadaslar merhaba yukarıda ki sorunu yaşıyorum msi ge73vr 7re raider laptopumun menteşesi kırıldı ekran da hiç bir sorun yok fakat sag menteşe kapağı kırık durumda ve ekran çerçevesi açılmış durumda. Garantisi bittiği için ne yapabilrim acaba önerilerinize ihtiyacım var. İnternetten parçaları alıp yaptırmayı düşünüyorum ama parçaları da aliexpress harici bi yerde bulamadım

  • Vito Scaletta1994 kullanıcısına yanıt

    dostum aynı modelde bende de sıkıntı çıktı. komple ekran çerçevesinin değişmesi gerekiyor galiba. Sen ne yaptın görüştün mü teknik servis ile? fiyat verdiler mi?

  • sabriglsvn S kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de sana sorayım. Yaptırdın mı? Yaptırdıysan kaça yaptırdın? Daha önce 2 kere sol menteşe kırılmıştı garantiden yaptırmıştım. Şimdi de sağ kırıldı. Garanti yok. Durduk yere masraf.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiniz mi acaba ya fiyat ne kadar dediler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de menteşe nanay oldu, 5senelik cihazda taş çatlasa 500kere ac kapa yapmisimdir. Ve benim de sağ menteşe gitti. Demek ki sağda kronik hata var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devilucifer85 kullanıcısına yanıt

    Bende ge72 7rd var. 5 yıllık cihaz sağ menteşe kırıldı galiba. ekranı kapatabilirsem garantiye yollarım bakarım kaç tl isteyecekler

  • Castieello kullanıcısına yanıt

    Geçen hafta Yazıcıoğlu da 200tl ye yaptırdım. Menteşeleri gevşetti biraz bir de sağ menteseyi onardı. Güzel işçilik vardı. Şimdi batarya ariyorum ama piyasadaki 1200tl ye satılan bataryalar çöp bataryalar. Buna çözüm bulmam lazım, laptop dayanmıyor artık hiç.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GE73 var bende... Aynı sorun GE 73 için bana da oldu 2-3 hafta önce... Garantisi biteli 1 sene olmuştu ama adamlar ücretsiz halledeceğiz dediler ve 1 günde hallettiler. Ben herhalde kendim kırdım diye düşünerek gitmiştim ve parasıyla yaptırmaya hazırdım ama kendileri dediler ücretsiz yapacağız diye. Bu beni çok mutlu etti. Sıkıntı çıkarsa götürün, garantisi bitse de ücret almıyorlar. Ama beni endişelendiren şey; "bu modellerde böyle bir sorun var" lafı oldu. Garanti bitmiş olsa da bir defaya mahsus ücretsiz halledeceklerini söyleyip ücret almadan hallettiler. Ama bir defa daha olursa bu defa para alacaklar. O zaman da mahkemeye verilirse yine ücretsiz hallolur bence. Sonuçta etik değil. Kendilerinin dizayn hataları varsa (ki bunu kabul ediyorlar ki garanti bitse de ücretiz hallediyorlar), o zaman ömür boyu ücretsiz halletmeleri lazım bu sorunu. Mahkemelik olursak haklıyız yani.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.