Şimdi Ara

Modeme Kablolu Yazıcı Bağlamak Mümkün müdür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu konuyu araştırıyorum fakat çözüm bulamıyorum. Bildiğimiz şeyler başka türlü anlatılıp duruyor. Aklımdaki düşünce şu HP 5810 yazıcımı VR2100 modeme bağlamaya çalışıyorum. Amaç kablolu yazıcıyı kablosuz hale getirip ağdan bağlantı sağlama. Bunu ek bir cihaz olmadan gerçekleştirmemiz mümkün müdür? Ayrıca satılan adaptörlerin fiyatlarını fazla buldum. Şimdiden herkese teşekkürler. Modemde USB girişi mevcut.




  • Vr2100'ün usb'sinden yazıcı sürücüsü yok ise olmaz. VR2100'ünde usb den bağladığın cihazı arayüzde görüyorsan, bunu windows ağ paylaşımına açabiliyorsan dediğin şekilde yapabilirsin.

    Yazıcınızı da takmayı düşündüğünüz usb wi-fi adaptörleri içinde keza bu geçerlidir. o usb sadece windows/macos/linux sürücüleri ile destekli data aktarımı içindir. Wi-Fi modül çipini desteklemeyecektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 16 Şubat 2022; 21:14:58 >
  • usb yazıcı sunucusu desteği olmayan bir modem. masraf yapmadan, yazıcının masa üstü pc'de usb kurulumunu yaparak, yazıcıyı paylaşıma açmaktan başa çaren yok. bir ara ne kadar ucuzdu usb print server'lar. bu zamanda kimbilir fiyatları ne kadar olmuştur.  

  • Aynen hocam ben de çok şaşırdım altı üstü bir adaptör dedim ama 500-600 arası bir şeydi fiyat. Paylaşıma açmak için de yönlendirebilir misiniz? Çok gerek kalacağını düşünmüyorum yazıcının yanına gidip kabloyu taktıktan sonra ama bilgi bilgidir. @KYTECHNGAMING @haykoatmaca Teşekkürler!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.