Şimdi Ara

Monitorde Ölü pixel...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler Yeni aldığım monitörde (hp 25mx) bi süre kullandıktan sonra ekranda minik bir siyah nokta belirdi. monitör bozuksa recordingde belli olmaması gerek ama recording aldığım programda bu küçük siyah noktanı gösteriyor videoda (videoyu tam ekran izlemiyorum leke üst üste düşmesin diye). fareyi üzerine getirdiğimdede siyah nokta yok oluyor. aynı mesela her hangi bir uygulamanın kısayolunuda üzerine bıraktığımda deil sürüklediğimde gine kayboluyor sebebi nedir sizce ?. sadece saydığım 2 tane şartda kayboluyor diğer hallerde video felan izledğimde yada beyaz bi görüntü belli oluyor. acaba kullandığım DisplayPortundan kaynaklı ola bilirmi ?. şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.




  • Google a dead pixel yazıp aç bir siteyi tam ekran yapıp çeşitli renklerde bak, hangi renklerde çalışmıyor öğrenirsin. Anladığım kadarıyla sen de beyaz rengi verirken sıkıntı olmuyor sıkıntı diğer renklerde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaptım tüm testleri zaten tüm bildiğim yolları denemesem bu siteye başvurmazdım. sadece mouse faresini ve uygulama simgesini üzerine getirdiğimde yok oluyor diğer her türlü siyah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.