Şimdi Ara

Monitor niyetine 32' LCD/LED TV hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. Masaustum su an bu halde (daginiklik icin kusura bakmayin):
     Monitor niyetine 32' LCD/LED TV hangisi?


    Samsung T260 monitorum birkac ay once kisa araliklarla igrenc bir koku esliginde dumanlar cikartmak suretiyle evrim gecirdi :) Parlakligi %35-40 azaldi. Servise goturdum, baktilar incelediler problem bulamadilar (!). Kendi kendine durdugunda zaten goruntunun parlakliginin azaldigi kesinlikle belli olmuyor. Bu yuzden kanitlayamadim. PCBnin de hic bir yerinde yanik izi yok. Ayni monitore sahip olan bir arkadasiminkiyle yan yana koyunca ortada bariz bir fark var ancak. Birkac aydir boyle kullaniyorum ve aslinda pek kafama takmadim. Ama karanlik sahneler iceren oyunlarda (ozellikle de dinamik kontrast acikken) canimi sikmiyor degil. Ben de yeni bir monitor almaya karar verdim. Sonra baktim ki 32' LCD TVlerin fiyatlari makul seviyelerde, bir tane TV alip fotografta gozuken ahsap panele yaslarim, boylece dibimde durmamis olur, monitor niyetine cok rahat bir sekilde kullanirim diye dusunuyorum.

    Ikinci fotografta gozuktugu gibi hemen yanimda da Philips 47PFL9603 TV'm var:
     Monitor niyetine 32' LCD/LED TV hangisi?


    HDMI'dan GTX 295 ekran kartima bagli. Cok nadiren kanepeden PC oyunu oynarken monitor niyetine kullaniyorum. Yani LCD TV yi monitor olarak kullanma konusunda deneyimliyim. Goruntude herhangi bir sorun, herhangi bir kusur, olmasi gibi gozukmeyen hicbirsey yok. T260 ile ayni netlikte goruntu aliyorum ki zaten bu yuzden bu olay kafama yatti.

    Ancak, en ust model olmasina ragmen cok sinir bozucu bir judder var bu TVde. Perfect Pixel HD ozelligini actigimda judder gidiyor fakat bu sefer de felaket bir input lag geliyor. PS3ten film izleyecegimde PP HD yi acip, oyun oynayacagimda kapatmaktan baska carem yok.

    Iste bu yuzden alacagim TV'nin bravia engine bilmemne HD vs. tarzi ozellikleri beni hic ilgilendirmiyor. Oyun oynarken ya da nette gezerken cok farkedilmese de mumkun oldugu kadar az judderli ve 0 input lagli bir TV ariyorum. Oyun oynarken karanlik sahnelerde sagdan soldan backlight gozukmese cok iyi olur. O yuzden aklim LED TVlere kayiyor.

    Modelden ziyade once marka secmede zorlaniyorum. LG demeyin lutfen, cok kotu (ve pahali) modellerini gordum, onyargiliyim.

    Philips'te input lag var deniliyor.

    Benim TV'yi alirken piyasa arastirmasi yapali 2 sene oldu o yuzden Sony ne durumda hic bilmiyorum.

    Samsung monitor olarak cok iyi diyorlar, dumanlar tuterken gayet basarili oldugunu soyleyebilirim :) TVleri daha dayanikli midir bilmiyorum.

    Sharp ve Toshiba da cok onerilen markalar. Ayni sekilde bunlar hakkinda da pek bilgi sahibi degilim.

    Tavsiye ve gorusleriniz icin simdiden cok tesekkur ederim...



  • Hem başlığınızı aktif tutmak adına hemde bildiğim bir iki cevabı vermek adına yazmak istedim;

    Odanız hem süper gözüküyor hemde çok karışık ama konsept olarak tam bir üniversite öğrencisinin hayali diyebiliriz...

    "Philips'te input lag var deniliyor" demişsiniz bu nu neye dayandırdınız anlamadım fakat sizin tercih ettiğiniz 9603 serisi hakkında yurtdışı forumlarda şikayet olduğunu biliyorum...

