Şimdi Ara

Mobilya ile ilgili Herşey... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
30
Favori
166.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yemek odası ve yatak odası takımını inegöl mobilyadan aldım. koltuk takımı kanepeler mutfak masa sandalye ise tiffany mobilyadan. tiffany mobilyayı araştırın fiyatlar oldukça cazip, tasarımlar çok güzel, kalitesi gayet yeterli, üretiminin %80 gibi bir oranını Avrupa'da birçok ülkeye ihraç ediyor. bakanlıklardan birçok ödülü var.

    yemek odası+yatak odası+koltuk takımı+mutfak masası+6sandalye+2 kanepe toplamda 7500 tl tuttu.
  • Koltuk takımı düşünenler aşağıda ki linki ziyaret edebilirler

    http://forum.donanimhaber.com/m_40136509/tm.htm
  • arkadaşlar 4 senelik az kullanılmış Tepe Mobilya markalı 90*160 ölçülerinde masa ve 6 adet deri kaplama sandalyesini satıyorum. Fiyat 375. az da olsa pazarlık payı var.
    Ayrıca Bodrum Muğla'da ikamet ediyorum. Nakliye alıcıya aittir.
    fotoğraf yükleyemedim boyut büyük uyarısı veriyor. isteyene mailden gönderebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T-una

    Tekrar Hortlatalım,

    Bu mobilya başlığı bir tutmamış, dendiği gibi bilen pek arkadaş olmadığından herhalde...

    Nasıl yapcaz biz bu mobilya işini...

    Oturma gruplarında ideal koltuk iskeleti, sünger ve kumaş özellikleri hakkında bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim... 6-7 yıllık bir kullanım hedefiyle basit dizaynlı fotoğrafları elimizde olan mobilya yaptırmak istiyoruz...


    Ahh ahh eski mesajım...

    Bu mesajın üzerine tam 5 ay araştırdık, dizayna göre "uygun fiyatlı" üretim yapan hiç bir yerden memnun kalmayacağımızı anlamamız üzerine 3 şehir 2 mobilya fuarı gezip esasen farklı tarzlara sahip "küçük(!)" firmaların showroomlarında gösterdiği ürünleri seri üretimde aynı işçilik ve kaliteyle çıkaramadığını gözlemledik...

    Sonunda Classi markasına karar verdik, burayada bir kaç yorum yazdım ilgilenenler okuyabilir.

