Şimdi Ara

Monster Power Center HTS-1000, 2600, Signature 5100 Kullanıcı Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.195
Cevap
10
Favori
130.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cihazların farklı konular altında değilde tek yerde tartışılmasının, doğru olacağını düşündüm.

    Monster Power Center HTS-5100 Signature Kullanıcı listesi;


    1-astramastra
    2-Ahmet
    3-archieduke
    4-valiaikaista
    5-rgokdemir
    6-nuribaras
    7-Supercüp
    8-Hometheathre
    9-gökayozer
    10-mokur
    11- -alkor-
    12-enerji78
    13-Can Derman
    14-teknika
    15-Kevin_raymaN
    16-altanismet
    17-rccol






    Monster Power Center HTS-1000 Kullanıcı listesi;


    1-
    2-Dr.Feelgood
    3-iylmz
    4-Eloir

    5-voylet
    6-Süper Cüp
    7-bayucuz
    8-jade
    9-bravoecho
    10-saitemre
    11-aticus3
    12-xenkebikec
    13-gokayozer
    14-YAZICIOĞLU
    15-
    16-Rdeğerli
    17-ağcemi
    18-BRAVEHEART11
    19-charnel
    20-saita
    21-vitex
    22-Delerium
    23-
    24-
    25-



    Monster Power Center HTS-2600 Kullanıcı listesi;

    1-Ichabod
    2-rccol



    Monster HT800 Kullanıcı Listesi;

    1-CaRaBeeN
    2-nightmare666
    3-qtrendy
    4-sakpinar






    Monster Av 800 De Listesi;

    1-Delerium
    2-
    3-




    Monster HDP 750 Listesi;

    1-hammer8
    2-tsunami155 hdp 750 g ( 2 adet )
    3-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by@li -- 2 Şubat 2013; 18:40:53 >







  • Teknikanın cihazlar hakkındaki incelemsinini olduğu link:

    http://oyun.donanimhaber.com/m_32721852/mpage_1/key_/tm.htm

    teknikanın 5100 ile ilgili teknik bilgileri iceren yazısı.

    quote:


    Monster ürünlerinin teknik özellikleri ve tanıtımıyla ilgili yazıları sizin için Türkçe'leştirip hepsini derleyerek bir araya getirdim.

    Monster PowerCenter Çözümleri, evinizdeki elektrikte bulunan, Kirli güçleri, gürültü ve girişim dolu güçlerin ortadan kaldırılması için kullanılır. Tüm elektronik cihazları, cep telefonu ve hatta ev sinema Bileşenleri (EMI) ve Radyo Frekansı (RF) sinyallerindeki parazitleri üretir. Seste ve video da elektromanyetik kirlilik oluşur. Bu "kirli güç", statik, kötü resim ve Zayıf ya da gürültü sese neden olur!

    Ayrıca, mevcut AC elektrik prizine gelen elektik, doğal olarak dengesiz ise, Yüksek Frekanslı salınımlar hımlama ve vızıltı oluşturur. Dengesiz güç de ses netliği ve video renkleri üzerinde ciddi olumsuzluklara neden olur!

    Monster PowerCenterTM ürünleri, Temizlik Güç filtreleri.; Özellik yenilikleriyle ses ve görüntü bileşenlerinin performansını maksimize etmek için elektronik Muhteşem teknik gürültü en aza indirmek ve filtreleme (Temizlik Güç patentlidir).

    Bu izole, Temizlik Güç filtreler özellikle video, analog ses, dijital ve ultra yüksek cari AV Bileşenleri mühendisliği vardır. Bu, diğer bağlı AV Bileşenleri etkilemez gürültü AV Bileşenleri tarafından oluşturulan, bu PowerCenter bağlı sağlar. Basitçe bağlanılan, Monster PowerCenter ürünleri, Sese ve görüntüye, temizlik, güç, kararlılık ve doğruluk verir! Ödediğiniz ücretin Karşılığı olarak, cihazlarınızı en üst düzeyde korurken, mümkün olan en iyi resim ve kalitesini büyük bir kararlılık ve performansla tüm ev sinema ve müzik sistemleriniz için ses sunar.


    Monster Aşama 1-2-3-4-5-Çift Dengeli nedir? Ne anlama gelir. Inceleyin! Sizin için Türkçeye çevirdim ve hepsini bir araya toparladım.


    Temizlik Güç Sahne, gürültü önleyici ve yüksek seviyesi yüksek
    kaynak bileşen izolasyonu.

