Şimdi Ara

Modem IP Adresi Bulma ve Değiştirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kullandığınız modemin arızalanması veya modem ayarlarınızı yeniden yapılandırmak için modem arayüzüne erişmek zorundasınız. Bu tarz durumlarla karşılaştığınız zaman ilk yapmanız gereken modeminizin IP adresini tarayıcınıza yazıp sorgulattığınız da modem arayüzüne girebilirsiniz. Modem IP adresi kullandığınız modemin markasına göre değişiklik gösterebilir.

    Modem IP Adresi Nasıl Bulunur?

    Wi-fi ağınızın adını, şifresini değiştirmek, modem IP adres değiştirme veya daha birçok düzenlemeyi yapabilmeniz için kullandığınız modemin web arayüzüne erişmeniz gerekmektedir. Bunun içinde modem IP adresi ve şifresini bilmeniz gerekir.
    Modeminiz genel olarak varsayılan bir ağ adı ve şifresi ile birlikte gelir. Tüm modemlerde bu kodlar genelde modemin üzerinde yazılıdır. Modeminize tanımlı olan varsayılan ağın adını değiştirmek, size daha kişiselleştirilmiş bir cihaz kullanmanıza olanak verir. Bu değişiklikleri yaparken akılda kalıcı basit şifreler kullanabilirsiniz.

    Modeminizin arayüzünün IP adresini bulmak oldukça basit birkaç işlemden ibarettir. İlk olarak çalıştırı açıp CMD kodunu yazım enter tuşuna basın. Karşınıza siyah bir ekran satırı çıkacaktır. Bu satıra ipconfig komutunu yazdığınızda bilgisayarınızın aldığı IP adresini öğreneceksiniz. Konu hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak istiyorsanız Modem Şifreleri adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Modem IP Adresi Nasıl Değiştirilir?

    Modem IP adresi değiştirme işlemini birkaç yol kullanarak yapabilirsiniz. Bilgisayar konusunda uzman olan kişiler önereceğimiz birinci yolu tercih etseler de, siz dilediğinizi kullanabilirsiniz.

    Tüm Deyatlar ve anlatım için sitemi ziyaret edebilirsiniz.
    Modem Şifreleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 724canli -- 3 Temmuz 2020; 14:4:16 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.