Şimdi Ara

Motorola'nın yaklaşmakta olan Moto G60'ı, 6000 mAh batarya, 120Hz ekran ve 108 MP kamera ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Motorola'nın yaklaşmakta olan Moto G60'ı, 6000 mAh batarya, 120Hz ekran ve 108 MP kamera ile gelecek



    Motorola geçtiğimiz günlerde Hindistan'da Moto G10 Power ve Moto G30'u tanıttı. Şirket yakında Edge S'nin global versiyonu olarak Moto G100'ü piyasaya sürecek ve görünüşe göre G serisi başka yeni bir üyeyi daha bünyesine katacak. Şirketin yakında Moto G60'ı tanıtması bekleniyor ve cihaza dair bazı bilgiler XDA Developers tarafından ortaya çıkarışdı.



    Ayrıca Bkz.OnePlus 9 Pro, 50W kablosuz şarj desteğine sahip olacak: 43 dakikada kablosuz tam şarj



    Moto G60'a dair ortaya çıkan teknik detaylar



    XDA Developers'ın raporuna göre Hanoip kod adıyla Moto G60, 1080 x 2460 piksel çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan 6.78 inç FHD + ekrana sahip olacak. Cihazın AMOLED mi LCD mi ekrana sahip olduğu henüz bilinmiyor.



    Cihazda, 108 MP Samsung ISOCELL HM2 birincil lens, 16 MP OmniVision OV16A1Q ultra geniş lens ve 2 MP OV02B16 sensörden oluşan üçlü arka kamera kurulumuna yer verilecek. Ön kamera çözünürlüğü ise 32 MP olacak.



    Telefonun 4 GB / 6 GB RAM ve 64 GB / 128 GB UFS 2.1 depolama seçenekleri olacak ve cihaz, Snapdragon 732G yonga setinden güç alacak.



    Moto G60, 6.000 mAh bataryaya sahip olacak.




    Kaynak:https://www.gizchina.com/2021/03/20/motorola-moto-g60-will-arrive-with-a-6000-mah-120hz-and-108-mp/







  • İşte ilk nesil Moto G ve ilk nesil Moto G LTE versiyonundan sonra Moto G serisine gelmiş geçmiş en doğru modeli üretmeyi başardılar.

    Hindistan pazarına bir de uygun fiyatla girerse POCO, Redmi, Realme bırakmaz bu model. Lenovo'nun Moto serisi Hindistan ile Amerika'ya ücretsiz geçiş bileti gibi bir şey. Bu model gerçekten umut verici. Eğer Edge ile Edge+ modellerinin 2021 versiyonları da benzer özellikler sunarsa geleceği parlak. Huawei'den ortaya kalan boşluğu Oppo ile Lenovo doldurabilir gerçekten de.

  • Ben Motorola moto g yi (Google üretimi xt1032/xt1033) geçen yıla kadar kullanıyordum paralel ithalat olarak almıştım hiçbir kronik sorun yaşamadım Nexus projesi bittikten sonra çeşitli romalrla kullanmaya da devam ettim muhteşem bir telefondu ve inanilmaz net ses veriyordu sonra motorolayi Google satti ve Lenovo aldı ama 5 yıldır Motorola resmi olarak tr ye girmedi yıllardır tr de satılmayan modellerin haberini okuyoruz bu haberlerin bize ne faydası var? Size ne faydası var? Haber yapacaksanız neden tr de satilmadigini haber yapınız

  • Motorola Edge S gelse 250 euro'dan ortalığın tozunu attırır ama getiren ithalatcı yok.


    https://www.gsmarena.com/motorola_edge_s-10705.php

  • A.C. kullanıcısına yanıt
    Lenovo satın aldıktan sonra resmi olarak TR'ye girdi pek çok modeli geldi. Hala resmi olarak TR'de. Ama son 1.5 senedir ürün gelmiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pilamimarsu

    Lenovo satın aldıktan sonra resmi olarak TR'ye girdi pek çok modeli geldi. Hala resmi olarak TR'de. Ama son 1.5 senedir ürün gelmiyor.

    2018'de çekip gittiler. aynı yıl nokia, asus, htc, sony'de çıkış yaptı. lg eskisi gibi model getirmez oldu. insanlarımız kalite ürünler yerine şişik mp'li, yüksek ram'li, ütü kameralı, hatalı yazılımlı, spyware çinli markalara yöneldikleri ve kullanım fukarası cahillerin sürekli olarak olumsuz geribildirimleri yüzünden böyle oldu.

  • El Fuego kullanıcısına yanıt

    Ağzına sağlık gerçekten. Hala LG yorumları altında salaklar G3-G4'ü konuşuyor. Sorunlu marka diyor. Adamlar G7 ile birlikte devrim yaptı ama hala G3-G4'u konuşuyor. Ülkemize hiç bir şey hak değil, sürünsünler çin çan çon markalar ile.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan sizene isteyen istediği markayı alır Türkiye'yi geçindiren sizmisiniz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.