    Bu konuda çekincen varsa şu siteyi incelemeni öneririm;

    http://www.dday.it/redazione/220/DDa....html
  • para yönünden sıkıntın yoksa Led tvlere yönel derim Bu arada Smirnoff unda dibini görmüşüz canım çekti beaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 26 Nisan 2010; 12:27:30 >
  • Gorusleriniz icin tesekkur ederim. Ogrencilik hayatim biteli 3 sene oluyor. Evlenmekten korkup hala anne evinde yasayan koca cocuk konsepti daha uygun bir tabir bence :D

    Sagda solda yok soyle input lag var, monitor olarak soyle ise yaramaz boyle kotudur vs. tarzi yorumlar duymustum Philips icin. O yuzden bu kaniya vardim. Yoksa kullandigim ve memnun kaldigim icin ilk sirada listemde.

    Linkteki yaziyi dikkatle inceledim ve daha onceden zaten aklimda olan 32PFL8404 iyice cazip gelmeye basladi gozume. LED TVlerde ise durum rezalet gibi gozukuyor o yuzden komple cikardim kafamdan.
  • Monitör olarak kullanım ve PS3 hedefli bir başka üründe IPS Panel ile (hem input lag sorunu olabildiğince az, hemde monitör mantığında mat ekran) LG LH7000 kasa itibariylede monitör görüntülü... Bunuda bir incele derim...
  • bende aynı şekılde duşunuyorum 32 ınch bır lcd tv almak mantıklı olabılır ama led almak bu kadar yakından gozlerı nasıl etkıler bılemıyorum ... mat ekran tercıh etmek lazım gıbı lg nın 32 ınch 200hz bır modelı olacak onu duşunebılırınsınız bence sız alın da deneyımlerınızı paylaşın muhtemel ben de aynı tarz bır lcd tv aynı amaç için duşunuyorum ....
  • Sn.Juzam

    -sıfır LAG li panel olmaz,ancak CRT ler harbi sıfırdır

    -senin 9603 2008 Model çok güzel bir paneldir ama bu panelin tek kusuruda LAG/Latency dir,onu Motionhandling konusunda unut!

    -sen "Hard-Core Gamer" isen elindeki Samy "TN" ye talim edeceksin elindeki Samy Monitör OK dir,yada yine TN li daha iyi bir Monitör alabilirsin!

    -Baclit-LED in sana mutlak bir artısı olmaz hatta hiç olmaz ama daha yeni nesil ve şayet makineside başarılı ise LED-LCD bir Motitör yine
    olabilir ve Dynamic-Contrast LED lerde yüksek olduğu+static Contrast ta yüksek çıktığı için baız durumlarda sana faydası olur(çıplak gözle
    önce izlemen gerek)

    -normal TV olarak şayet TFT-LCD TV leri düşünürsen Input-LAG kesin olur!!ancak 10/35ms arasında seni rahatsız etmiyorsa,bir çok paneli
    alabilirsin!!
    10/15ms lik paneller ise genelde PDP lerde oluyor veya bazı eski 50Hz örneğin Sony lerde vardır gibi
    Her PDP de illa LAG çok düşüktür tezide "yanlıştır"!!!örneğin Pany LCD 50V10 lerde yaklaşık 25/30ms iken,42 de 20/25ms dir veya 46G10 da ise 5/10ms dir gibi!

    Her markada LAG ler kendi içlerindeki seri/model de bile farklıdır!

    Gamer lar bu konuda iyi düşünmelidir!! hassas iseniz işiniz hepten zordur!!!

    Eskiden bir ara bazı TR yede gelen Sharp lar bu konuda süperdi,halada baız serileri LAG konusunda iyidir,ama o panelinde başka sorunları vardır

    LAG/Motionhandling konusunda penelin Baclit-LED/CCFL v.s olması bir etken kesinlikle değildir!!

    Bunun için net çözüm ya CRT yada TN li LCD Monitörlerdir

    ++
    Birde özellikle stabilite ve LAG/Motion konusunda başarılı olan Tosh lara bakabilirsin!!
    Örneğin S_PVA Modüllü 40LV serisi gibi!!(F/P paneldir)

    LGE/Phil sana uymaz,Samy ise yine seni hasta edebilir! Sony/Tosh bu konuda daha az sıkıntılıdır! veya bazı serilerde Pany PDP ler de olabilir++
  • Juzam aynı şeyleri istiyoruz bakalım ne yapacagız Benim içinde İnput Lag çok onemli

    Sony 40W58xx yada Philips 42PFL8694 alın diyorlar ( Gönlüm sony'den yana)
    ________________________________________________________________________

    Can Abi salonda Sony 40S4000 kullanıyorum xbox360 onda baglı input lag beni rahatsız etmiyor. 40W58xx rahatsız edermi yoksa 58xx cok daha iyimi olur_?
  • Sony lerde 50Hz li modellerde LAG çok düşük!!!
    100Hzli modellerde ise sistemde farklı ve ilave bazı durumlar olduğu için makine zorlanıyor çok hızlandığı zaman,bu aslında
    temel bir kuraldır!!!

