Şimdi Ara

Monster mavi ekran.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abra a7 6.1 modeline sahibim. Cihazı haziran'da almıştım herhangi bir sorun yoktu. Yaklaşık 2-3 hafta önce oyun esnasındayken mavi ekran verip kapanmaya başladı bilgisayar. İlk başta birşey yoktur diye ihmal ettim fakat daha sonra sıklaşmaya başladı dün bir kere bugün bir kere daha oldu. Online oyun oynarken (cs go) aşırı sıkıntı oluyor. Bende sürücüleri yeniledim ve windows 10'a yükselttim fakat sorun düzelmedi. ''Driver-irql-sys-not equal- '' hatası verip kapandı alet. Nasıl halledebilirim bu sorunu kendi başıma. Servise vermek istemiyorum 15 günden önce gelmiyor.



  • iwanthidan kullanıcısına yanıt
    MSİ afterburner kullanıyorsan silmeni tavsiye ederim. Bsod hatasına neden olabiliyor. Mavi ekranı who crashed programı ile analiz ettin mi?
  • iwanthidan kullanıcısına yanıt
    Sn. iwanthidan;

    Başka oyunlarda da denediniz mi? Sadece bu oyunda mı hata alıyorsunuz? Hata ile ilgili size daha fazla yardımcı olabilmemiz için 444 26 04 numaralı müşteri destek hattımızı arayarak arkadaşlarımız ile görüşmenizi ve yaşadığınız problemleri arkadaşlarımıza detaylı bir şekilde iletmenizi sizden rica ediyoruz. Arkadaşlarımız size memnuniyetle yardımcı olacaklardır.

    Teknik servisimize gelen tüm ürünlerde maksimum 1-3 iş günü içerisinde belirtilen arıza tespit edilerek yapılması gereken işlemlerin ardından problem giderilerek sorunun çözümlenmesi ile birlikte ücretsiz olarak müşterilerimizin iletişim adreslerine ürünleri ücretsiz olarak kargoya teslim ediliyor. 15 günden önce gelmemesi gibi bir durum söz konusu dahi olamaz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • İnternette intel rapid storage'ın bu soruna neden olabildiği yazıyordu sildim programı bir sorun yok şimdilik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.