Şimdi Ara

Motosiklet geçiş ücretlerinde indirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karayolları Genel Müdürlüğü'nden motosiklet geçiş ücretlerinde indirim geldi. KGM Basın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından yapılan açıklamada, "6. Sınıf araçlar için uygulanacak ücretlerde değişikliğe gidildi.

    Otoyollar ile Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinden 6. Sınıf HGS etiketi ile geçiş yapan L3, L4, L5 ve L7 sınıfı araçlar 1. sınıf araç geçişlerinin yüzde 50'si oranında ücretlendirilecek" denildi.

    Bu kapsama giren araçların, motosikletler olduğu belirtildi.

    KGM tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), sorumluluğu altında bulunan "Otoyollar ile Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri ve Erişme Kontrolünün Uygulandığı Karayollarında, Geçiş Ücretlerinin Belirlenmesi ve Uygulanması" na ilişkin yönetmelikte, 6. Sınıf araçlar için uygulanacak ücretlerde değişikliğe gidildi. Buna göre, otoyollar ile Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinden 6. Sınıf HGS etiketi ile geçiş yapan L3, L4, L5 ve L7 sınıfı araçlar 1. sınıf araç geçişlerinin yüzde 50'si oranında ücretlendirilecek. Karar, 24.10.2015 tarihi saat 00.00'dan itibaren uygulanacak."



  • Hele sukur hak yerini buldu. Zira resmen motorcular kaziklaniyordu araba gibi geçis ucreti odeyerek. Ama biraz daha dusuk tutulabilirdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2000watts

    Ama biraz daha dusuk tutulabilirdi.

    Keşke düşündüğünüz ücreti daha önceden gerekli yerlere bildirseydiniz de ona göre belirleselerdi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: entarhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: 2000watts

    Ama biraz daha dusuk tutulabilirdi.

    Keşke düşündüğünüz ücreti daha önceden gerekli yerlere bildirseydiniz de ona göre belirleselerdi...

    Bana saçma sapan cevap verecegine biraz arastirma yapsaydin,diger ulkelerde motor kullananlar ne oduyor diye!
  • Nihayet doğru bişey yaptılar, hoş seçim öncesi olmasa onuda yapmazlardıda
  • Maksat oy toplamak belli bir şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2000watts

    Bana saçma sapan cevap verecegine biraz arastirma yapsaydin,diger ulkelerde motor kullananlar ne oduyor diye!

    Saldırganlaşmaya gerek yok, ama ben kimsenin özel zevkine karışmam, bırakırım kendi kendilerini rezil etsinler diye. Diğer ülkelerden sadece ABD'yi bilirim, orada da Chicago, NY gibi yerlerde birtakım tünellerden geçişin 2 dolar olduğunu biliyorum. Bugünkü fiyatla 5,5 - 6 TL civarında. Ödemeye razıysan işte sana örnek.
  • entarhan E kullanıcısına yanıt
    Her halde amerikali gibi maasimiz yok. Neyse sorun zaten kaç para pldugundan çok bir motosikletin arabayla ayni geçis parasi vermesi. Sen gine soruna fransiz kalmisin!.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2000watts

    Bana saçma sapan cevap verecegine biraz arastirma yapsaydin,diger ulkelerde motor kullananlar ne oduyor diye!


    quote:

    Orijinalden alıntı: 2000watts
    Her halde amerikali gibi maasimiz yok.
    Tamam, hafıza-i insan, nisyan ile maluldur, ama sen de neyi savunacağına bir karar versen ne kadar iyi olacak.
  • arkadas lutfen maydanoz olmasan daha fazla zira saçmaliyorsun! Zira konuya girip bana laf atan sensin! hemde hiç konuyu anlamadan. Halada devam ediyorsun. Konuyu hatirlatayim. Bir motosikletin bogaz koprusu geçislerinde bir otomobil ile ayni ucreti vermesi. Bunun için insanlar yillardir mucadele ediyor. Topluca imzalar toplandi. Sikayetler edildi. Nihayet seneler sonra artik bir motosiklet kopruyu geçerken bir otomobilin yari fiyatini odeyecek. Konu iste bu. Sen konuya maydanoz olup,konuyu baska yerlere çekiyorsun. Zira konuyla ilgin bile yok. Zaten dunyada bir tek turkiyede bir moto ile araba ayni geçis ucreti oduyordu. Nihayet bu haksizlik son buldu. Yani nedir sorunun?
  • Arkadaşlar indirim az olmuş çok olmuş bu ayrı konu, ama birkaç ay önce başlayan bir kampanyaya (change.org) imza vermek suretiyle bu geçiş ücretleriyle ilgili sorunlarımızı dile getirdik ve bunun semeresinide aldık diyebilirim.
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    Nazikçe ifade edeyim dedim, olmadı. Senin anlayacağını umduğum şekilde anlatayım, çünkü giderek saldırganlığın dozunu arttırıyorsun. Yakında ağzından köpükler saçmaya da başlarsın.

    Konunun ne olduğu çok açık şekilde ortada. Bunu sen bile anlayabildiğine göre ben haydi haydi anlarım. Senin ifadenle benim "maydanoz olmamın" nedeni, mesajında kullandığın "Ama biraz daha dusuk tutulabilirdi" ifadesi. Sen işte bunu anlayamamışsın, sürekli olarak konuyu saptırarak beni hatalı göstermeye çalışıyorsun. Kim bilir, belki de senin ağzından çıkanı kulağın duymuyordur, zaten ifadelerin de bu tezi destekliyor.

    Biraz daha düşük tutulabilirdi ifadesi (senin anlayacağın şekilde yazıyorum) dilenci ağzından başka bir şey değildir. Elbette daha düşük tutulabilirdi. Hatta bedava da yapılabilirdi. Hatta köprüden geçene üste para dahi verilebilirdi. Sen bu ifade ile zaten görgü bilgi kültür ve eğilimlerini sergilemiş oldun, ben de bir toplum hizmeti olarak sana ayar çekmek istedim, tıpkı şu anda yaptığım gibi. Ancak, görünüşe bakılırsa sen ayar tutma özelliğini çoktan yitirmişsin, iyice yalama olmuşsun.

    Asıl saçmalayanın sen olduğunu iki mesajından yaptığım alıntılarla ortaya koydum. Anlayan anladı,galiba bir tek sen anlamadın. En başta dedim ya, "ben kimsenin özel zevkine karışmam, bırakırım kendi kendilerini rezil etsinler diye". Ben bu konuyla olan ilişkimi kopartıyorum, sen kendini tatmin etmek için debelenmeye devam edebilirsin. Sana hayatta başarılar, ama sakın bana daha fazla hakaret etmeye kalkışıp kendini daha fazla rezil etme.
  • entarhan E kullanıcısına yanıt
    Iste simdi tam terbiyesiz oldun. Tanimadigin birisiyle saçma sapan ve konuyla ilgisi olmayan seyler yaziyorsun. Benim ilk yazimdan alay eder gibi bahsediyorsun. Ben senin baban yasindayim. Terbiyesiz rezil . Bana cevap verecegine konuyla ilgili bir sey yaz. Gelmisin burada benimle dalga geçiyorsun. Saçmalayincada ozur dileyecegin yerde uste çikmaya ugrasiyorsun. Ama bu Turk toplumunun buyuk sorunu. Ozur dilemek hiç yok. aksine kabalasmak. Ayni trafikte oldugu gibi. Lutfen benden alinyi yapip cevap verme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.