    TN lerinde yapısı buna göre basit ama makinede işi yavaşlatacak devreler olmadığı için LAG sorunu olmuyor

    Çünkü ne Processor ler nede Chipset ler o kadar akıllı ve hızlı değil

    W5x serisi ise yaklaşık aynıdır,ama çok hassas iseniz yinede sorun olabilir!!
    ayrıca bahsettiğin W58x ile 58x aynıdır,yoksa sen başka bir seridenmi bahsediyorsun??
    +
  • Forumda bu konuda en cok bilgi sahibi gozuken albani arkadasimin cevabini dort gozle bekliyordum :)

    -CRT konusunda %100 haklisin. Maceram boyunca SDM-HS95/B olsun, 2232BW olsun, T260 ve 9603 olsun hic bir LCDde bir 109B2 performansi goremedim gerek lag gerek kontrast acisindan.

    -Zaten dedigim gibi motion plus bilmemne ozelligini actigim andan itibaren oyun oynatmayacak kadar yuksek bir lag olusuyor cihazda.

    -OKdir OK olmasina fakat bu yanma olayindan sonra dedigim gibi parlaklik bayagi azaldi. Bu monitoru tek basina masamda goren 1 allahin kulu bile bir sorun oldugunu dusunmuyor, isin bir de bu yani var. Cok mu pimpirikliyim bilemiyorum fakat misal, isyerinde laptopla calistiktan sonra bile bu monitorun parlakliginin az oldugunu hissediyorum. Ayrica "zaten yanan yanmis, omru epey azalmistir 2-3 seneye komple patlar, o zaman birseyler dusunurum" diye muallakta kaldigim da oluyor. Cunku bu parlaklik meselesi disinda boyutu, goruntusu ve performansi olsun gayet memnunum monitorden.

    -LED konusunda gercekten kararsizim. Gonul isterki OLED ekranlar herkesin alabilecegi makul fiyat seviyelerine dusebilsin. Yoksa pek cok modeli gozumle gordum, bu LED backlitler bana kandirmaca gibi geliyor.

    -Pek hardcore sayilmam. Yani her allahin gunu harele gurele WoW ya da UT oynamiyorum. Hatta pre rendered frames ayarim 6dir. O yuzden 10ms'in beni hic rahatsiz edecegini sanmiyorum.

    Model olarak sizin en on siraya koydugunuz cihaz nedir benim yerimde olsaniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albani

    Sony lerde 50Hz li modellerde LAG çok düşük!!!
    100Hzli modellerde ise sistemde farklı ve ilave bazı durumlar olduğu için makine zorlanıyor çok hızlandığı zaman,bu aslında
    temel bir kuraldır!!!

    TN lerinde yapısı buna göre basit ama makinede işi yavaşlatacak devreler olmadığı için LAG sorunu olmuyor

    Çünkü ne Processor ler nede Chipset ler o kadar akıllı ve hızlı değil

    W5x serisi ise yaklaşık aynıdır,ama çok hassas iseniz yinede sorun olabilir!!
    ayrıca bahsettiğin W58x ile 58x aynıdır,yoksa sen başka bir seridenmi bahsediyorsun??
    +



    cok tsk ederim 58xx ile aynısını söylemiştim. S4000 içinde ben diyorum bu lcdde niye hiç rahatsız olmuyorum :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Juzam

    Forumda bu konuda en cok bilgi sahibi gozuken albani arkadasimin cevabini dort gozle bekliyordum :)

    -CRT konusunda %100 haklisin. Maceram boyunca SDM-HS95/B olsun, 2232BW olsun, T260 ve 9603 olsun hic bir LCDde bir 109B2 performansi goremedim gerek lag gerek kontrast acisindan.

    -Zaten dedigim gibi motion plus bilmemne ozelligini actigim andan itibaren oyun oynatmayacak kadar yuksek bir lag olusuyor cihazda.

