Şimdi Ara

Msi B450 Tomahawk Max RGB to ARGB Converter(çevirici)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar malum x470 carbon kartımı yakınca hem işlemciyi güncelleyim dedim hemde anakart almam gerekti. B450 tomahawk max aldım ama şöyle bir sorunum var bu anakartta adreslenebilir rgb girişi mevcut değilmiş. Güzel bir kasa toplamaktayım argb fan takacağım ama çevirici ne alabilirim bilginiz varsa bu konuda paylaşırsanız sevinirim. Bu arada Rtx 2070 gpum için Riser tavsiyeside alabilirim anakartım vertical gpu destekliyor(275r airflow) uygun yollu performans kaybettirmeyecek bir riser önerirseniz sevinirim TT'in var ama 205TL olduğu için direk eledim. Teşekkürler herkese...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Güncel...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir converter bulabildiniz mi? Aynı problem ile karşı karşıyayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E72A93EC6

    Bir converter bulabildiniz mi? Aynı problem ile karşı karşıyayım.
    Converterler sağlıklı çalışmıyormuş hocam o yüzden hiç riske girmedim b450 gigabyte var argb girişli ama b450 tomahawk yada asus pro gaming kadar iyi değil. Ben x570 gaming edge wifi anakart alarak çözdüm sorunu. Araştırmadığım yer kalmadı çalışan bazı apartlar var ama tam argb işini görmüyor rgb gibi çalışıyorlar.
  • Selamlar. Ranker Cygnus v2 aldım 4 tane ARGB fanı var. Buna uyumlu anakart en ucuz x570 gaming edge wifi anakart mı? 1000 tl verebilirim en fazla anakarta. MSI Tomahawk B450 alırsam yazılım üzerinden değil kontrolcü üzerinden mi kontrol edebilirim?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.