    Bu Temizlikle, Güç, Sahne, gürültü reddetme ve Kaynak Bileşeni tecrit düzeyi çok yüksektir.

    Aşama 1
    Ideal giriş seviyesi için AV sistemleri. Tek genel filtresi (Radyo Frekansı) RF ve video gürültü ses, EMI (elektromanyetik parazit) ve enerji Hattı kirlilik diğer kaynaklardan reddeder.

    Ideal giriş seviyesi AV sistemleri. Tek bir genel filtre (radyo frekans) RF ve video gürültü, EMI (elektromanyetik) ve elektrik hattı kirliliğinin diğer kaynaklar reddeder ses.

    Aşama 2
    Daha kaliteli AV sistemleri ve ev tiyatrolar için uygundur. Iki izole filtreleri ses ve video için seçin modellerde (artı bir ultra yüksek akım filtre sunmak için optimize edilmiş en yüksek güç bileşenleri için geçerli). Filtreler mükemmel AC gürültü önleyici ve ses ekipman izolasyonu sağlar.

    Yüksek kalite de AV sistemleri ve ev tiyatro sistemleri için Ürünler uygun. Iki izole filtreleri ses ve video için seçin modellerde (artı bir ultra yüksek güncel filtre sunmak için edilmiş en yüksek güç Bileşenleri için geçerli) optimize edin. Filtreler mükemmel AC güç hattı gürültü reddetme Ekipman ve ses izolasyonu sağlar.

    Aşama 3
    Yüksek güç yükselteçleri ve alıcıları ile yüksek performanslı ev tiyatrolar için tasarlanmıştır. Analog ses, video olmak üzere üç izole filtreleri ve dijital ultra seçin modellerde yüksek akım filtre (artı sağlamak için azami yüksek güç bileşenleri için geçerli). Filtreler AC gürültü önleyici ve birbirine bağlı ekipman izolasyonu sistem içinde daha yüksek düzeyde sağlamak.

    Yüksek güç yükselteçleri ve Alıcıları ile yüksek performanslı ev tiyatrosu için tasarlanmıştır. Analog ses, video da dahil olmak üzere üç izole filtreleri, dijital ve bir derece seçin modellerde yüksek güncel filtre (artı sağlamak için en yüksek güç Bileşenleri için geçerli). Filtreler AC güç hattı gürültü reddetme ve birbirine ekipman izolasyonu Sisteminizde daha yüksek güvenlik sağlar.

    Aşama 4
    Optimal audiophile ve videophile AV sistemleri için. Iki ayrı filtre dijital ve analog ses, video için üç analog filtreler dahil Beş izole filtreler, ve ultra-yüksek akım ses uygulamaları. Filtreler üstün güç hattı gürültü önleyici ve üstün bileşen için tüm bileşenlerini birbirine izolasyonu-gürültü önleyici oluşturulan sağlar.

    Optimum ses Audiophile ve Videophile AV sistemleri için. Iki ayrı filtre dijital ve analog ses, video için üç, analog filtreleri dahil beş izole filtreler, ve ultra yüksek Andaki ses uygulamaları. Filtreler üstün güç hattı gürültü reddetme ve mükemmel Bileşen için tüm bağlantılı bileşenlerinin izolasyonu-reddetme oluşturulan gürültü sağlar.


    Aşama 5
    Mühendislik referans ev sinema sistemleri için. Beş izole filtreler, artı Çift Dengeli Pure Power devreleri, radyo frekans ve elektromanyetik girişim nihai reddi sağlar. Video filtresi, analog ses filtre, iki adet dijital filtre, iki adet ultra yüksek andaki ses filtreleri içerir. Nihai enerji hattı gürültü önleyici ve iç bileşeni izolasyonu sağlar.

    Mühendisliği Referans Ev Sinema Sistemleri için. Beş izole filtreler, artı Çift Dengeli Saf Güç Devresi, radyo frekans ve elektromanyetik ve nihai ret sağlar. Video filtresi, analog ses filtresi, iki dijital filtre, iki derece yüksek Andaki ses filtreleri içerir. Nihai enerji hattı gürültü reddetme ve inter-Bileşeni izolasyonu sağlar.