    -OKdir OK olmasina fakat bu yanma olayindan sonra dedigim gibi parlaklik bayagi azaldi. Bu monitoru tek basina masamda goren 1 allahin kulu bile bir sorun oldugunu dusunmuyor, isin bir de bu yani var. Cok mu pimpirikliyim bilemiyorum fakat misal, isyerinde laptopla calistiktan sonra bile bu monitorun parlakliginin az oldugunu hissediyorum. Ayrica "zaten yanan yanmis, omru epey azalmistir 2-3 seneye komple patlar, o zaman birseyler dusunurum" diye muallakta kaldigim da oluyor. Cunku bu parlaklik meselesi disinda boyutu, goruntusu ve performansi olsun gayet memnunum monitorden.

    -LED konusunda gercekten kararsizim. Gonul isterki OLED ekranlar herkesin alabilecegi makul fiyat seviyelerine dusebilsin. Yoksa pek cok modeli gozumle gordum, bu LED backlitler bana kandirmaca gibi geliyor.

    -Pek hardcore sayilmam. Yani her allahin gunu harele gurele WoW ya da UT oynamiyorum. Hatta pre rendered frames ayarim 6dir. O yuzden 10ms'in beni hic rahatsiz edecegini sanmiyorum.

    Model olarak sizin en on siraya koydugunuz cihaz nedir benim yerimde olsaniz?



    ++
    Kardeşim benim kafama takılan şu oldu;bu yanma dediğin nedir,ne yandı panelde yaw

    Servise gittiysen ne dedi "kazmalar" ....abi bunlar böyledir/normaldir... mi dediler

    Kardeş senin panelde belliki CCFL tüplerden birisi veya birkaçı "patlamış" yani yanmış

    Brightness azalması ve senin tarifin zaten açıkça bunu gösteriyor!!! onun içinde ne patlayacak nede yanacak bir şey yok,zaten
    öyle bir yanma olsaydı sende yanardın yaw

    Ülen kafayı sıyıracağım bu Monitör işinde hele hele Samy/LGE kullanıyorsan,herifler hiç bir şeyi hata görmediği gibi görsede tamir/değişim
    tam bir "macera"

    Garantin bittimi senin,bitmediyse servise dersinki .....abi bunun bir iki flöresan lambası yandı şunları bir değiştiriver......

    Garantin bittiyse,zaten kaldırıp atarsın bir müddet sonra veya bir kenarda yinede "yedek" eleman olarak kalabilir!
    ++

    LED için yukarıda yazdım ciddi bir artısı sana olmaz yada en azından Gamer için hiç bir şey farketmez v.s!!
    yada olsada olur olmasada,panel neticede TN ise yinede PK dir Game için!

    LED panel bende kullanıyorum ama TV olarak! Monitörde bugün için hiç bir esprisi yok(teknik olarak var gibi gözüksede aslında yok!)

    ++
    Benim oyunla filan işim yoktur,anlamamda zaten
    Ancak Gamer isen yinede panelde LAG varsa bir şekilde seni rahatsız edecektir/edebilir ve hatta sinir edebilir(örneğin panel tip bir TV alırsan!!)

    ++

    Monitör sıralaması soruyorsan,TN olsun da ne olursa olsun
    LCD TV soruyorsan,o zaman durum biraz zor

    Sony/Tosh hız konusunda iyidir,50Hz li panellerde iyidir(genelde gözden kaçıyor bu ve yukarıda anlattım!!)
    Sharp diyeceğim ama TR de böyle bir Sharp yok

    Sen eline ^PS3 ü alıp öyle panel TV bak(tavsiyemdir)hangisi o zaman kafana yatıyorsa 32" olarak kap gitsin,nasılsa yinede
    TN yi geçemeyecek bu alacağın TV

    +
  • Vallahi butun odayi yanik plastik kokusu kapliyordu. Bezel'in arkasindaki havalandirma deliklerine isik tutup izledim, ince ince dumanlar cikiyor. Hatta videosu bile var, buyrun:

