Şimdi Ara

modem ve teknik bilgilerde hızım 87 ama hız testim 4 mbps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar,

    nisan ayında yapa alt yapısı üzerinden başvurduğum internet bağlantısı,yapanın sistemden kayıp olması ve alt yapı çalışmalarından ötürü 30 gün içeresinde zor bağlandı. vdsl olarak bağlanması gereken internetimi uzayan işlemlerden ötürü ve bende vdsl modem olmaması durumuna karşı vae 16mbps adsl olarak bağlandı. 16mbps adsl_2plus olarak bağlanan interneti 5-6 saat kullandım ve yıllardır adsl kullanan biri olarak tabiri caizse internetim yağ gibi akıyordu. internet sitesinden 100mbps kadar vdsl paketine geciş istedim gibi modem ısıkları söndü anında modem içersinde adsl_2 plus yazan durum yeri vdsl2 oldu ve upload hızım 8 mbps gördü fakat gel gelelim download hızım 4-5 mbps arasındaydı. başvuru yaptıktan bir gün sonra vdsl gecişim tamamlandığı ve mevcut şifremle yüksek hızlı interneti kullanabileceğim bilgisi geldi. 28 mayısta bana bu bilgi geldiğinden bu yana indirme hızım sitelerde 4-5-6 mbps yükleme hızım 8 mbps olarak gelmektedir. twichtte 480p (youtubede 1080p izliyorum donmuyor ve bar hızlı doluyor) yayın izlerken bile yayın donuyor fakat steamden oyun indirirken 4.5 mbps hızla oyun indiriyorum, nasıl bir meşkale düştüm anlayamadım. müşteri hizmetleri yok ve sürekli oto cevaplar alıyorum. ne yapacağımı sasırdım,durumla alakalı bir kac resim yükledim.modem ve teknik bilgilerde hızım 87 ama hız testim 4 mbpsmodem ve teknik bilgilerde hızım 87 ama hız testim 4 mbpsmodem ve teknik bilgilerde hızım 87 ama hız testim 4 mbpsmodem ve teknik bilgilerde hızım 87 ama hız testim 4 mbpsmodem ve teknik bilgilerde hızım 87 ama hız testim 4 mbps
    modem ve teknik bilgilerde hızım 87 ama hız testim 4 mbps

    hepsi burada üzerinden donanım haberde tavsiye etmiş keenetic extra dsl ac1200 modem sipaşi de verdim 2 güne gelir diye tahmin ediyorum, şuan türk telekomun klasik n300 adsl/vdsl2 modemini kullanıyorum sorunuma çözüm sunarmı bilmiyorum. birde arkadaşlar ne alakası var diyeceksiniz ama hız testi yaptıktan sonra internetim kesiliyor ve 30 saniye içeresinde yeniden bağlanıyor. pingimde en düşük 8 maksimum 10 çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrns -- 2 Haziran 2020; 0:50:35 >







  • Sorunun çok değişik. Vae geçişi yapmayı dene belki sorunun orada çözülür. Modem cok iyidir. Kullanıyorum ben çok memnunum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sorunum çözüldü elektrik hattına giden routerları resetleyince oldu. pc yi direk modeme takınca +80mps, evin üst katındaki ana bilgisayara elektrik hattından internet verince 55-60 mps hız vermekte. bu sıkıntı yuzunden günlerce madur oldum. evim 4+2 dubleks evin asagı katındaki tüm odalarda ethernet portları mevcut fakat mütahit üst kattaki odalara telefon hattı koymamıs malesef benım odamda üst katta superboxla elektrik hattı üzerinden 80 mps üzeri hız alıyordum burda 4 verince haksız yere megerse firmaya yazmısım.

    konuyu silemedim, kapatılmasını rica ederim.

    modem ve teknik bilgilerde hızım 87 ama hız testim 4 mbpsmodem ve teknik bilgilerde hızım 87 ama hız testim 4 mbps




  • emrns E kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Keşke beni konumada bakıp alyapımın desteklediği hızı verebilseniz?
    Destek no: 33598988
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi yerleşik operatör sistemleri üzerinden sorguladığımda "Bu hattın çalışabileceği maksimum hız 15360 'dir" bilgisine ulaşıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.