Şimdi Ara

Mortal Kombat filminin yaş sınırlı fragmanı tüm zamanların en çok izlenen yaş sınırlı fragmanı oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mortal Kombat filminin yaş sınırlı fragmanı tüm zamanların en çok izlenen yaş sınırlı fragmanı oldu



    İlk kez 1992 yılında yayınlanan ve o zamandan bu zamana birçok oyun ile karşımıza çıkan Mortal Kombat serisinin yeni filminden ilk fragman geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı.



    Ayrıca Bkz.Ubisoft oyunu The Division'dan uyarlanan Jake Gyllenhaal başrollü Netflix filminin yönetmeni belli oldu



    Geçtiğimiz hafta yayınlanan fragman fazlasıyla sevilen bir fragman olmuştu. Özellikle oyuna dair birçok göndermesinin olması insanları sevindirmişti. Daha önce de açıklandığı gibi film +18 olacak ancak geçen hafta yayınlanan fragman da yaş kısıtlamalı olarak yani redband olarak yayınlanmıştı. Görünen o ki bu şekilde yayınlanması birçok izleyicinin daha da ilgisini çekti. 



    Deadpool'u ve Logan'ı Geçti



    Mortal Kombat'ın yayınlanan yaş kısıtlamalı fragmanı tüm zamanların en çok izlenen yaş kısıtlamalı fragmanı oldu. Toplamda 116 milyon kez izlenerek Logan'ın ve Deadpool'un redband fragmanlarının izlenme sayısını geçti. Aşağıda hem bu rekor için yapılan paylaşımı hem de redband fragmanı bulabilirsiniz. 



    Yeni Mortal Kombat filminin yönetmenliğini Simon McQuoid, senaristliğini ise Greg Russo ve Dave Callaham üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Jessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Joe Taslim, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Josh Lawson, Ludi Lin ve Max Huang gibi isimler bulunuyor. Filmin vizyon tarihi 16 Nisan 2021. Film Amerika'da aynı tarihte hem HBO Max'te hem de sinemalarda vizyona girecek. Ülkemizde ise yalnızca sinemalarda yayınlanacak.









    Kaynak:https://screenrant.com/mortal-kombat-trailer-beat-logan-deadpool-2-record/



  • Millet deliriyor falan ama oyunculuk ve sahneler 3. sınıf fimlere benziyor maalesef. Umarım ben yanılırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellmare -- 27 Şubat 2021; 15:36:53 >
  • Sub zeronun kısıyı akan kanını dondurup sonra donan kanı yıne aynı kısıye bıcak gıbı saplayıp oldurmesı yaratıcı bır dusunce ama sahneler oyunculuk ve efektler berbat gıbı duruyor. Fılmın fragmana konacak en guzel sahnelerı bunlarsa, fılm ucuz bır power rangers cakması olmaktan oteye gıdememıs demektir. Ayrıca siddet ogelerinin kullanımıda cok az. Bana gore izleme seviyesi ilk okul falan dusunulmus olsa gerek. yok yas kısıtlaması vs. Kardesım kavga fılmı yapıyorsunuz. Barı bısey bılmıyorsunuz acın 2 -3 bolum kurtlar vadısı ızleyın oyle gelın. Hıc bır sey bılmıyorsanız yıllar once yapılan oyunundan esınlenseydınız barı. https://www.youtube.com/watch?v=hwkdT5zLOXo

  • kano'yu connor mcgregor yapmışlar
  • Yanıt @hellmare Hocam delirme değil de neredeyse tüm yaş grupları tarafından ortak bilinen bir evren olduğu için malum hepimizin ilgisini çekiyor. ("Get over Here" dediği sahnede içimiz gıcıklandı resmen :D ) İnsan nostalji ile doluyor.

  • Get over here repliğini arka arkaya koyup film yapsalar ben yine varım izlemeye. Mortal Kombat filminin yaş sınırlı fragmanı tüm zamanların en çok izlenen yaş sınırlı fragmanı oldu Mortal Kombat filminin yaş sınırlı fragmanı tüm zamanların en çok izlenen yaş sınırlı fragmanı oldu 

  • Sizce de çok gereksiz bir "en" olmamış mı?

  • Giyim yada özellikleri hiç oyun gibi yapmıyorlar. Raidenin giyimi dilenci gibi.

  • Trailer benim icin buyuk hype, sabirsizlikla bekliyorum. Inanilmaz bir kalite beklemiyorum, nedense video oyun filmleri o kadar kaliteli olmuyor, meh diyecegimiz kadar olmasin, surukleyici olsun yeter zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 Nisan da torent den 4K indirip beleşe izleriz artık miss.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden +18 yapmışlar acaba? Artık dövüşmüyor sevişiyorlar mı??

  • Fragman iyiydi Hanzo Hasashi yaşlı hali ile de mevcut mevcut oyun senaryosu yeni senaryo ile birleşecek gibi. Reptile gibi güzel detaylar var fragman da ayrıca Scorpion ve Sub-zero dövüş kısmında hızı en yükseğe alınca klasik müzik ortaya çıkıyor. Film de baya supriz olacak gibi

  • Seviye hint filmlerinden hallice gibi, bütün parayı sub zero skorpion dövüşündeki görsel efektlere yatırmışlar. Ayrıca Cole kim, MK evreninde öyle bir adam yok film diye saçma sapan karakter eklemişler. Ayrıca siyahi mileena, beyaz karakteri siyahi kişi oynatma furyasına uymuslar yine ne gerek varsa. Raiden gözlerinden beyaz elektrik çıkarması dısında alakası bile yok..

  • Mevsimi de değil ama bol bol salça kullanmışlar filmde. +18 olması salçalardan kaynaklı.. patlayan kafalar falan salçaseverler tostlarınızı hazırlayın ..fragman bu sadece.. tabi bide filmi görmek lazım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cherami -- 27 Şubat 2021; 17:56:5 >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Torrent akar...

  • hellmare kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar MK filmleri her zaman vasatın çok altında olmuştu, bu filminde yerin dibinde bir yerde olması muhtemel. :)) diğer dövüş oyunu filmleri de aynısın kahverengisi puhahahaha :))

  • bu serinin hiç bir zaman a klasmanında filmi yapılmaz. ne bekliyordunuz ki. scorpion'un animesi bayağı kaliteli ama. onu izleyebilirsiniz

  • anime değil bildiğin dc tarzı animasyon. şimdi indirip izleyeceğim..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.