Şimdi Ara

Modemi Sürekli Baştan Kurmak Zorunda Kalıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Airties RT 205 modeme sahibim. Son zamanlarda modemimde bir sorun var. Ya arkasındaki power tuşu olsun ya direk fişten çekeyim, modem açıldığında internet erişimi gelmiyor. Ağ Yöneticisinden bakıyorum Birden Çok Ağ ile İnternet arasındaki erişimde kesinti var. Modeme bir kaç kere reset atıyorum, ayarları en baştan giriyorum. Biraz sonra düzeliyor. Artık bıktım bu problemden acaba sorun nerede?



  • Kablosuz ayarlarına girin oradan önce kablosuz fonksiyonunu devre dışı bırakın ve ethernet bağlantı noktasından bir bağlanın bu şekilde modem normal çalışıyor mu bir kontrol edin. Bu şekilde çalışmasında bir problem yok ise kablosuz fonksiyonunu devreye sokmadan önce tüm modem erişim şifresi , wireless şifresini değiştirip o şekilde kablosuz fonksiyonu devreye alıp tekrar deneyiniz. Bir de ADSL kısmına bakın orada protokoller var onları otomatikten manuele alıp tek tek deneyin hızınız biraz düşer ama bağlantı daha sağlıklı olur.
  • Pc yi kapatip yenıden baslatmadan kapat tekrardan ac. Olmazsa eth kablosu ıle baglanıp web sayfasında 192.168.2.1 den nat etkin devre disi kismindan kontrol et. Etkin olmasi lazim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.