Şimdi Ara

Modeme atılan DoS saldırısı yapılıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Modemime Evil Twin Attack ile birlikte DoS saldırısı yapılıyor bundan nasıl kurtulabilirim ? 1 haftadır uğraşıyor kim atıyorsa SSID gizli, Mac Filter var şifremi bilse bile giremez ama servisi çökertiyor habire yardımcı olursanız sevinirim. Modem TP-Link TD-W8968.



  • bu adam senden şifreyi alamadığı için mi saldırmaya devam ediyor, yoksa itliğine mi yapıyor
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal şifreyi vermediğim versemde mac filter yüzünden giremediği için dos atıp uğraşıyor. Cözüm yoluda yok.
  • slmyavas kullanıcısına yanıt
    ewil twin yapan birinin amacı şifreyi almak olmalı. şifreyi aldığı zaman ewil twin atağı bitirecektir. nasılsa mac filtresi var. saldırıyı yemiş gibi şifreyi ver bence. şifre olsa bile girecemeyecek. En azından modem e paket göndermeyi bırakacaktır. Böylelikle sen de wifi ye bağlanabilirsin. modem arayüz şifreni kesinlikle değiştir. Bi de böyle dene bakalım ne olacak. oluşturduğu sahte ağa bağlan. https olmayan bir siteye gir. sahte arayüz ekranı gelecektir. gerçek wifi şifreni gir. şifre adama gitsin. umarın güncel handshake yakalamıştır. yoksa sen şuanki doğru şifreni girsen de ona yanlış şifre girildi diye mesaj gidecektir.
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    Onu denedim eskiden girince birazdan bağlanacaksınız yazardı artık yanlış şifre hatası alıyorum doğru girsemde ve hem zaten önceden verdim açıldı fakat giremeyince yine DoS attı. saat aralıklarını bile çözdüm artık akşam 7 ile 1.30 arası paso aktif dos atıyor.
  • slmyavas kullanıcısına yanıt
    bence olaya çok hakim değil karşındaki. senden aldığı şifreyle bağlanamadığı için şifrenin yanlış geldiğini düşünerek hala ewil twin e devam ediyor olmalı. elindeki handshake eski olduğu içinde senin şifrenle uyuşmuyor. eski kullandığın şifrelerini dene o zaman kabul edecektir.
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    şifreyi versem bile bağlanamadığı zaman yine dos atmaya başlayacak daha kesin çözümler bulmaya çalıştım fakat herşey faydasız oldu dhcpden ip verme sayısını bile bağlanacak telefon sayısı kadar yaptım. fakat yine yiyoruz yine alimyum folyo sarmayı düşünüyorum modeme transmit power denen bişey onu düşürme konusunda düşünüyorum ?
  • slmyavas kullanıcısına yanıt
    şuan fake ap yayında ise sadece dos atımıyordur. ewil twinin bir fonksiyonu olarak sizi ağdan düşürmek için paket göndererek wifi yi bloke ediyor. eğer fake ap yayında değilse haklısınız itliğine wifiyi bloke ediyordur. eğer sadece amacı wifiyi bloke etmek ise yapabileceğiniz pek birşey yok. wifiyi kapatırsınız o kadar.
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    şöyle oluyor önce wifiden kopuyorum sonra fake ap ortaya çıkıyor. böyle devam ediyor sonra wifi ismini değiştirip reboot atıyorum. sonrasında girebiliyorum böyle tekrarlıyoruz. Transmit Power ne olduğunu anlamadım %100den %80ne çektim Vistumbler programından bakıyorum wifimin şiddeti hala %100 ne işe yarıyor ozaman çözemedim. Saldırganın wifi sinyalıda %40'dan geliyor.
  • slmyavas kullanıcısına yanıt
    söylediklerine bakılırsa ewil twin e devam ediyor. %80 pek fark oluşturmuyor olabilir. daha fazla düşürün. saldırganın mac adresini tespit edip modemden engellesek dos engellenir mi diye düşünüyorum. bunu deneyip size dönüş yapıcam. siz sinyal seviyesi ile oynayın biraz daha.
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    hm bakabilirseniz sevinirim.
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    Modeme atılan DoS saldırısı yapılıyor yardım

    Yine saldırdı görüldüğü gibi Transmit Powerda %20'de ayarlıydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmyavas -- 15 Ekim 2017; 19:12:40 >
  • slmyavas kullanıcısına yanıt
    mac engelleme ise yaramiyor. her turlu dos attack yapilabiliyor modeme.
    hala ewil twin yapiyor. kabul ettigi sifreyi bul bence belki birakir saldirmayi.
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    Bu akşam saldırmadı yani şuanlık sakiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.