Şimdi Ara

Monster mi Hp mi ACİL Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Ben de bunlar arasında kaldım. HP'yi alacağım gibi ama hb sitesi dışında başka bir yerde olmaması beni ufaktan şüphelendirdi. Gerçi iki tane de düzgün yorum yapılmış.

    Monster ise önermem. Garanti süresince hizmet iyiymiş ama 2 yıldan sonrası riskliymiş. Duyduğuma göre 2 yıldan sonra ana kartın bozulma olasılığı diğer markalardan daha yüksekmiş ve o ana kartı ya da o ana kartın bir parçasını yalnızca Monster üretiyormuş. Özeldeki hiçbir teknik serviste tamir mümkün olmadığından kullanıcı, Monster teknik servisi ne derse ona uymak zorunda kalabiliyormuş. Monster teknik servisi de genellikle onarım yerine komple ana kart değişimi gerektiğini söylüyormuş. E tabii notebookun yarısı kadar para ana karta gidebiliyormuş.

    Bunlar kesin yaşanacak diye bir durum yok. Ancak ben, Monster'in neden ucuz olduğunu üç aşağı beş yukarı anlamış oldum. Kasanın rakiplerinin çok aşağısında olması, traktör gibi fan sesi, günlük işlemlerde ısınma, ses kalitesizliği, ışık sızması gibi durumlar da cabası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 17 Ağustos 2019; 4:14:42 >




  • Cevapla seçeneğini kullanamıyorum. Bir sıkıntı var sanırım. Ssd bilgilerine nasıl ulaşabileceğimi ben de bilmiyorum. Yorumlarda birisi hızını yazdı diye gördüm. Açıkçası beni asıl cezbeden GTX 1660Ti ve yanılmıyorsam 144hz ekran oldu. Dün HP teknik servisini aradığımda harddisk için boş bir sata yuvasının olduğunu söylediler. Alırsam 1-2 ay sonra 1 tb hdd de taktırırım. Bir de ısınma ve fan sesini öğrenebilirsem almaya hazır olacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 17 Ağustos 2019; 14:59:50 >
  • Benim de attigim mesaj silinmis ne yazdigimi hatirlamiyorum :)
    Simdi biraz daha arastirdim da Hp'nin ekran karti Max Q imis. Performans olarak biraz daha dusuk kaliyomus. Tekrar Monster'a itti beni bu :)
  • Evet max-q olduğunu ilk gördüğümde araştırıp öğrenmiştim. Ancak bana büyü bir sıkıntı oluşturacağını düşünmüyorum. Bana yeteceğini düşünüyorum. Öğrendiğime göre normal kart ile max-q arasında %10-%15 fark varmış. Monster'den korkuyorum açıkçası. Tabii yazdıklarım olacak diye bir şey yok ama korkutmaya yetti. Bütçeyi zor arttırdım zaten. Hangisini alırsam alayım hesabımı sıfırlayacağım sanırım. :)
  • İkimizin icin de hayirlisi olur umarim ikimiz de aldigimiza pisman olmadan guzel gunlerde kullaniriz insallah :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.