Şimdi Ara

Money Robot Submitter Türkiye Resmi Sitesi Açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Dünyanın en iyi backlink oluşturma yazılımlarından biri olan Money Robot Submitter'ın Türkiye resmi sitesi açıldı. Artık Türkiye'ye özel indirimli fiyatlarla aylık ya da ömür boyu lisans alabilirsiniz. Türkiye'de temsilcilik benim tarafımdan yürütülmektedir. Siteden bana her konuda ulaşabilirsiniz.

    Ödemeleri havale/eft, bitcoin veya kredi kartı seçenekleriyle yapabilirsiniz.

    Web sitesi: https://moneyrobot.co

    Money Robot Submitter'ın Özellikleri

    SEO Backlink Oluşturma

    SEO link piramidi oluşturma çok zaman gerektiren bir süreçtir. SEO yazılımı kullanmıyorsanız, hesap oluşturma, e-postaları onaylama ve içeriğinizi binlerce web sitesine uygun zamanda ve tamamen otomatik olarak gönderme iş yükünün miktarını düşünmek bile zor. Money Robot Submitter ile backlink gönderme işlemi sizin için en kolay görev olacak ve tamamen otomatize şekilde backlinklerinizi oluşturacaksınız . Sınırsız sayıda bağlantı oluşturabilecek, daha fazla müşteriye ve daha fazla satışa ulaşacak, web sitelerinize gelen trafiği artırabileceksiniz. Şimdiye kadar olan en iyi kullanıcı arayüzü ile, sadece basit bilgilerle, kolayca kendi SEO backlink oluşturma kampanyalarınızı yapabileceksiniz. Money Robot Submitter, sahip olacağınız en iyi SEO yazılımı ve piyasada bu tür akıllı ve tam otomatik özelliklerle rekabet edebilecek başka bir yazılım olmadığını güvenle söyleyebiliriz. Kullanıcı dostu arayüz, akıllı araçlar ve görevlerin basitliği Money Robot Submitter'ı piyasadaki en iyi araç haline getiriyor.

    Yüksek Hızlı Gönderim

    Money Robot'un birden fazla iş parçacığı aynı anda yapma özelliği vardır. (Web sitesi sıralamanız için aynı anda çalışan 100 çalışanınız olduğunu hayal edin.)

    Akıllı Gönderim Süreci

    Hesap oluşturma işlemi otomatiktir. Bu işlemi başlatmak için herhangi bir düğmeye basmanıza gerek yoktur, e-postaların etkinleştirilmesi de dahil olmak üzere hesap oluşturma işlemi tamamen otomatik olarak yürütülür. İnsan müdahalesi gerekmez.

    Yapay Zeka

    Yazılım, gerçek insan aktivitesini (kullanıcıların sitelerdeki eylemini) simüle etmek için Internet Explorer, Firefox veya Chrome kullanır ve herhangi bir robot algılama mekanizmasını kolayca geçebilir.

    Web Sitesi Listeleri İçin Uğraşmayın

    Web sitelerinize kaliteli geri dönüşler sağlayabilecek herhangi bir web sitesini aramak için web'i tarayan devasa sunucu kaynaklarımız var ve içeriğinizi tamamen otomatik olarak kolayca gönderebileceksiniz.

    Makale Çevirme ve Yeniden Yazma

    Money Robot Submitter yazılımı yerleşik spinner / yeniden yazma özelliğine sahiptir, bu nedenle yinelenen içerik cezalarından korkmanıza gerek kalmaz. Artık makalelerinizi otomatik olarak yeniden yazabilir ve yüzlerce benzersiz sürüme dönüştürebilirsiniz.

    Backlink Monitör

    Bağlantı metinleriniz ve geri bağlantılarınızla ilgili diğer tüm bilgiler de dahil olmak üzere tüm canlı geri bağlantılarınızı saniyede 500 iş parçacığı hızında kolayca yönetin ve izleyin.

    Ücretsiz Müşteri Desteği

    Şimdi sorularınızın cevaplarını Türkçe alabilirsiniz.

    Otomatik Site Listesi Güncellemeleri

    Tarama sunucularımız her gün yeni web siteleri buluyor. Bu nedenle, her gün güncellenen yeni web sitesi listeleri alacaksınız. Web sitesi listelerini aramak / kazımak zorunda değilsiniz.

    Otomatik Captcha Çözme

    Money Robot hesaplama captcha, fotoğraf captcha, metin captcha vb gibi tüm basit captcha'ları otomatik olarak ÜCRETSİZ çözüyor. Karmaşık captcha'lar için, yazılım size tüm büyük captcha çözme hizmetleri için destek sunuyor.

    %100 Para İade Garantisi

    Herhangi bir nedenle Money Robot Submitter'ın sizin için mükemmel bir SEO aracı olmadığına karar verirseniz, 7 gün ücretsiz deneme + 7 gün para iade garantisi var, siparişinizin maliyetini tamamen iade edeceğiz.

    Money Robot Submitter Türkiye Resmi Sitesi Açıldı

    Önemli not: Lütfen yetkisi olmayan kişilerin yaptığı lisans satışlarına itibar etmeyin. Mağdur olmamanız için uyarıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp_Solak -- 13 Temmuz 2020; 3:37:57 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • SEO VE SEM konularında hizmet veriyoruz bizde. 23 yıllık hafıza, 10 yıllık tecrübe. Kurumsal ağırlıklı çalışıyoruz. Yardımınız dokunabilir.
    https://socialregard.com/hizmetlerimiz/
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.