Şimdi Ara

Monster Abra A7 V3.1 cpu ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • genellikle cs go oynuyorum, işlemci 96-97 dereceye çıkıyordu.servise gönderdim ısınma sorunu için, temizlik yapıp geri gönderdiler.aynen devam etti sorun, 10-15 dk oyuna girince turbo fan açık olmasına rağmen 96 dereceye çıkıyor işlemci.aradım tekrar söyledim, özür dilediler telefonda, gönderin detaylı inceleme yapalım dediler.bir kez daha gönderdim, termal bakır görevini yitirmiş demişler, bakır ve macunları yenilemişler ama aynen devam ediyor sorun.15 dk oyuna girdim 95 dereceye çıktı işlemci.oyunu da 1280x720 çözünürlük ve en düşük ayarlarda oynuyorum yüksek fps almak için.internette gezerken filan da 80 dereceye çıkıyor bazen.

    normal değerler mi acaba bu laptop için, sizin ısı değerleriniz nasıl?servise göndermekten sıkıldım artık, 4 kez gönderdim 6 ayda.



  • tabiki değil

    tarayıcıda 45 50 derece

    oyunlarda 80 90 dereceyi geçmemeli
  • Bende de aynı model var ama o kadar ısınmıyor işlemci. Sende bir sıkıntı var muhtemelen. Servise adam akıllı sorunu belirtmedikçe çok yardımcı olmuyorlar. Bende hdd deki ses yüzünden garantiye gönderdim ayrıca kopyalama ya da hdd ile ilgili bir yazma/okuma işlemi olduğundan kitleniyordu pc. İşletim sisteminde sorun var deyip yeni windows kurup gönderdiler. Ama sorun devam ediyordu sonra video çektim kendim hatayı anlatmak için gönderdim videoyu servise. Geri yolla dediler, yolladım hdd yi değiştirip geri gönderdiler. Yani bence video çek pc açıkken o sorun oluyorken anlat kendinde sorunu o video ile birlikte iletişime geç daha etkili olur.
  • arayıp söyledim iki seferde 96-97 dereceye çıkıyor diye.görüntülük filan bişey yok.10-15 dk oyun ya da başka birşey açsa görecek ısınmayı.test ediyoruz diyorlar ama etmiyorlar galiba.
  • İşte sen kendin göster bana kalırsa yoksa test falan onları geç yani benim hdd de kaç kere test edildi sağlam gözüküyordu ama uygulamada yani çalışırken sorun çıkartıyordu belli ki bi sorun var senin işlemciyle alakalı. O kadar para veriyoruz pc ye bence her türlü hakkını araman lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynı laptop bende de var aynı durum bende de oluştu. Cs go ve gta 5de 96 97dereceyi görüyordu. Teknik Servise gönderdim değişmedi, bilgisayarcıya verdim yine değişmedi en son kendim açtım termal macunları güzelce değiştirdim 90a düştü, daha aşağısına inmeyecek sanırım...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CrashTrainer C kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar o monsterın doğasında var çünkü o hızlı çalışması gereğinden öyle sen ısındı sanıyorsun ama iyi yere ısınıyor bendede var hatta monsterın tüm ürünlerini biliyorum ve hiçde kasmıyo gta 5 i enson 45 fpsde oynattı çok iyi bir laptop dünyanın en iyi laptop markası monster hatta kupalarıda var ama siz onun çalışma mantığını bilmiyorsunuz o kendini çok ısıtıyor ama hiç bir zaman yanmaz ve onun iki fanı var bazı yerleri soğutuyo çünkü size sıcaklık gelmemesi için dizayn edilmiştir
  • muhammed.yilmaz kullanıcısına yanıt
    inmez inmiyicekde dünyanın en iyi bilgisayar yazılım ve donanım profesörü bile indiremez çünkü doğası bu eğer istemiyosanız bir msi alırsınız oda maximium ultra da kafayı yer eğer istiyorsanız dünyanın en iyi 2. laptobunu alabailirsiniz monster varken msi alanların kafasını hiç anlamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.