Şimdi Ara

MOTEK marka temizlik seti kesinlikle almayın !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.799
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, sonunda zararlı çıkacağınız bir alışveriş yapmamak ta sıcak fırsattır.

    2016 yılında çok ihtiyaç olduğundan spin mop arayışına girdim, hem yerli üretime destek olmak hemde yedek parça avantajından dolayı MOTEK marka spin mop satın aldım, ürün linkide aşağıdadır:



    http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/motek-magic-pratik-mop-seti-2ad-yedek-baslik-251162081

    Gelelim sonuca, 2 ay sonunda ürünün kova kısmındaki santrifüj dönmemeye başladı, üstelik sopa kısmında da sorunlar baş göstermeye başladı ancak kova kısmı neredeyse hiç dönmüyordu, elim yatkın olduğundan söküp sorunu anlamak istedim, adamlar su ile sürekli haşır neşir olan bir üründe demirden mil yapmışlar 2 ay içerisinde mil paslanmış ve mekanizmayı döndüren plastik dişli'ye sürttüğünden dönmüyordu. güç bela dişli'yi söküp mil'i güzelce zımparaladım ve ürün ilk günkü performansla dönmeye başladı, tabi aradan 2 hafta geçtikten sonra tekrar sorun oluştu ve bu sefer hiç dönmemeye başladı, ürünü söktüm ve bu sefer pas'tan dolayı demir mil'in dişliye kaynadığını gördüm, öylesine kaynamış ki sökerken plastik dişli kırıldı. Ürün 5cm'lik demir çubuğundan dolayı bildiğiniz çöp oldu, dişli kırılmamış olsaydı tornacıda paslanmaz bir maddeden yaptırırdım ama artık kullanmakta istemiyorum çünkü 2 ayda sap kısmıda çöp olmaya başladı.

    Satın aldığım yer ile görüştüm, ürünün benden kaynaklanmayan bir neden ile bozulduğunu belirttim, kendileri kargo ücretini karşılarsam yardımcı olabileceklerini, bunun dışında sorunun garanti kapsamında olmadığını söylediler ! Kargo ücretlerini karşılayıp yeni parçalar istesem biliyorum ki bir kaç ayda onlarda elimde kalacak.

    1. Su ile sürekli temas halinde olan bir üründe hemde ürünün kalbi olan bir parça nasıl paslanan bir metalden yapılır ? Bence tamamen bilinçli yapılmış bir hareket ve satıcı firma bu konuda daha öncede şikayetler olduğunu belirtti.

    2. Garanti adına hiç bir şey yok, satıcı firma kargo ücreti karşılığında yardımcı olabileceklerini, bunun dışında üretici firmanın garanti vermediğini belirtti, bunun üzerine üretici firma ile iletişime geçtim, hiçbir şekilde yardımcı olmadılar, cevap dahi vermediler.

    Sonuç olarak 40 liram çöp oldu, bu firmanın ürünlerini kesinlikle tercih etmemenizi öneriyorum.

    * Banat markasına güvenerek Banat mopster almak istedim ama onunda büyük bir yedek parça sorunu var, yedek paspas neredeyse bulunmuyor bilginiz olsun.

    * Vileda Easy Wring kesinlikle almayın, kendisi ilk santrifüjlü spin mop'umuzdu, komşumuz ile aynı anda aldık ve yine komşumuzunki ile birlikte 1 ayı bulmadan plastik dişlileri eridi, böyle bir üründe adi bir plastik dişli kullanmak Vileda gibi bir markada nasıl düşünülebilir bilmiyorum, yada kasıtlı mı yapılmıştı ? oda muamma, üstelik yedekleride çok pahalı !

    Bu ürünlerde yedek parça - mekanizma kalitesi - sarf ürünlerinin bulunabilirliği çok önemli arkadaşlar, olumlu yorumlara göre aşağıdaki ürünü aldım, birkaç ay tecrübe ettikten sonra unutmazsam yeni ürün ile ilgili yorumumu belirtirim.
    http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/spin-mop-gold-temizlik-seti-temizlik-kovasi-255095220?urvid=66488298

    İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 20 Ocak 2017; 0:18:32 >







  • hnagi ürünü tavsiye edersin bu hafta içi alıcam bitane
    aklımda spinmop gold veya joker modeli var,uğurlar plastik firmasına ait olan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gael

    hnagi ürünü tavsiye edersin bu hafta içi alıcam bitane
    aklımda spinmop gold veya joker modeli var,uğurlar plastik firmasına ait olan

    Hocam ben şu modeli aldım,

    http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/spin-mop-gold-yeni-cek-sur-sistemi-doner-baslikli-temizlik-seti-mop-271216247

    döndürürken etrafa sprey gibi su kaçırması dışında sıkıntı yok şimdilik, asansörlü tipler kullanabileceğinizi düşünüyorsanız daha hoş tabii.




  • Reobig kullanıcısına yanıt
    tmm tesekkurler bende bunu dusunuyordum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.