Şimdi Ara

Konu Silinsin. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
7
Favori
63.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
602 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayati54

    Sözde benden kaldirdilar ama halen geliyor.

    hocam sim uygulamasından hazır mesajları kapatın bidaha çıkmıyor
  • Bu konuda bende çok kızgınım. Türkcell müşteri hizmetleri ile kavga bile ettim. Hiç bir reklam istemiyorum dedim kaç defa ama hala çıkıyor maalesef. Ses kayıtlarım var diyorum istemediğimi bildirdim açık açık nasıl oluyor da hala yollayabiliyorlar aklım almıyor. Şirket değil telekomünikasyon firmaları açık açık dolandırıcılar. Süperonline alt yapım olmadığı için dondurmuştum üyeliğimi. Aldığım hizmeti iptal ettirmek istedim ve müşteri hizmetlerinden gelen cevap şu; dondurulmuş abonelikler iptal edilemiyor. Amaçları şu. Ben dondurduğum aboneliği açacağım kullanamadan iptal olması için geçen 5 günlük sürenin faturasını ödeyeceğim. Artık ağzıma geleni söyledim ve nefret ettim hepsinden. Buna göz yuman deneylemeyen kurumlara da yazıklar olsun. Akbaba gibi vatandaşın cebindeki üç beş kuruşa göz dikiyorlar. Ayıptır günahtır ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öne çıkartalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcellde bu mesajları nasıl kapatıcaz android için ayarı nasıl ? Turkcell uygulaması kurulı telefonumda
  • Bu tür bir abonelik yöntemi olmaz. Hata yapmaya çok müsait bir durumu istismar ediyorlar.
  • Az önce eşimin telefonunda yanlışlıkla onaylanan paket için 12 TL ek ücret çıkartıldı. Kafalarına göre sürekli bildirim atıyorlar, atilan abonelerin yüzde beşi bu şekilde onayalsa havadan para gelir. Vodafone dahil hepsi aynı halt. Bunu engellemenin bir yolu yok mu?

    Bu soyguna kim dur diyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone da bu servis kapatılıyor muş. 7232 ye KAPAT yazıp SMS atiyorsunuz. Benim ve eşimin hattında kapattık. Kendi kafalarından paketi tanimlayip her hafta yeniliyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Change.org da kampanya varsa daha etkili olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.isson76

    Vodafone da bu servis kapatılıyor muş. 7232 ye KAPAT yazıp SMS atiyorsunuz. Benim ve eşimin hattında kapattık. Kendi kafalarından paketi tanimlayip her hafta yeniliyordu.
    Valla ne kadar teşekkür etsem az. Eşimin telefonunda başımıza çok geldi, oğlum veya kızım bilmeden basıyor evet tuşuna sıkıntı oluyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    rica ederim.
    bende bu durumlarda çok mağdur oldum.
    eşimde,oğlumda yapmadık diyorlar ama sürekli ücret kesiliyor. dün dayanamadım,telefon açtım. Allah'tan iyi bir baan denk geldi. ilk önce bu metodu anlattı. bu işlemi kesin yapın dedi, sonra paket iptallerini yaptı. kullanmadığım hizmet için 2 haftalık paket ücreti olan 24 TL ödemekten kurtulamadım.
  • 2 tane hattım var. tekini annem kullanıyor. popup mesajı ile süper maç paketine üye etmişler. tuzak kurup dolandırıyorlar resmen. kadın bilmez etmez bir tuşa bastı diye hemen abone olunmaz ki kardeşim. lanet olsun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.