Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (200. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.063
Cevap
89
Favori
260.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herhangi bir krallığa girmeden nasıl yerleşke ele geçirebilirim?

    Bide şu ejderha sancağı görevi için 10 yıl limiti çok saçma ya

  • Oyun için osmanlı modu ne zaman çıkar acaba bilen var mı

  • Oyunu ilk ciktiginda almistim, simdi yeniden basladim. Lycaros'u ilk gordugumde bana tepeden bakiyordu butun asaletiyle, "Bir gun benim olacaksin" dedim ve Chaikand'da baslayan macerami Lycaros'u ele gecirerek tamamladim. Artik sehirlerin en buyugu, en guzeline sahibim, huzur dolu bir sonsuzluk icin onumde kalan tek engel Calradia. Bir gun seni de yenecegim koca oglan.  

  • Hileden nefret eden biri olarak, hileye teşvik eden oyun yapmışlar aşırı mantıksız görevler var

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HA1990

    Çok yazık. Büyük potansiyeli olan oyunu hiç ettiler... Artık bu konuda milliyetçi takılmaya gerek yok. Umarım yabancı bir oyun firması benzer bir oyun çıkartıp bizi özlemini duyduğumuz oyunla buluşturur...

    Oyun erken erişimde. Sürekli yeni güncellemeler geliyor. İndirmeye açık olması tam olarak çıktığı anlamına gelmiyor ki. Hiç etme falan yok o yüzden. Tarz olarak Bannerlord a gram yaklaşabilen bir oyun da yok ne yazık ki.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: megi21

    Hileden nefret eden biri olarak, hileye teşvik eden oyun yapmışlar aşırı mantıksız görevler var

    Main questleri hilesiz yaparsan acliktan olen troopla parasiz sekilde oynarsin oyunu, Neretzes' Folly'yi bitirene kadar isinlanmak en mantiklisi, Neretzes' Folly'den sonra da gelen questler seni haritanin obur ucuna yollayacak surekli, onlari da isinlanip yapip geri oldugun yere isinlanman lazim yoksa ya gorevi yapmadan oynican oyunu ya da rezilliklere katlanican.

  • made off hit her kullanıcısına yanıt

    Aynen bundan bahsediyorum. haritanın diğer ucuna görev veriyor. aynı anda kalemi mi savunacam fetih mi yapacam lord mu kovalayacam bu görevlerimi yapacam. oyunun yapımcılarına hileye teşvik etmekten silivri kararnamesi çıkarılmalı.


    Şu oyunun savaş atmosferi olsun, harita üzerinde strateji geliştirme olsun, en baştan başlayıp krallık kuruyorsun falan senaryosu olsun inanılmaz yerlere gelebilirdi bir türlü o gelişimi gösteremediler. Yazık ediyorlar kendilerine.

  • Arkadaşla oyunu 15 saattir oynuyorum ancak sürekli görev yapıp duruyorum sefer namına oyun daha hiçbir şeye teşvik etmedi. Narazets folly görevini yapmak çok zor daha iki tane soyluyla anca konuştum. Lucon denen arkadaşı bulamıyorum son yeri gösterilmiyor ansiklopedi de. Oyunda bundan sonrası için ne önerirsiniz ne yapmalıyım ?
  • Geçen sene çıktığında 2 3 hafta gibi bir sürede 106 saat gömmüştüm oyuna. Daha önce m&b serisinden hiç bir oyun oynamadığım ve genel kitlenin acayip övmesinden sebep olacak ki acayip merak içerisindeydim ve ne yalan söyleyeyim inanılmaz zevk aldığım bir 106 saat olmuştu.

    Ancak şunu da açıkça belirtmeliyim, oyun bir süre sonra sizi sığ sularda yüzüyormuş hissi içerisinde bırakıyordu. Şu anda tam hatırlamamakla birlikte oyunun temel işleyişine negatif etki edecek çok şey vardı. Bunlar; son görevin bitmiyor oluşu, diplomasinin gerçekten çok kısır oluşu, diyalogların çok basit düzeyde olup derinliği ve bir ruhu olmayışıydı.

    Yukarıda saydıklarım üst üste gelince bir süre sonra kendini kandırarak oynamaya başlıyordun ve ister istemez oyun sadece kütüphanede “belki bir gün geri dönerim” kategorisinde yerini alıyordu.

