Şimdi Ara

Monster Tulpar T5 17.1 Guney Koprusu Arizasi (Çözüldü) (Başka Serviste)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 2018 yilinda bu bilgisayari aldım. Sadece 1 sene duzenli kullandim. Daha sonraki seneler sadece yaz aylarinda kullanildi. Ama bu yaz bilgisayar acilmamaya basladi. Statik elektrik arizasinda soylenen yöntemi yaptim bir kere ise yaradi daha sonra tekrar acilmadi. Servise gonderdim basit bir şey diye umuyorken guney cip arizasi var dediler. Guney cip tamir ücreti 2200 tl ama "tamir ise yaramayabiliyormus." Kesin tamir icin anakart değişimi dediler ve onun ücreti de 11000 TL. Bilgisayarı satsam o kadar etmez.


    Bu ariza neden olur arkadaslar? Bilgisayarı dogru düzgün kullanmadim bile. Sürekli kullandigim bilgisayar bozulsa gam yemem. Butun sene cantada duruyordu. Bundan sonra Monster alacagimi sanmiyorum ve aldigim diğer marka laptop urunlerini de garantisi bitmeden satacagim.


    Edit: Başka bir serviste dörtte biri fiyatına arızayı tamir ettiler. 6 ay da garanti verdi yapan arkadaş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1Abrams -- 13 Ağustos 2022; 22:26:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Başka 1-2 servise daha gösterin. Bazen çok ufak bi arızayı onarıp, servislerin anakart değişecek dediği cihazı çalışır hale getirebiliyorlar.
    Diğer söylediklerinize de katılıyorum ayrıca. Ben de yerli marka mümkün olduğu kadar tercih etmiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler. Başka servislere de gosterip sonucu yazarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

    Başka bir servise gönderdim. Tamir yapıldı. 1000 lira tuttu. 6 ay da garanti verdi. Teşekkürler tekrar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M1Abrams kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam düzeldiğine sevindim. Yetkili servisler genelde tamirle uğraşmak yerine direkt parça değiştiriyorlar. Farklı servisin görmesi bazen fayda ediyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Monster tulpar t7 v20.2 cihazim bilgisayari kapatigimda fanlari açik kaliyor diye servise yolladim. Guney koprusu cipimde ariza oldugunu soylediler. Degisim ucreti 2 bin tl istediler. Fakat degistirirken anakartin sonecegini ifade ettiler. Leptomunda acilinca herhangi bir sorun yok . Kapanirken sadece 5 saniye basili tutupta kapatiyorum. . Bana yol gosterirmisiniz ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M1Abrams kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar. Ayni durumdan muzdaribim bende de guney koprusu arizali dedi tamirci. 4300 liraya yaparim ama olma ihtimali % 50 dedi. Calissa da calismasa da 2300 lira iscilik parami alirim + 2000 de chip ucreti dedi. Bu fiyatlara boyle risk alacak durumum yok malesef. Sen nerede yaptirdin bana soyler misin olmazsa ben de oraya gondereyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @M1Abrams Monster notebook cihazımı en son kapattığımda hiçbir sorunu yoktu. 2 gün sonra açmayı denedim powera basılı tuttuğumda bile powerda yeşil yanıp sönüyordu(bilgisayar hiç açılmıyor ve fanlar bile çalışmıyordu). monster teknik servise cihazımı gönderdim. Bugün beni arayıp cihazın anakartın güney chipinde sorun olduğunu ve anakartın değiştirilmesinin gerektiğini ve 8000 lira ücreti olduğunu söylediler ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eoswoog -- 24 Ekim 2023; 15:1:16 >
  • Arkadaşlar mesajları çok gec gördüm kusura bakmayın. Ben Ankara'da Pema Bilgisayar diye bir yere yaptırdım. Ama ondan sonra bilgisayarı sattım. Son durumu hakkında bilgim yok ama herhangi bir şikayet gelmedi alıcıdan bugune kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1Abrams -- 12 Ocak 2024; 16:58:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.