    http://www.youtube.com/watch?v=oy96jH67Kag

    Goturdum Samsung yetkili servisine, beceriksizlik daha monitoru teslim etmeden basladi zaten. Garanti kaydini bulamadilar, istanbulu monitoru aldigim yeri aradim onlar konustular vs. vs. sonra bulundu kaydi. Adam akilli herseyi izah ettim. Actilar baktilar koku yok goruntu super (!). Birkac gun testte dursun mutlaka koku yapacak dedim OK dediler. 4 gun sonra monitorde birsey yok gelin alin dediler. Gittim, surekli calisiyormus hatta icini acip bakmislar PCBde falan yanik izi yokmus. Parlakligi iyi dediler (dedim ya eski halini ya da aynisini bilmeyen parlakligin dustugunu anlayamiyor diye). Adamlara zorla monitoru koklattim bile. O kadar yakindan koku yapmasi normalmis. Itiraz ettim tabiki ben burnumu cihazin dibine sokmadim, butu odayi koku sariyordu falan diye ama nafile. Koku yok yanik yok sorun yok teslim ettiler monitoru. Eve getirdim 1-2 gun icinde yine koku basladi. Hatta zaten videoyu da o ara cektim. 1-2 hafta sonra artik ne olduysa koku ve duman kesildi, bir daha da tekrarlamadi...

    OK o zaman elime laptopu alip TV bakacagim. Kafamda birkac model kesinlestiginde konuyu tekrar hortlatirim. Yardimlariniz icin tesekkurler...
  • Sony'nin S serileri TN panel kullaniyormus. KDL-32S5600 hakkinda ne dusunuyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Juzam

    Vallahi butun odayi yanik plastik kokusu kapliyordu. Bezel'in arkasindaki havalandirma deliklerine isik tutup izledim, ince ince dumanlar cikiyor. Hatta videosu bile var, buyrun:

    http://www.youtube.com/watch?v=oy96jH67Kag

    Goturdum Samsung yetkili servisine, beceriksizlik daha monitoru teslim etmeden basladi zaten. Garanti kaydini bulamadilar, istanbulu monitoru aldigim yeri aradim onlar konustular vs. vs. sonra bulundu kaydi. Adam akilli herseyi izah ettim. Actilar baktilar koku yok goruntu super (!). Birkac gun testte dursun mutlaka koku yapacak dedim OK dediler. 4 gun sonra monitorde birsey yok gelin alin dediler. Gittim, surekli calisiyormus hatta icini acip bakmislar PCBde falan yanik izi yokmus. Parlakligi iyi dediler (dedim ya eski halini ya da aynisini bilmeyen parlakligin dustugunu anlayamiyor diye). Adamlara zorla monitoru koklattim bile. O kadar yakindan koku yapmasi normalmis. Itiraz ettim tabiki ben burnumu cihazin dibine sokmadim, butu odayi koku sariyordu falan diye ama nafile. Koku yok yanik yok sorun yok teslim ettiler monitoru. Eve getirdim 1-2 gun icinde yine koku basladi. Hatta zaten videoyu da o ara cektim. 1-2 hafta sonra artik ne olduysa koku ve duman kesildi, bir daha da tekrarlamadi...

    OK o zaman elime laptopu alip TV bakacagim. Kafamda birkac model kesinlestiginde konuyu tekrar hortlatirim. Yardimlariniz icin tesekkurler...




    Anlattığın şeyler teknik olarak iki şeyi gösteriyor;

    1-CCFL tüp yanması;ama senin tarifine göre bu olmamış gibi! diğer yandan Brightness düşmesi ise açıkça bunu işaret ediyor!
    sadece birde şu olabilir,panelde PowerBoard ta bir şekilde güçle ilgili bir sorun varsa CCFL lerden bir veya iki tanesi çalışmıyor olabilir!!

    2-PowerBoard ta bir şekilde elektriksel bir fiziki durum oluştu kablo/kablolarda bir yanma v.s oldu!!

    Ancak bütün bunların anlaşılması için net olarak;öncelikle panelin açılıp adam gibi kontrolu gerekir!!

    Onlar ise her zamanki gibi ....abi normaldir..... teşhisi koymuşlar

    ++

    Sony TV lerde TN panel yoktur,bunlar sadece Monitörlerde olur birde dandik genelde Çin malı TV lerde olur

    50Hz olduğu için o seri LAG oldukça düşüktür!!dene istersen++
  • LG 32LH2000 LCD TV yi cumartesi ve pazar günleri monitör gibi kullanıyorum. Bağlantıyı ekran kartının HDMI çıkışından yapıyorum. Görüntü odamdaki Philips CW200 model 20 inc LCD den çok daha güzel oluyor. Bu bağlantı ile DVD seyrediyorum. Bilgisayar uygulamalarını kullanabiliyorum. oyun Oynuyorum. Gözümü de pek rahatsız ettiği söylenemez.

