Şimdi Ara

Modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 yıl önce TTNET'in ücretsiz vermiş olduğu modemle 3 metre ötedeki odadaki bilgisayar, telefon ve tabletten internete bağlanamıyorum. Sanırım modem ömrünü tamamladı. Zaten son derece basit bir görünümü var. Yeni bir modem almamın zamanı geldi sanırım.

    Evde internete bağlanan cihazlar PS4, televizyon, tablet, 2 adet bilgisayar ve 2 adet telefon. İnternetim 8 Mb. 16 Mb yapmak istedim ama bulunduğum sokak 12 Mb'ye kadar destekliyormuş. Buralara (Şişli İstanbul) fiber gelme olasılığı nedir, bilmiyorum.

    Torrent nedir bilmem, video (stream) ve PS4'te çevrimiçi oyun üzerine kurulu internet kullanımım. Bu durumu göz önüne alındığında nasıl bir modem almalıyım? 50 liraya da modem var, 300 liraya da. Bana ikisi de olmaz sanırım, bu nedenle bana uygun bir modem önerirseniz sevinirim.







  • bende aynı durumdayım şuanda modem arayışı içindeyim evde 2 leptop 4 akıllı telefon toplam 6 cihaz modeme bağlanıyor bunun için işlevsel birşey almak istiyorum aynı zamanda Qos özelliği olmasına çok dikkat ediyorum diğer cihazların internet bağlantısını sınırlamak için DSL-N55U 300MBPS DUAL-BANT 3G DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM çok işlevsel duruyor fakat Qos özelliği yok AIR 5650 300MBPS KABLOSUZ-N ADSL2+ 4 PORT MODEM / VDSL2 ROUTER ' de var ama airties marka almak istemiyorum açıkcası daha önceki modemlerimden müzdarip olduğum için şuan DSL-N14U 300MBPS KABLOSUZ-N ADSL2+ 4 PORT MODEM cazip geliyor. Eğer daha bilgili birisi olursa bende bu konudan takip ederim.
  • Polemik kullanıcısına yanıt
    Bütçe bu konuda belirleyici etken. AIR 5442 de işini görür AIR 5760 'da ikisi de oyunda ve internette sorun çıkarmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.