    Çift Dengeli Ürünler
    Kritik dinleme ortamlar için gerekli. Çift Dengeli Pure Power devresi güç firmadan AC duvar prizi üzerinden gelen elektrik gücü salınım ortadan kaldırır. Saf dengeli iktidar bu dengesiz güç dönüştürme daha iptal ve nihai AV cihaz performans için gürültü reddeder. Bak Çift Dengeli Ürünler

    Kritik dinleme Ortamları için Temel! Çift Dengeli Saf Güç Devresi bu güç şirket kendi AC duvar Prizi üzerinden gelen elektrik güç salınımlarını ortadan kaldırır. Saf dengeli güç bu dengesiz güç dönüştürme daha keser ve nihai AV cihaz için gürültü reddeder performans.


    Çift Mod koruma Plus Teknolojisi

    Çift Mod Plus teknolojiden AV ekipmanı korur-voltaj veya aşırı voltaj dalgalanmaları MOVs (Metal Oksit Varistors) ve termal sigortalar ile üzerinde. Bir güç dalgalanma, Çift Mod Plus yük kesilir ve bir alarm ve görsel uyarı belirten ses varsa MOVs bağlı donanımları korumak için kendilerini feda olduğunda oluşur.

    Çift Mod Plus Teknolojinin AV Donanımları korur-gerilim ve aşırı gerilim dalgalanmalara MOVs (Metal Oksit Varistors) ve termal Sigortalar ile bitti. Bir güç artış, Çift Mod Plus yükü kesmek ve bir alarm ve görsel uyarı belirten ses varsa MOVs bağlı Donanımları korumak için kendilerini kurban olduğunda oluşur.

    Tri Modu Koruma Technology
    Üçlü Mod Koruma Teknoloji

    Patentli Tri-Mode teknolojisine sahip üç güç hatları korur (Hat, Doğal, Alanı) röleleri, MOVs ve termal sigortalar ile. Elektrik dalgalanmalarına ve ani sırasında, otomatik olarak her iki Satır ve Nötr güç hatları kesmek, röle ve bir alarm sesi. Sadece patentli tri-mode daha yüksek bir koruma düzeyi için her iki güç hatları keser.

    Patentli Tri-Mode teknolojisi üç güç hatları korur (Hat, Tarafsız, Yer) Röleler, MOVs termal Sigortalar ile ve. Elektrik dalgalanmalara ve tırmanıştır sırasında, otomatik olarak her iki Şapka ve Doğal güç hatları kesmek, Röleler ve bir alarm sesi. Sadece Patentli tri-mode bir koruma yüksek iki güç hatları bırakır.

    T2 Devresi Teknolojisi

    Tri Mikroişlemci Kontrollü T2 Devresi çalışır Mod dalgalanma koruma devreleri ve Av Donanımları korumak için PowerCenter kendisini dalgalanma hasarlardan. Eğer hisler tehlikeli bir aşırı güç durum siradan güç yönetimi cihazları aksine, T2 hem kendi ekipman ve PowerCenter keser. T2 sonra otomatik olarak sıfırlar ve elektrik yeniden Normal bağlandığında için güç durumuna döndürür.

    Üçlü-Mod ile Mikroişlemci Kontrollü T2 Devresi çalışır Mod dalgalanma koruma Devresi ve Av Donanımları korumak için PowerCenter kendini artış zarar seçin. Eğer duyu tehlikeli bir aşırı güç durumda normal güç, T2 de ekipmanınızı ve PowerCenter bırakır cihazları aksine Yönetimi. T2 sonra otomatik olarak sıfırlar ve elektrik için yeniden zaman normal bir güç durumuna döner.

    Tri Mikroişlemci kontrollü T2 devresi çalışır Mod dalgalanma koruma devreleri ve AV donanımları korumak için PowerCenter kendisini dalgalanma hasarlardan. Eğer hisler tehlikeli bir aşırı güç durum sıradan güç yönetimi cihazları aksine, T2 hem kendi ekipman ve PowerCenter keser. T2 sonra otomatik olarak sıfırlar ve elektrik yeniden bağlandığında normal için güç durumuna döndürür.

    Üçlü-Mod ile Mikroişlemci Kontrollü T2 Devresi çalışır Mod dalgalanma koruma Devresi ve Av Donanımları korumak için PowerCenter kendini artış zarar seçin. Eğer duyu tehlikeli bir aşırı güç durumda normal güç, T2 de ekipmanınızı ve PowerCenter bırakır cihazları aksine Yönetimi. T2 sonra otomatik olarak sıfırlar ve elektrik için yeniden zaman normal bir güç durumuna döner.

