Şimdi Ara

Mordhau [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
8
Favori
6.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz taktiği uyguluyorum tutorial da baya bi vakit geçirdim batırma taktiğini yapıyorum. Başında kask olanlara kaskı mızrağı kısa tutarak düşürmeye çalıyorum sonra gözlerine nişan alıom =) Kıyafet kafa 2 göğüs 3 eller kollar 1-2. Peki Bu yetenek için ne almalıyım ? Cat ve %66 diye bi şey kullanıyorum. Bu tarz oyun ilk oynadığımdan pek anlamıyorum ne iyi ne kötü.

    Kalabalık ortam için ne tavsiye edersiniz? Ben 3-4lvl tek kılıçla dalıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flonky

    Evet dediğiniz taktiği uyguluyorum tutorial da baya bi vakit geçirdim batırma taktiğini yapıyorum. Başında kask olanlara kaskı mızrağı kısa tutarak düşürmeye çalıyorum sonra gözlerine nişan alıom =) Kıyafet kafa 2 göğüs 3 eller kollar 1-2. Peki Bu yetenek için ne almalıyım ? Cat ve %66 diye bi şey kullanıyorum. Bu tarz oyun ilk oynadığımdan pek anlamıyorum ne iyi ne kötü.

    Kalabalık ortam için ne tavsiye edersiniz? Ben 3-4lvl tek kılıçla dalıyorum.
    Youtube dan chamber ve savunma taktikleri gibi şeylere bakabilirsiniz
  • Ne matchmakingde ne browserda server bulmuyor hic. Var mi bir cozum?
  • flonky kullanıcısına yanıt
    hocam spear oyuncuları genelde stab oynadığı için rakip de direk stab olarak karşılık veriyor chamber dediğimiz olay yüzünden,chamber dediğimiz olay ise rakiple aynı atağı yapıp rakibin atağı savuşturup avantaj elde etme bence kısa tutmanıza gerek yok mesafeyi iyi ayarladığınızda çok can yakan bir build spear genellikle 1v1 yerine grup savaşlarını yada arkalamayı tercih ederseniz çok daha rahat kill alacağınıza eminim.Onun dışında short spear ve kalkan da deneyebilirsiniz bir spear oyuncusu olarak benim en beğendiğim build o arada fake atmanız yeterli olacaktir onun dışında herkes spearden batırma taktiğini bekliyor çünkü fakeleriniz iyi olmalı
  • Türkiye serverı gördüm birkaç tane o serverlarda oynayanlar deneyimlerini aktarabilirler mi? (ping, server stabilitesi, oyun kalitesi vs.)

    Kiralıyorlar mı yoksa kendi bilgisayarlarına falan mı kuruyorlar acaba? İkincisiyse bizim upload hızlarıyla hoş bir deneyim olmaz gibi ama pek bir bilgim yok. Araştırınca bir tek bu siteyi bulabildim:
    https://www.oyuntech.com/mordhau-server-kiralama.html
    ama çok düzgün bir siteye benzemiyor server kiralamak isteyen adama oyunu "battle royale" olarak tanıtmış ve hiçbir ayrıntı yok, serverların lokasyonu (şehir), tick rate vs. bile yazmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 37jj -- 12 Mayıs 2019; 7:13:41 >
  • Oyunu normal insanlar gibi kilicla oyniyim dedim ve yerden kalkamadim, uzun ugraslar sonucu build uydurdum ve gayet iyi gidiyorum suan.
    Kotu oynadigini dusunen varsa farkli buildler denesin kendine, en sonunda bir tanesi tutuyor.

    Benim build;

    Zirh- yok
    Silah 1- crossbow
    Silah 2- fire bomb
    silah 3- bear trap (sebebini anlaticam)

    Suan oyunda olmadigim icin isimleri bilmiyorum ama kullandigim skilleri de hatirladigim kadariyla soyle;

    Yumruk skill'i acik melee silahim olmadigi icin
    Pasif can dolumu %66 arttiran skill
    Zirh olmadigindan surekli haritayi aktif kullanmam gerektigi icin %50 fall damage azaltan
    Fire hasarini %80 azaltan (sebebini yazicam)

