Şimdi Ara

Monitör İki Saniyeliğine Kararıp Düzeliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2.5 senelik Samsung LS27E65UXS monitör rastgele olarak iki saniye kararıp düzeliyor. Bir hafta öncesine kadar aynı prize takılı ses mikserini açtığımda veya kapattığımda iki saniye kararıp düzeliyordu fakat artık kendi kendine saat başına 2-3 sefer gibi sıklıkta olmaya başladı. Bu sorun olduğunda monitör çalışmaya devam ediyor, power ışığı yanmaya devam ediyor fakat ekran sanki monitör kapatılmış gibi kararıyor ve her seferinde iki saniye sonrasında yeniden normal göstermeye başlıyor. Monitörün görüntü kalitesinde hiç bir sorun yok, görüntü kaynağı seçimi manuel ayarlı, HDMI > DVI kablo ile kullanıyorum, kabloda sorun olma ihtimali yok. Monitör, PC, modem adaptörü ve mikser açma kapama switch'li 5'li prize bağlı. Monitörü farklı prize taktım, mikserin fişini çekili bıraktım fakat sorun devam ediyor.

    Sorun şu an rastgele olsada mikser açıldığında veya kapandığında sorunun kesin olarak oluşması elektrikle alakalı bir sorundan kaynaklandığına işaret olabilir mi ?, Akım korumalı priz veya voltaj regülatörü kullansam bir faydası olur mu ?, Monitörün içini açıp şişmiş kondansatör vs. kontrolü yapsam sorunun kaynağına dair bilgi verir mi ?

    Ek : İki gündür brightness ayarını %75'den %50'ye indirerek kullanmaya başladığımdan beri kendi kendine kararmıyor fakat mikseri açıp kapadığımda yeni kararıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poko001 -- 20 Haziran 2019; 17:43:28 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.