Şimdi Ara

Monster Notebook ve Rezaletler silsilesi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • batkent B kullanıcısına yanıt

    Çok mantıklı, gerçekten o kadar merak ediyorum ki keşke kamera kayıtlarına bakıp bir de yayınlasalar biz de bir görsek nasıl bir kafayla Ram'i o şekilde kasaya atıp kapatabiliyor bilgisayarı, hastanın içinde gazlı bez unutmak gibi bir şey aslında ^^ Bu arada tekrar etmekte fayda görüyorum arkadaşımın kimseyle bire bir tartışması hatta en ufak bir muamelesi bile olmamıştır, servis elemanının bunu kişisel olarak kötülük olarak yapması mümkün değil bilgisayarı elden değil kargo ile gönderip kargo ile teslim aldığı için elemanın kim olduğu hakkında bile fikrimiz yok.



    Edit: linkedin de premium üyeliği olan bir kullanıcı lütfen konuyu CEO’ya iletebilir mi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhammedOner -- 25 Kasım 2022; 19:21:44 >
  • Monster'ın dizüstüler alakalı epey şikayet görüyorum. Uzak durmak gerekli gibi. ASUS, MSI, Dell gibilerinden şaşmayın.

  • Şu konuları gördükçe iyi ki msi almışım diyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuhammedOner kullanıcısına yanıt

    Son durum ne oldu?

  • Son durum kablo değişimi sorunu düzeltti, arkadaşım da dünyanın en üşengeç ve hakkını aramayan insanı olduğu için olayı kapattı şu anda bilgisayarı kullanıyor ama sürekli kendi kendine kapanıyormuş ve mavi ekran veriyormuş. Bu aralar çok yoğun çalışıyor muhtemelende yakın zamanda temelli olarak yurt dışına yerleşecek bu sebeple lanet etmekle yetindi ve kıymetli vaktini harcamıyor. Bu konu da bilgisayar almayı düşünenler için kalsın burada.
    Not : PC’nin mevcut durumu ile ilgili İstanbul şişlide ilginç bulan görürsem çözerim ya da bu rezaleti yakından görmek istiyorum diyen olursa arkadaş tüm yasal hakları ile devredebilir :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.