    Simdi oynanisa gececek olursak klasik crossbow'la uzaktan destek olacaksiniz takima, savunmadaysaniz kapi girislerine millet gelirken fire bomb sallayacaksiniz
    saldiran tarafsaniz uzaktan crossbowla okculari indireceksiniz, duzgun bir an yakalarsaniz kalabalik anlarda fire bomb salin
    uzerinize kosan birden fazla kisi olursa fire bomb'u kosu yoluna atip atesin etrafindan kosun, gerekirse atese basmaya cekinmeyin %80 ates direnci bu yuzden aldik zaten, adam genelde beni kovalarken ateste baya can kaybediyor, son vurus icin yumruga cekip YUKARI yumruk atip yokediyorum adami

    bear trap'e gelecek olursak, bear trap'i rastgele yerlere koyup ekmek cikmasini beklemeyi ummayin, genelde takim arkadasiniz basiyor cunku
    dar alanlarda direkt onunuze atacaksiniz, adam sizi kesme umuduyla geldiginde direkt yumruga gecip adami yokedeksiniz ya da kalabalik, kargasa dolu anlarda caktirmadan yere sallayacaksiniz, eger ortam da musaitse adamlari fire bomb atarak tuzaga dogru da cekebilirsiniz

    bu bir support buildi ve amac takima destek saglamak, kill almak degil. duzgun zamanlarda kullanilan fire bomb ve bear trapler takimdakilere asiri fayda sagliyor, uzaktaki okculari crossbowla kesemeseniz bile dikkatlerini uzerinize toplamaniz dahi is gorur kisacasi, savas alaninda da crossbowla adam kesmeye calismaniza gerek yok, tek crossbow vurusuyla zaten adamlar yokoluyor, takiminizdan biri agzinin ortasina gecirip dagitir aninda vurdugunuz kisiyi bu yuzden vurabildiginiz kadar cok insana vurmaya odaklanin

    ortalama bir oyunda minimum 25-30 assist +10-15 kill yapiyorum bu buildle ve dikkatli oynarsaniz olmuyorsunuz bile cok guvenli bir build oldugu icin

    ozellikle bear trap cok kucumseniyor oyunda ama ustunuze kosan biri genelde hizli davranirsaniz farketmiyor bile yerlestirdiginizi, ve yumruk oyunda asiri OP bir olay

    dodge skill'ine verecek puan kalmadigi icin 1'e 1 yumrukla kavgaya girmeyin gerekmedikce, kacabilmek icin fire bomb ve bear trap cok islevsel, zirhinizda olmadigi icin yakalanmiyorsunuz da zaten kosarken
    kacarak oynamak hayati onem tasiyor bu buildde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 12 Mayıs 2019; 20:20:28 >




  • Oyun cok zevkli.ama fps felaket bende.frontlineda 60 fps i hic goremiyom



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 12 Mayıs 2019; 20:25:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam üzerinden eklemek isteyen sadece pmden iletişime geçsin.
  • 37jj kullanıcısına yanıt
    quote:

    Türkiye serverı gördüm birkaç tane o serverlarda oynayanlar deneyimlerini aktarabilirler mi? (ping, server stabilitesi, oyun kalitesi vs.)

    Kiralıyorlar mı yoksa kendi bilgisayarlarına falan mı kuruyorlar acaba? İkincisiyse bizim upload hızlarıyla hoş bir deneyim olmaz gibi ama pek bir bilgim yok. Araştırınca bir tek bu siteyi bulabildim: https://www.oyuntech.com/mordhau-server-kiralama.html
    ama çok düzgün bir siteye benzemiyor server kiralamak isteyen adama oyunu "battle royale" olarak tanıtmış ve hiçbir ayrıntı yok, serverların lokasyonu (şehir), tick rate vs. bile yazmıyor.


    Merhaba, merak edilen tickrate ve lokasyon bilgileri sayfamıza eklenmiştir. Sayfaya giriş yapmadan bilgilendirmek gerekirse; sunucular 60 tickrate performansında çalışmakta olup sunucuların yayını Bursa/DGN verimerkezi üzerinden yapılmaktadır.

    Türk oyuncuların yabancı sunucularda ping farkından etkilenmemesi adına ise oyun içerisinde günlerdir açık olan bir adet test sunucumuz mevcuttur.

    İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUSSHEL -- 13 Mayıs 2019; 4:5:52 >




