Şimdi Ara

monitörüm vatan da tamirede. ne zaman gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • samsung 226cw 22" monitörü geç açılma problemi yüzünden tamire yolladım vatan dan ne zaman alabilirim monitörü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim genelde kaç gün bekletiyorlar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrencelcius -- 20 Haziran 2009; 19:02:15 >



  • Çook beklersin 1 ay kadar
  • 30 iş günü sanırsam.
  • moniörünü değişme maksadıylamı gönderdin yoksa tamir içinmi tamir içinse vatanbilgisayara göndermene gerek yoktu tüm şehirlerde zaten samsungun teknik servis bayileri vardır eline en fazla 1 haftada verirlerdi. tabi ciddi sorun yoksa.
  • 30 iş gunu ıcınde gelmzse ara yensını alırsın tuketıcı haklarında ole dıo
  • yorumlarınız için teşekkürler monitörün kapasitör arızası olduğunu düşünüyorum ekranın açılması için gerekli gücü toplayamıyorlar tam açılırkern tekrar kararıyordu sanırsam sık sık yaşanan elektrik kesintileri yüzünden oldu..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tulamistad

    moniörünü değişme maksadıylamı gönderdin yoksa tamir içinmi tamir içinse vatanbilgisayara göndermene gerek yoktu tüm şehirlerde zaten samsungun teknik servis bayileri vardır eline en fazla 1 haftada verirlerdi. tabi ciddi sorun yoksa.


    +1 Vatandan alınan ürünü oraya götürmeye gerek yok zira Vatan hiç bir şey yapmıyor hatta bazen arıza tesbitini dahi yapamıyor birde getir götür arada oyalarlar 1 haftada servisinden gelicek üsrün 15-20 günde zor gelebir.Yani kısaca Vatandan alınan malzeme bozuk çıkarsa direkt olarak garanti belgesindeki firma ile temasa geçin zaman&sinirden tasarruf edersiniz.
  • Bu durumda tüketici haklarında geçen bir madde kurtarıcı görevi görebilir.

    Teknik servise verdiğiniz ürünün 1 hafta içerisinde tamir süresinin tahmini ne kadar olacağı ile ilgili rapor verilmesi gerekir. 15 iş gününü aşabilecek ürünlerde size kullanmalık ürün vermek zorundadırlar. Tabi yetkili servisten kimse sizi arayıp 15 günü geçer bunun tamiri biz size monitör verelim demez.

    Bu durumda vatanbilgisayarla görüşüp 1. haftada rapor isteyin ve gelen raporda 15 günü aşacaksa kullanmalık monitör isteyin, tüketici hakları var vs. diye belirtin. Bu durumda uğraşmayıp 15 gün sonra tamir edip göndereceklerdir


    Daha detaylı bilgi için Sıcak Fırsatlar bölümü altındaki Tüketici Hakları vs. si diye bir konu vardı oraya bakabilirsiniz
  • o dediğiniz resmi süre teknik servise gittiği tarihte başlıyor ,
    senin ürünü vatan bilgisayarın servisine verdiğin tarihte değil diye biliyorum.
    vatan bilgisayar cep telefonlarına servisteki ürünün durumuyla alakalı mesaj atıyordu
    sana mesaj falan gelmedimi?
    ürününüz servise iletildi falan diye
  • Detayları tam bilmiyorum tabi ama bu durumda bir blöf yaparak kısa zamanda alınabilir monitör. Mesela teknik servisi arayıp kanundan haberdar olduğunuzu, 15 günü geçeceği takdirde monitör istediğinizi verilmediği takdirde uğraşacağınızı söylereyerek belki gözleri korkutulabilir 15 günde teslim edebilirler Malum ülkemizde kimseye bağırıp çağırmadan veya tehdit etmeden iş yaptıramıyorsunuz
  • monitörü teslim aldım sorunu çözülmüş invertör diye bir parçası değişmiş ben monitörü ayın 14 ünde pazar günü vatana verdim onlar servis raporunda yazdığına göre 16.06.09 da servise göndermişler bana mesaj bu pazartesi geldi 22.06.09 akşam 21 .00 civarı.. dünde gidip teslim aldım .. belkide çok ciddi bi arızası yoktu sonuçta çok bilindik bi sorun monitörün açılmaması yardım eden herkeze teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrencelcius -- 24 Haziran 2009; 10:01:28 >
  • bende hdd i verdim servise 2-3 gün önce 1 gün içinde geri verdiler.
    servise yollamadan kendileri halletmişler.içinde virüs varmış temizlemişler
    vatan bilgisayar satış sonrası olarak bence 1 numara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.