Şimdi Ara

Mono Bluetooth Kulaklık ile Müzik Dinleme...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Samsung B7300 Omnia Lite Windows Mobile 6.5 işletim sistemli telefonum için Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. Telefonda A2DP özelliği mevcut, stereo müzik dinleme imkanı var ancak ben kabloları sevmiyorum , o yüzden mono tip bir bluetooth kulaklık almayı düşünmüştüm. Mesela Samsung HM1100 veya ARcon london gibi... ÖZetle bu mono kulaklıklarda müzik dinleyebiliyor muyum? eğer dinleyemiyorsam hiç boşuna almayayım...
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=16218&Productid=telbkulsamhm1100
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=16218&Productid=telbularclonb100



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 12 Kasım 2011; 10:08:43 >







  • BT kulaklıkta da aynı A2DP özelliği olmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akinci

    BT kulaklıkta da aynı A2DP özelliği olmalı.


    teşekkür ederim, peki bu işi yapan programlar olduğunu duydum. mesela "bluetooth audio" diye bir program varmış ve mono kulaklıklardan da müzik dinlenmesini sağlıyormuş. bunun hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem?
  • Ben o programı hiç kullanmadım. jabra 8040 kullanıyorum. Bağlantı kurunca zaten telefonun hoparlörü devre dışı kalıyor.
  • Dün Migros'tan Telefunken TLF BL10 Bluetooth kulaklık aldım. Kulaklığı Samsung D980 model telefonumdan müzik dinlemekte kullanmak isteyince telefon ikinci bir kulaklık arıyor, ama maalesef bulamıyor ve sesi bluetooth kulaklığa aktaramıyor. Halbuki aynı kulaklığı eşimin Nokia 7230 telefonunda denediğimde MP3 lerin de kulaklıktan dinlenebildiğine tanık oldum. (ve içimden Samsung'a saydırmadan edemedim) Samsung telefonumun A2DP özelliği var ve stereo özellikli SIEMENS HHB 750 BLUETOOTH KULAKLIKLA sorunsuz bir şekilde müzik dinleyebiliyorum.

    Benim anlamadığım mono kulaklık ile Nokiada, hatta bir arkadaş Çin Malı bir telefonda (yanlış hatırlamıyorsam Nokia taklidi bir telefondu) bile mono kulaklıkla müzik dinleyebiliyordu. O zaman ben kulaklığın özelliği sanmıştım ama, şimdi görünce anladım ki monu kulaklıkla müzik dinlemek Nokiaların bir özelliği.

    Zaten kaç zamandır aklıma takmıştım. (Cep telefonumun garanti süresi içinde 4 defa dokunmatik tuş takımı ve 2 defa da fotoğra çekerken kullanılan flaşı arızalandı. Neyse ki garanti süresi içinde tamiratları yapıldı, ama son dokunmatik ekran arızasında garanti süresi bittiği için 72,00.-TL tamir ücreti istenince, ben de başka bir tamircide 25,00.-TL'ye dokunmatik tuş takımını değiştirttim.) Ahtım var bir daha arızalanırsa tamir ettirmeyeceğim; gidip derhal Nokianın çift hatlı telefonlarından birini alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidivar -- 31 Aralık 2011; 5:49:56 >




  • bende de samsung b7300 win. mobile 6.5 işletim sistemli modeli var. evet söylediğiniz gibi cep telefonu üzerinden doğrudan müzik dinlenemiyor..
    Ancak Bluedio isminde bir program var. bu programla mono kulaklıktan müzik dinleyebildim.. ancak radyoyu açınca bluetooth kulaklık algılandı deyip, radyoyu kapatıyor.. kısaca böyle bir program (bluedio) kullanarak müzik dinleyebilirsiniz ama radyo çalışmıyor.. tabi benim kullandığım program wm 6.5 için.. size java için çalışan bir progrma lazım, arattırın belki bulabilirsiniz..
  • eranyumm dostum kullandigin o bluedio programinin linkini verebilir misin bende de b7300 var kulaklikla dinlemek istiyorum simdiden sagol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.