    http://forum.donanimhaber.com/m_39681537/tm.htm

    Herkese kolay gelsin...
  • Bu başlıktaki tüm yazılanları okudum. Fakat anlayamadığım yerler var tabi. Kelebek mutfaktan mutfak yaptırmak istiyorum, pdf formatında teknik özelliklerini indirdim fakat hangisi daha uzun ömürlü ya da daha iyidir anlayamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım isterim. Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar İstanbul'da ucuza nerede mobilya bulabiliriz acaba? Modern ve görece olarak sade ve hafif şeyleri düşünüyoruz (yemek ve koltuk takımı). İKEA demeyin lütfen.
  • oturma odası için sürekli kullanılacak köşe koltuk yaptıracağız kumaşını kendimiz tedarik edecegiz ne cins ve hangi marka döşemelik kumaş önerirsiniz?
  • Mobilya ile ilgili farklı firmaların farklı modellerinin olduğu bi site buldum işinize yarayabilirhttp://www.mobilya.net
    Ayrıca şikayet bölümüde var. Şikayetiniz varsa gönderiyosunuz yayınlıyolar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi couc -- 8 Aralık 2010; 10:46:59 >
  • Çeşitli mobilya ve dekorasyon ürünlerinin satıldığı bir sayfa önermek istiyorum. Ben sipariş verdim, zamanında ve düzgün teslimat yaptılar. Tavsiye ederim:
    www.mobilya-online.com
  • EMRAH MOBİLYA Ürünlerin Montajında Pürüzler Meydana Geldi!
    2010 yılı Haziran ayında montajı yapılan yemek odası ve yatak odası takımlarımı aldığım günden itibaren hiçbir şekilde tam anlamıyla kullanamadım.
    1- Ürünü aldığımda montaja gelen eleman acemi olduğu için yatak odası dolabı doğru bir şekilde montaj yapılmadı. Köşelerde çıkıntılar kapılarda kaymalar var.
    Gelen elemanın kendi elemanları olmadığı başka bir eleman gönderip kontrol ettireceği söylendi. Gelen eleman fren sistemini değiştirdi fakat sürgülü kapılardaki problemler hiç düzelmedi.
    2011 Mayıs ayında 3. kez gelen eleman yeni bir fren sistemi takacağını söyleyip eski fren sistemini de söküp gitti. Şu anda yatak odası dolabının bir kapısında fren sistemi takılı değil. Emrah Mobilya Sorumlusu R*** Bey ise " Bu şekilde kullanın fren sistemi olmasa ne olacak ki" şeklinde bir açıklamada bulunmuştur.
    2- Yemek odasında bulunan komidinin üzerindeki aynanın arkasındaki suntaya yapıştırırken kullanılan madde taşmış ve aynaya dikkatli bakıldığında içerisinde bariz bir şekilde belli olan çizikler parçacıklar olduğu belli oluyor. Üretici firma çok uzak olduğundan gidip almak sıkıntı olacakmış. Biz burada bir mobilyacıya yaptırıp hesaptan düşecekmişiz.
    3-Yatak odasındaki komidinin çekmece rayları düştü gelen eleman parça lazım dedi ve gitti aradan 4 ay geçti.
  • ARKDAŞLAR ALPİNO MOBİLYA NASIL ACABAhttp://www.tekzen.com.tr/newsite/prd-818222001-alpino_elma_ofis_seti__elma_beyaz_74x170x171cm.aspx ŞU ÜRÜNÜ ALMAK İSTİYORUMDA KALİTELİMİDİR .??
  • IKEA'nin veya IKEA tarzi diger bazi markalarinda temsil ettigi mobilya yaklasiminin savunmasini yapma ihtiyaci hissettim.

    Arkadaslar mobilya bir tuketim malzemesidir.

    Kullaniriz, isimizi goruruz, sonra degistiririz gider.

    Evlenirken hersey ebediyete kadar diye bir hisse gark oluyoruz ama o is (en azindan mobilyalar icin) oyle olmuyor, hayat akip gidiyor.

    Annemin ve kaynanamin misafir odasi diye evin %30'unu kaplayan, ici 30 yil once alinmis, demode, kullanilmayan ama hala saglam oymali, bukmeli uzeri dantelli, rahatsiz mobilyalarla dolu tamamen kaynak israfi olarak gordugum odalari var. Misafir yoksa o odalara desturla girip hemen geri cikiyoruz.

    Ben misafir odasi yapmadim Evin en buyuk birimini icinde yasamak icin kullaniyorum. Buraya koydugum fiyat/performans/ergonomi/konfor hesaplarindan gecmis ve dogru dizayn edilmis IKEA ve TEPE mobilyalarimi hem ailece hemde her turlu misafirle tepe tepe kulaniyoruz.

    Annemlerin zenaatkarlar tarafindan uretilmis mobilyalarina karsilik benim mobilyalarim zamanimizin bilgi birikimine sahip ve bunu kullanan egitimli muhendisler, sanatcilar, dizaynirlar tarafindan dizayn edilip en ekonomik sonucu saglayacak yontemlerle seri halde buyuk fabrikalarda uretilmis. Malzemede iyi kotu sagliga dikkat edilmis, cevreci olunmus. Bu mobilyalarin bir kismi zamanla ekonomik omurlerini doldurduklarinda bende gidip yenileriyle degistiriyorum, iyide oluyor, bir yenilik oluyor.

    Yeni evlenen arkadaslar........ IKEA mobilyaya tik-tik edip, "bunun ici bos" bu 40 yil dayanmaz 5 yilda coker diyorsunuz. O kadar vadeye o kadar para vermeyin. Bes yila neler olacak bir bilseniz.