    LCD Full HD değil. HD Ready bir LCD dir. 50 Hz. tazeleme özelliğine sahip.
  • LG M2794D-PZ model 27" full hd monitör kullanıyorum. pc den 1920*1080 çözünürlükle dvi-hdmi bağlantı ile görüntü verebilecek 32" lcd tv tavsiyeniz ne olurdu? ya da 37"?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albani


    quote:

    Orijinalden alıntı: Juzam

    Vallahi butun odayi yanik plastik kokusu kapliyordu. Bezel'in arkasindaki havalandirma deliklerine isik tutup izledim, ince ince dumanlar cikiyor. Hatta videosu bile var, buyrun:

    http://www.youtube.com/watch?v=oy96jH67Kag

    Goturdum Samsung yetkili servisine, beceriksizlik daha monitoru teslim etmeden basladi zaten. Garanti kaydini bulamadilar, istanbulu monitoru aldigim yeri aradim onlar konustular vs. vs. sonra bulundu kaydi. Adam akilli herseyi izah ettim. Actilar baktilar koku yok goruntu super (!). Birkac gun testte dursun mutlaka koku yapacak dedim OK dediler. 4 gun sonra monitorde birsey yok gelin alin dediler. Gittim, surekli calisiyormus hatta icini acip bakmislar PCBde falan yanik izi yokmus. Parlakligi iyi dediler (dedim ya eski halini ya da aynisini bilmeyen parlakligin dustugunu anlayamiyor diye). Adamlara zorla monitoru koklattim bile. O kadar yakindan koku yapmasi normalmis. Itiraz ettim tabiki ben burnumu cihazin dibine sokmadim, butu odayi koku sariyordu falan diye ama nafile. Koku yok yanik yok sorun yok teslim ettiler monitoru. Eve getirdim 1-2 gun icinde yine koku basladi. Hatta zaten videoyu da o ara cektim. 1-2 hafta sonra artik ne olduysa koku ve duman kesildi, bir daha da tekrarlamadi...

    OK o zaman elime laptopu alip TV bakacagim. Kafamda birkac model kesinlestiginde konuyu tekrar hortlatirim. Yardimlariniz icin tesekkurler...




    Anlattığın şeyler teknik olarak iki şeyi gösteriyor;

    1-CCFL tüp yanması;ama senin tarifine göre bu olmamış gibi! diğer yandan Brightness düşmesi ise açıkça bunu işaret ediyor!
    sadece birde şu olabilir,panelde PowerBoard ta bir şekilde güçle ilgili bir sorun varsa CCFL lerden bir veya iki tanesi çalışmıyor olabilir!!

    2-PowerBoard ta bir şekilde elektriksel bir fiziki durum oluştu kablo/kablolarda bir yanma v.s oldu!!

    Ancak bütün bunların anlaşılması için net olarak;öncelikle panelin açılıp adam gibi kontrolu gerekir!!

    Onlar ise her zamanki gibi ....abi normaldir..... teşhisi koymuşlar

    ++

    Sony TV lerde TN panel yoktur,bunlar sadece Monitörlerde olur birde dandik genelde Çin malı TV lerde olur

    50Hz olduğu için o seri LAG oldukça düşüktür!!dene istersen++



    Aynı şey Benim T260 ın başına geldi Power Card Değişti.Koku Görünte deki Parlaklık azalması her şey aynı.
    Bende Benim bilgisayara 32b653 Samsung u bağlıyorum.Input lag nedir bilmiyorum ama Performans ın dan Memnunum.Service menusunden girip HDMI dışındaki bütün baglantıları kapattım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Loren Soth
    Aynı şey Benim T260 ın başına geldi Power Card Değişti.Koku Görünte deki Parlaklık azalması her şey aynı.
    Bende Benim bilgisayara 32b653 Samsung u bağlıyorum.Input lag nedir bilmiyorum ama Performans ın dan Memnunum.Service menusunden girip HDMI dışındaki bütün baglantıları kapattım.


    Keske bu cok yararli cevabinizi daha onceden gorseydim de hemen yanit verebilseydim...

    Power Card degisti demek? Samsung'a baski yapmayi deneyecegim benimkini de degistirmeleri icin.

    Ote yandan, yeni AV Reciever ve hoparlor paketi aldigim icin monitor niyetine TV sevdamdan T260 patlayip eriyene kadar vazgectim diyebilirim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.