Şimdi Ara

MOnitör tamir sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, monitörümde 2 sorun baş gösterdi, ilki, bilgisayar kapalıyken, açılip masaüstüne geldiğinde ekran pırpırlanma yapıyor parlaklık gidip gidip geliyor, 1-2 dakika sonra o parlaklık sabit kalıyor düzeliyor yani.


    MOnitör tamir sorunu
    bir diğer sorunum da bu, yazılar artık kaymalı gösteriyor, en çok siyah üstü beyaz yazı, beyaz üstü siyah yazılarda belli oluyor..

    önceden monitörün bağlantı yeriyle hafif oynardım düzelirdi, artık o da kar etmiyor şimdi ne yapmam lazım, ortalama ne kadara çıkar? sorunu nedir? daha önce bir problemden dolayı tamire gitmişti, adamların amatörlüğü yüzünden dvi girişini kullanamıyorum. iptal etmişler çünkü... yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. şimdiden teşekkür ederim



    edit: ek bilgi vereyim, 2006 da alınmıştı monitör, samsung lcd syncmaster 940bw, 1 kere tamire gitti, dvi i iptal ettiler hemde bana sormadan keyfe keder, amatör elektronikçilere güvenmiyorum, izmirde ikamet ediyorum, acaba yeni monitör mü alsam? fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailc78 -- 29 Kasım 2016; 16:17:58 >







  • Sanırım panelin değişmesi gerek. Düzgün bir teknik servise götür eğer 200 liranın üzerinde bir fiyat çıkarsa hiç bulaşma forumda çok temiz monitörler satıyor arkadaşlar. Uygun fiyatlara bulabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkay_53

    Sanırım panelin değişmesi gerek. Düzgün bir teknik servise götür eğer 200 liranın üzerinde bir fiyat çıkarsa hiç bulaşma forumda çok temiz monitörler satıyor arkadaşlar. Uygun fiyatlara bulabilirsin.

    izmirde düzgün bir servis nerdedir hiç bilmiyorum, oturduğum semtte biraz araştırdım ama daha sorununu sormadan "getir yeeaa 50 lira civarı tutar" diyenleri gördüm. böyle konuşan adam işini ne derece düzgün yapar ki.
  • Yazı kayması sorunu yüzde 90 kablodan kaynaklı yada girişten yıllar önce başıma benimde gelmişti hafif oynatınca düzeliyordu sonra düzelmemeye başladı yeni kablo aldım sorun çözüldü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.