Şimdi Ara

Monitör 1 saniye kapanıp açılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, benim bir sorunum var. İster oyunda olsun ister internette gezinirken monitöre bazen yatay kırmızı bir çizgi gelip gidiyor, çıt diye bir ses duyuyorum. Bazen de kapanıp açılıyor, yani simsiyah 1 saniyeliğine. Ama bunlar olurken, olduğu sırada hiçbir donma yok, yani oyun esnasında olurken oyun hala devam ediyor. Mesela ben oyunda chat kısmında biriyle konuşurken gidip gelmişti, bu kapanıp açılana kadar ben cümleyi yazıp göndermiştim oradan anladım. Zaten oyundan da belli oluyor.

    Bazen o çıt sesi kasadan geliyor gibi oluyor, kasa yanımda duruyor. Sizce sorun ne olabilir ? sürekli yapmıyor bunu, bazen yarım saat bazen 1 saat bazen 10 dakika. Monitörün kasaya kaçak elektrik akımı verme gibi bir durumu var mı ? Ya da anakart böyle bir kaçak elektrik mi salıyor bu monitöre mi yansıyor Ekran kartında bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
    Monitör aoc e2270sw hdmi ile bağlı, kendi fişi var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaapS -- 26 Mayıs 2017; 14:33:25 >







  • Güç kaynağını yakından dinleyince çıt diye bir ses geliyor, bazen bu çıt sesi tam geldiğinde monitöre yatay bir şerit çıkıp gidiyor. Ama pc gayet akıcı
  • AYNI SORUN BENDE DE VAR BENDE AOC MONİTÖR KULANIYORUM BU SORUNU BULDUYSAN YARDIMCI OLURMUSUN

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.