    Neyse yanlis anlasilmasin, evlilik, coluk, cocuk cok guzel seyler. Ben mobilyadan bahsediyorum. Ucuza ama dogru dizayn edilenleri alin, kullanin ve yeni ihtiyac dogunca degistirin gitsin.
  • Arkadaşlar mobilya konusunda gördüğüm kadarıyla bayağı birşeyler yazılmış. Bilgi almak isterseniz lütfen aşağıdaki linkleri ziyaret edin ve bizi arayın. Reklama giriyor biraz ama forum üyelerine yardımcı olmak isterim... Kartal Maltepe civarındayız, kendimiz üretim yapıyoruz... Kurallara aykırıysa admin silsin ve kusura bakmasın....

    http://www.istanbulgardrop.com
    http://www.tv-unitesi.net
    http://www.ogt.com.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silverneo -- 21 Ağustos 2011; 12:08:56 >
  • adore'yi tercih etmenizi öneririm. hem kaliteli hem ekonomik. bir problem olursa hemen müdahale edip işi uzatmadan çözüyorlar. çok çeşidi var. adore ürünlerini en ucuza bulabileceğiniz alabileceğiniz linki aşağıda veriyorum:

    http://www.aynigunkargo.com/KMDefault.aspx?ctrid=12215&brnd=Adore
  • şu mobilyacılarda isim olarak italyan isimlerini seçmeleri çok çakma duruyor.
  • arkadaşlar bana da kapaklı büyük sağlam ama uygun fiyatlı bir kitaplık lazım. kaç zamandır bakınıyorum istediğim gibi birşey bulamadım.çok kitabım var.ikeanın kitaplıgını aldım 1 adet 150 civarındaydı ama tıkış tıkış doldurmama rağmen kitaplarrımın 3te birini bile almadı.sırf kararsızlıktan almıştım bu ürünü ama dediğim gibi kapaklı değil,rengi huş ki ben beyaz istiyorum ve yetersiz.marangoza mı yaptırsam diye dusunmuyor değilim ama sağlam olur mu, bana kaça patlar fikrim yok
  • Merhaba, ben de bir kaç ay önce evlendim. Mobilyalarımı İnegöl'den aldım. Bununla ilgili blogumda bir yazı yazdım: Mobilya alacaklara 18 tavsiye. Belki faydalı olur. Yorumlarınızı esirgemeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetalpat

    Merhaba, ben de bir kaç ay önce evlendim. Mobilyalarımı İnegöl'den aldım. Bununla ilgili blogumda bir yazı yazdım: Mobilya alacaklara 18 tavsiye. Belki faydalı olur. Yorumlarınızı esirgemeyin.

    hocam inegole geleyim kitaplık almaya,öyle mi :)
  • Merhaba,7 yaşındaki oğlum için mobilya alacağım.Kafam çok karışık.Sağlam ve dayanıklı olması için nasıl bir malzeme seçmeliyim.Suntalam,mdflam,mdf üzeri lake,ağaç kaplama gibi bir sürü seçenek var.Tabii bir de boya konusu var.Su bazlı boya-solvent bazlı boya diye ayırım yapıyor satıcılar.Bir satıcı da kontraplak üzerine su bazlı lake yaptığını söylüyor.Hangi malzemeyi kullandıklarını nasıl ayırt edeceğim.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum,yoksa ben bu işin içinden çıkamayacağım.
  • Konuyu birde ben hortlatayım.
    FORUMUN MOBİLYA BAŞLIĞINA İHTİYACI VAR! Bilgi sahibi arkadaşlar ağırlık verirse çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
    1 haftadır bir çok firmayı gezdim.
    Özetle: her markanın yaptığı yorum aynı 'içi sunta üzeri x kaplama' (x değişken anlamadığım bir şeylerle kaplıyorlar) ancak istikbale giriyorum 1 takımın fiyatı 3.000-5.000tl ordan çıkıyorum tam yanında modalife var Tam takım (oturma köşe yatak yemek odası) 2.500tl + 5 yıl garanti. Şahsım gözümle gördüğüm fark istikbalde ayrıntı ve konfor düşünülmüş el emeği biraz daha fazla al benisi var, modalifetaki üründe fazla ayrıntı yok konfor daha az seri üretim yapıyorlarmış (bir model beğen yarın 1.000 takım iste getirteyim dedi) al benisi az. Ancak hangi el emeği ürünün fiyatını 4-5 kat artırır diye düşünmedende yapamıyorum. Az kaldı error vereceğim hemde fatal error
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.