Şimdi Ara

MONİTÖR STANDI 13-27 İNÇ MAX 10KG KAPASİTELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 MONİTÖR STANDI 13-27 İNÇ MAX 10KG KAPASİTELİ
    Merhaba dark marka vm15 monitör standı satılıktır. Ürün sıfır gibidir. Alınalı 1 ay olmamıştır. Ürünün yükseklik ayarını istediginiz gibi ayarlayabilirsiniz ve böylece boyun agrılarınıza çözüm olacaktır. İsterseniz bu parçayla 2 monitör kullanmak isterseniz çok rahatlıkla kullanabilirsiniz. Küçük monitörünüzü bu parçaya baglayabilirsiniz ve dikey şekil de ana monitörünüzün yanına takabilirsiniz. Çok kullanışlı bir parçadır. Özellikle yayıncılar için. Ama ürün masa da saglam yer kaplar 40 cm bir ene sahiptir. 32 cm derinlige sahiptir. Vesa girişleri 100x100 ve 75x75'tir. Ürün saglamdır, demirdir. 10kg'a kadar taşıyor.Ürünü detaylı incelemek için videosu mevcuttur. Video şahsıma ait degildir alıntıdır.
    https://www.youtube.com/watch?v=s0j3Q96IPk4

    İzmir'de yaşıyorum Türkiyenin her yerine kargo ücretini ödemeniz dahilin de kargolayabilirim. Güven konusun da içiniz rahat olsun net alemin de beni bilenler bilir ticaret işleriyle ugraşmaktayım her türlü yardımcı olurum. Fiyatta pazarlık payı mevcuttur. Ürünün piyasa fiyatı 380tl 500tl arasında gidip gelmekte.

    MONİTÖR STANDI 13-27 İNÇ MAX 10KG KAPASİTELİ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir, Menemen Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.