  • Phenom ii x6 ve hd 7870 ile oynayabilir miyim ? Minimum gereksinimler çok fazla ama 32gb ramim var hangi kafayla aldıysam :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyuna biraz baktım bir kaç eksiği var oyunun onları da bir kaç aya toplarlarsa chivalry'den daha iyi bir iş çıkarabilirler ortaya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wenus35 -- 25 Mayıs 2019; 9:21:35 >
  • Duel güncellemesinden sonra Duel için perk buildi yapan var mı arkadaşlar? Malum duelde çoğu perkin anlamı kalmıyor.
  • Oyun güncelleme almaya devam edecek. Chiv II'den de pek bir cacık çıkacağını sanmıyorum. Bu oyuna chiv laciverti diyen bazı andavallara bakmayın siz. Kılıç kalkan tutulan her fps oyununu aynı seviyede görenlere davul zurna az.
  • İlk çıktığında oynayan kişi sayısı 30-40k arası değişiyordu. Chivden farkı yok, bir yıl sonra oynayan bulursanız şükredin demiştim. 5 ay geçti, oyuncu sayısı ortalama 3k da seyrediyor. 5 ayda 37k oyuncu kaybetmek de başarıdır 5 ay daha geçse kim bilir kaç kişi azalacak. Evet gerçekten Chivalryden çok farklı olduğu için bu kadar oyuncu kaybetti sanırım Şükretsinler Tornbanner'ı gerizekalılar yönetiyor. Adam gibi Chiv 2 çıkartsalar bunun yüzüne bakmazdı kimse.
  • Eskiden saatlerce chivalry medieval warfare oynmışlığım var bu oyunu da yeni aldım bakalım nasılmış. Var mı aktif oynayan?
  • Twitch yayıncıları oyunu hypeladı bilen bilmeyen aldı zorlanınca da bıraktı

    Geri kalanda kemik kitle veya çok sevenler bence daha uzun bi süre bu sayıda devam eder oyuncu sayısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MANGUTAY

    İlk çıktığında oynayan kişi sayısı 30-40k arası değişiyordu. Chivden farkı yok, bir yıl sonra oynayan bulursanız şükredin demiştim. 5 ay geçti, oyuncu sayısı ortalama 3k da seyrediyor. 5 ayda 37k oyuncu kaybetmek de başarıdır 5 ay daha geçse kim bilir kaç kişi azalacak. Evet gerçekten Chivalryden çok farklı olduğu için bu kadar oyuncu kaybetti sanırım Şükretsinler Tornbanner'ı gerizekalılar yönetiyor. Adam gibi Chiv 2 çıkartsalar bunun yüzüne bakmazdı kimse.
    Neden sürekli uzaklaştırma aldığına şaşırmak saçma olur. Boşu kovalamaktan öteye geçemiyorsun. Kendin çalıp kendin oynuyorsun sadece.




  • Chivalry'de 300 saate yakın oynama süresi olan birisi olarak şunu söyleyebilirim, Mordhau Chivalry'den çok daha iyi kombat sistemine sahip daha rekabetçi bir oyun. Aynı zamanda çeşitli oyun modları ile eğlence çeşitlendirilmiş durumda. Chivalry de kötü bir oyun değil, zamanının iyi oyunu fakat Mordhau çok daha iyi bir oyun. Chivalry ile Mordhau'yu bir tutanlar, oyunu oynamadıkları için böyle ön yargılı yorumlar yapabiliyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robspid -- 2 Şubat 2020; 13:59:59 >
  • robspid R kullanıcısına yanıt
    Oyunu almak için çok mu geç? Serverlar dolu mu ayrıca pingden şikayet edenler var diğer oyunlarda 50-60 fps alıyorum bunda durum ne olur. Ayrıca chivalry 2 çıkacakmış 2020 de onu mu beklemeyi önerirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucky s -- 14 Şubat 2020; 23:40:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucky s L kullanıcısına yanıt
    Oyun her türlü alınır. Geç değil. Anlık olarak genelde oynayan oyuncu sayısı 5.000 civarında seyrediyor ve büyük çoğunluğu Avrupa kıtasından. Dolayısıyla oynayacak oyuncu sorunu çekmezsiniz, serverlar yeterince dolu oluyor. Onun dışında oyun çok yüksek donanım istemiyor, zaten Unreal Engine oyun motoru ile yapılmış bir oyun, dolayısıyla optimizasyonu fena değil. En can alıcı nokta en az 8 GB ram istiyor oluşu. Dolayısıyla 12 GB ve üstünde ram'e sahipseniz sıkıntı çekmezsiniz. Ping ise ortalama 60-70 seviyelerinde oluyor genelde. Tabi Türk sunucuları var, onlarda da 20-30 ping civarı alıyorum. Zaten bu oyunda pingin aşırı mühim bir önemi yok.

    Chivalry 2 için bir şey diyemiyorum ama Mordhau'dan daha iyi olacağını şahsi olarak düşünmüyorum. Bence ilk Chivalry oyununu biraz daha cilalayıp, parlatıp piyasa sundukları bir oyun olacak. Tabi umarım Mordhau ile yarışır seviyede olur da seve seve oynarız. Çıktığı zaman göreceğiz Bence Chivalry 2'yi beklemeyin. Direkt Mordhau'yu alıp oynayın derim. Uzun bir süre alışma dönemi geçirirsiniz ama alıştığınız zaman gerçekten keyifli bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robspid -- 16 Şubat 2020; 14:16:47 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.