Şimdi Ara

Monitörü TVye çevir Avermedia AverTV Box W9

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Takaslık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Monitörü TVye çevir Avermedia AverTV Box W9
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-monitoru-tvye-cevir-avermedia-avertv-box-w9-takas-takasli-622325285/detay/





    + Prensiplerim: "Sözünü tut(tur). Pazarlık et(tir)me. Vakit çal(dır)ma. Kazıkla(n)ma. Nakit çalış(tır)." Bu kadar. Aşağısı laf kalabalığıdır.
    + Üstteki maddeyi anlamadıysanız, itirazınız varsa, gıcık olduysanız, zerre kadar insafınız varsa aşağıyı okuyun, yazanların haricinde talepte bulunmayın. Örn. ödeme şeklini yazmışım. GET talebi geliyor. Adam selam sabah etmeden "GET aç, alayım" yazıyor; ben de "İlanı oku, ALMA" yazıyorum. Buraya "GET'le, çekle, senetle, öpücükle, gülücükle, bulaşık yıkamakla, abidikle, kubidikle ödeme olmaz" yazamam. Olanları yazıyorum. Olmayanları yazamam, çünkü yer, beyin yetmez; yanar. Bu da aşağıda yazmayan seçeneklerin mümkün olmadığı anlamına geliyor. Değil mi? Mantık bu. Beyin bu. Sevdiğim bir atasözü "Çok laf aptala söylenir". Bu kadar uzun yazdıktan sonra, okuma-yazması olan aptalın bile anlamasını umut ediyorum. Bugün iyimserim. Teşekkürler.
    + Efendim? Evet, alım yapıyorum. Sadece nakit veya takas. Almadan satamıyorum. WhatsApp'a buyrun. Son kullanıcıya vereceğiniz fiyata mal vermeye niyetliyseniz buyurmayın. Pis uyanık bilgisayar esnafı gibi malı öldürmem, ama boşa enerji de tüketmem.
    + Söz senettir. Ben hiç dönmedim.
    + Kaparo gelmeden cihaz rezervasyonu mümkün değildir. Neden? Çok kazık yedim.
    + Bir elinde mezarlık küreği, diğerinde kazması, kaskında feneriyle gezen; pazarlık adabından nasibini almamış izansız insancıkların yaptığı komik teklifler yüzünden, ilanlarımı tek fiyat (pazarlıksız, son fiyat, teklife açık değil, yazanı veren alır, başka ne yazsam?) çıkmaya başladım. Pazarlık keyfimi çaldılar.
    + Elden teslim seçenek-1: Haftasonu 13.00-18.00 arasında Hasanpaşa/Kadıköy'de. Neden? Çünkü alıcı gider. Çünkü ben alırken gidiyorum. Çünkü insanlar kamp kurmayı seviyorlar. Orta yaşlı, orta direk, orta zeki gariple uzun uzun sohbet etmek istiyorsanız, dışarıda bir çilingir sofrasına davet edebilirsiniz. :)
    + Elden teslim seçenek-2: Hafta içi 12.00-13.00 arasında 4. Levent'te. Cihazı 4 Levent'e taşımam için, önceden küçük bir kaparo göndermeniz gerekiyor. Neden? Çünkü insanlar sözlerini tutmuyorlar. Taşıttırıp gelmiyorlar veya EFT geçmiyorlar.
    + EFT sonrası kargo: EFT'yi takip eden 24 saat içinde kargo. Neden? Ben mesai saatinde tam zamanlı bir işte çalışıyorum. Gelirim yetmediği için, alım-satımla uğraşıyorum. Evimle ofisim yan yana değil. Burası Istanbul. Kargo bedeli 15 TL. EFT'ye dahil etmezseniz, yüksek kargo bedelleri ödemek zorunda kalabilirsiniz; ayrıca ürününüz kargo şirketinin plastik poşetine konulup gönderilebilir. Gerçekten sağlam, masraflı, büyük ambalajlar yapıyoruz.
    + %100 güvenilir satıcıyım. Çeşitli sitelerde yüzlerce pürüzsüz referansım vardır. İspat için WhatsApp'tan yazınız veya arayınız.
    + Her ilanım takaslıdır. Takas fiyatı farklı falan değildir. "Şu ürün, üste şu kadar para?" şeklinde teklifleştirip sorunuz. Fiyatı bana bırakırsanız, anormal tepkiler vermeyiniz. Ben ticaret yapıyorum, spor değil.
    + Diğer ilanlarıma da bakınız.
    + Donanımaber dükkanım:https://forum.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=413341
    + Letgo dükkanım:https://tr.letgo.com/tr/u/boeke-y_d121b273-f7d1-49ff-86be-62e590269f16
    + Sahibinden dükkanım:https://www.sahibinden.com/arama?userId=amnD6D00FfC4eTkzZi-Pczg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gobl1n -- 22 Kasım 2018; 13:32:33 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.