    Aradan 1 yıl geçti, bu sıralar oyunsuzluğun başıma vurmasından mütevelli cidden oturup uzun uzun zaman harcayabileceğim chill bir oyun arıyordum. Aklıma tekrar bannerlord geldi. Şimdi arkadaşlar size sorum şu olacak; aslında bu iki seçenekli bir soru.

    1- Bannerlord için yeşil ışıl yakıp tekrar geri dönmek mi ?

    2- Dediğim gibi kütüphamede durup daha önce fırsat vermediğim ve merak ettiğim warband’ı mı deneyimleyeyim. (Sanırım warband için diplomasi çok daha gelişmiş bir durumdaymış)




  • Yanlış hatırlamıyorsam oyunun dilini İngilizce yaptığınızda bulunduğu son yer gözüküyordu.

  • Menüler arasında geçiş yapıldığında veya bir savaştan çıkarken, tutsakları ve ganimetleri alma ekranlarında geçerken fps 150lerden 1-2'e düşüyor. Bu sorunun sebebini bilen var mı ? Savaşlarda vs durum gayet normal ama sadece text olan ekranlarda geçiş çok kötü

  • Bu oyun bu yıl tam sürüme geçmeyecek miydi ? Geçen yıl alıp,bitirdim. Gördüğüm kadarıyla hala aman aman gelişmeler yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunu bir gün bilgisayar alıp oynacağım diye hiçbir videosunu ne izledim ( oynanış videosu hariç ) ne hikayesine baktım ne de krallıkları inceledim. Oyun hakkında hiçbir şeye bakmadım, bakmam da. Bundan 1-2 yıl sonra bu oyunun zevkini çıkaracağım

  • Bu mod bana Viking Conquest'i hatırlatıyor, gemi savaşları falanda olacak;

    https://www.moddb.com/mods/mount-blade-bretwalda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak isteyen olursa steam gift olarak 120 TL ye verebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sobriquets -- 21 Haziran 2021; 13:4:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bu mod var, Roma'nın son dönemleri. Hunlarda var.

    https://www.moddb.com/mods/burning-empires

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoldaş ölümünün oyun içindeki çözümü nedir arkadaşlar? Fark etmemişim 2-3 saat önce ölmüş biri. Bilmiyordum öldüklerini. Yeni yoldaşlar mı üretiyor oyun?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kivalo

    Yoldaş ölümünün oyun içindeki çözümü nedir arkadaşlar? Fark etmemişim 2-3 saat önce ölmüş biri. Bilmiyordum öldüklerini. Yeni yoldaşlar mı üretiyor oyun?

    Yoldaşlar ölüyormu? Warband'da ölmüyorlardı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Takeda Akane

    Yoldaşlar ölüyormu? Warband'da ölmüyorlardı.



    Alıntıları Göster

    Evet savaşta 3 tanesi öldü.

  • Arkadaşlar zırh atmak askerlerime artık eskisi gibi tecrübe vermiyor bir bug oluştu sanırım düzeltemiyorum


    Eskiden pazardan gidip en ucuzundan 15klık zırh alıp çöpe atıyordum ve 15-20k arası tecrübe puanı kazanıyordu askerlerim artık öyle değil


    direkt tüm envanteri atınca sanki yüzlerce değil de attığım her farklı ürünü bir sayıp 75 75 tecrübe puanı veriyor


    eskiden böyle değildi tüm envanteri atınca her birini sayıp 15k gibi bir puan verirken şimdi 350-750 gibi komik bir rakam vermeye başladı


    şöyle bir şeyde var misal tüm envanteri direkt olarak atmaz tek tek çöpe atma işlemi yaparsam 15k gibi bir tecrübe puanı kazanacağımı söylüyor ama öyle olmuyor yine sanki yüzlerce item değil de bir kaç tane atmışım gibi tecrübe puanı veriyor


    bu bir bug mı yoksa bir yerde yanlışlık mı yapıyorum


    ilk oynadığım karakter ile oyunu öğreniyordum ki 1bin küsür gün geçirdim klan seviyem 5 di orada askerlerim item atmada çok yüksek puan kazanırken yeni açtığım klan seviyesi daha 2 olan karakterimde bu sıkıntı oluyor acaba başka ektenler mi var yoksa bu bir bugmı





  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.