    Eğer zarar verecek türden normal ve dışı dalgalanma varsa devreye giriyor. Sırf Voltaj düzenlemek için AVS 2.000 Cihazı var saten. Ama o Türkiye ve Avrupa için yok. Aslında gerek de yok. Çünkü Zaten normal dışı durumlar da zaten HTS 5100 Signuture gerekeni yapıyor.

    Bir de HTS 5100'de Güç Sequencer özelliği var kadar.






  •  Monster Power Center HTS-1000, 2600, Signature 5100 Kullanıcı Listesi
  • Yahu siz şimdi bunları neden aldınız anlamadım?

    Kim akıl verdi ki size?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknika

    Yahu siz şimdi bunları neden aldınız anlamadım?

    Kim akıl verdi ki size?

  • Merhaba arkadaslar daha ses sistemim yok daha dogrusu z5500 varda onu ses sisteminden saymıyorum:) ilerisi icin kullanmak uzere bende verdim siparişi. Daha once belkin surgemaster ii kullanıyordum. O bile ciddi ise yarıyordu ozellikle goruntude. Aslında aklımda gene belkinin ust bir modeli vardı ama hem fiyat avantajı hemde belkini bulma sıkıntısı sebebiyle 5100 siparişi verdim. Artık bunu torunlarımıza miras bırakırız diye dusunuyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archieduke -- 27 Ocak 2010; 9:38:57 >
  • Şu an sadece beylikdüzü MediaMarkt mağazasında var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by@li



     Monster Power Center HTS-1000, 2600, Signature 5100 Kullanıcı Listesi




    Hayırlı olsun Ali Bey,

    2600 diye düşünürken ters köse yapmışsın,e yakışır güle güle kullan çok güzel görünüyor

    Bende HTS 1000 almam konusunda demek biraz bekleseydim şu anki uygun fiyatı sebebiyle alabilecektim HTS 5100 ü,nasip değilmiş diyelim bari...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asefik


    quote:

    Orijinalden alıntı: by@li



     Monster Power Center HTS-1000, 2600, Signature 5100 Kullanıcı Listesi




    Hayırlı olsun Ali Bey,

    2600 diye düşünürken ters köse yapmışsın,e yakışır güle güle kullan çok güzel görünüyor

    Bende HTS 1000 almam konusunda demek biraz bekleseydim şu anki uygun fiyatı sebebiyle alabilecektim HTS 5100 ü,nasip değilmiş diyelim bari...


    Sevgili dostum,

    aynen ters köşe olduk, hatta iyi ki ters köşe olmuşum aynı fiyata 5100 aldım yoksa çok pişman olacaktım 2600 aldığıma




  • yaw arkadaşlar hts 5100 'ün fiyat avantajından bahsediliyor. bilmediğimiz bişeymi var.. uygun fiyatlara alınabiliyorsa bizde bilelim. ben 5100'ün ülkemizde satılıdığını bile bilmiyordum. hts 1000 alacağıma uygun fiyatlı ise 5100 alalım. fiyatı düştümüki bunun ?..
  • 890 liraya kadar indirdi media markt ve saturn 5100 u
  • yarın bende alıyorum kısmetse
  • 5100 alıcagım için elimdeki hts 1000 satıyorum 2009.08.08 de teknosadan aldım fişi garantisi mevcut sadece kutusu yok 200 ytl istiyorum pazarlıksız kargo alıcıya ait şekilde
  • ooo bize kalmadı yaw bitanede bana bırakın hangi kartlara bölüyordu mediamarkt..
  • yuh be nuri sen hala almadın mı hts 1000 i de satma ileride lazım olur
  • istanbul dışında olupta almak isteyen varsa yardımcı olunur. şahsen ve bizzat
  • Velodyne DD-15SW, HTS 5100'e bağlanabilirmi?
    Bağlanırsa hangi çıkışa!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 27 Ocak 2010; 14:09:59 >
  • dostlar bu serileri arasında watt konusunda yetersiz gelme gibi bi durum varmı? yani totalde 1000 watt'lık cihazlarıda hts1000 kadırabilirmi ?
    yoksa sedece sinyal kalitesi açısından mı farklar var? enerji yükü konusunda hepsine güvenilebilirmi ?
  • 5100 ü bilmiyorum ama 1000 de main amp a sub, receiver a avr bağlı olarak kullanıyor kuzenim.
  • ali abi satcam yav hts 1000 i gerek kalmadı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.