Şimdi Ara

Modem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni bir modem almak istiyorum. Aslında şuanda kullandığım TP-Link TD W9980 modem kaliteli bir cihaz fakat sanırım miadını doldurmuş, beklentilerimi karşılamıyor.
    Beklenti olarak; oyun oynamam, kesintisiz video, film izleyeyim yeter. Ayrıca bir üst katta da rahat bir şekilde kullanılabilmesi için menzili geniş bir modem arıyorum. Toplamda 1 laptop, 2 TV ve 5-6 telefon bağlı olacak. 16 Mbit ADSL kullanıyorum fakat geleceğe yatırım olarak VDSL modem almayı düşünüyorum. AC desteği olmasa da olur.
    300 Mbps yeterli olur mu ya da daha yüksek mi bakmalıyım?
    Marka olarak TP-Link ve Asus arasında gidip geliyorum.

    https://www.istanbulbilisim.com/tp-link-td-w9977-300-mbps-n-kablosuz-4-port-3x5dbi-fiber-destekli-fiyati-253745.html?gclid=CjwKCAjwg_fZBRAoEiwAppvp-TIkX-hULq7mhlOtCu6ZWg2BMAv23w68Sv7Ys_rB3DRlbVaAPLx2HRoCFawQAvD_BwE

    https://www.teknosa.com/urunler/125430424/asus-rt-n12-300mbps-4port-2adet-5dbi-antenliaccess-pointrouteruniversal-repeater

    Bu iki modem arasında kararsız kaldım ama yok kardeş bunlar sana göre değil senin işini şu modem çözer diyenlerinde tavsiyelerine açığım.

    Fiyat max. 350 TL.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Arkadaşım öncelikle linkteki asus olan modem değil bilmeni isterim. Bende senin gibi VDSL modem arıyorum şimdilik aşağıdaki modeli araştırıyorum bakalım.

    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-dsl-ac51-300mbps-433mbps-vdsl-destekli-kablosuz-ac-2-port-adsl2-modem.html
  • Selamun aleyküm 2.el modem arıyorum uygun fiyata 2 ay kadar kullanicam magaza,2.el satan dükkan gibi yerlerde bulabilirmiyim?
  • +1 Modem ihtiyacımız var..

    Şirkette 4 bilgisayar ortak 2 tane yazıcı kullanıyoruz, bu yazıcıları sorunsuzca (ağ kopması yaşamadan) kullanmak istiyoruz, şu an modem olarak TTnetin herkese verdiği modemlerden var ve hergün ağ sorunu yaşıyoruz (bunun sebebini modeme yaklaşık olarak 15 bağlantı(telefon ve pc) olduğu için diye düşünüyorum,hergün yazıcılar ile bilgisayarın bağlantısı kopuyor, bilgisayarlar arası ağ bağlantısı kopuyor, bilgisayarlar birbirlerini görmüyor, yazıcı ekleme-bulma işleriyle 30 dakikamız gidiyor, her gün ama. bunu ortadan kaldırmak istiyoruz.
    modemi değiştirerek bu sorundan kurtulmayı düşünüyoruz, işimizi görecek modem öneriniz veye farklı bir öneriniz var mıdır ? cevaplarınıza çok ihtiyacımız var!
  • Merhabalar ben de Asus ac51 modelini düşünüyorum sizce nasıl çekim gücü vs olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tp link alma da ne alırsan al

    adamların sattığı üründen haberleri yok.

    ikinci tavsiyem

    burda tanıtımı yapılıyorsa alma.
  • omtube kullanıcısına yanıt
    Server kullanıyor musunuz peki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • qeceninprensi Q kullanıcısına yanıt
    Hayır, kullanmıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keenetic Extra DSL al geç bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün aldığım ürün Zyxel vmg3625-t20b yi tavsiye ederim dual bant ve şuan evde herkes interneti kullanırken problem yaşamıyoruz. Hız kısıtlama kişi engelleme uygulamalara öncelik atayabiliyorsun ethernet portları gigabit esdegerleri normal 100luk ethernet ekledigim hız testi herkes interneti kullanırken
    Modem Tavsiyesi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • omtube kullanıcısına yanıt
    Zyxel 3625-T20B üzerindeki USB çıkışı ile yazıcınızı bağlayıp kullanabilirsiniz. 5 cihaz aynı anda YouTube kullanırken hız da problem yaşamıyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • serqet S kullanıcısına yanıt
    Zyxel Vmg3625-T20B modeline de bak derim dual bant 1200mbps ve portları gigabit ben bugün aldım. Evde her cihazda YouTube dan video açtığımda aldığım değer . Wifi alanı benim dairem 120m2 ve 3+1 problemsiz kullaniyorum. Modem Tavsiyesi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keenetic Extra DSL modelini incelemeni önermem kesinlikle incele derim. ben bu güna kadar modem / router kullanmamışım ürün 7/24 stabil çalışması bir yana 1 gram performans kaybı yaşanmaz mı. ürünü kullanan kullanıcı deneyimlerinin olduğu sayfa linklerini paylaşıyorum.

    https://forum.donanimhaber.com/keenetic-extra-dsl-modem-ve-keenetic-air-mesh-router-ana-konu-inceleme-ozellikler-openwrt--141117860-16
    https://forum.donanimhaber.com/ev-ve-is-yerleri-icin-fark-yaratan-keenetic-modem-routerlar-artik-turkiye-de--140476590-7




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.