Şimdi Ara

Mobil Oyun ve App Projelerimiz için Yatırımcılar Arıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Adım Burak 25 yaşındayım Türkiye de yaşıyordum son 1 yıldır Almanyadayım süresiz oturumum var.
    Türkiye de milli sporcuydum bir yandan da yazılım alanına küçük yaştan merakım vardı kendimi mobil yazılım alanında geliştirdim.
    İlk olarak kendi küçük oyun projelerim oldu iyi geri dönüş aldım biraz sermayem olduktan sonra farklı oyun projeleri geliştirdim.
    Hepsinden hatrı sayılır güzel gelirler elde etmeyi başardım.Başlangıç için bana yeterliydi fakat daha sonra daha büyük projeler yapmak istiyordum,
    Bende son 1 yıldır youtube oyun kanalı açtım şuanda bireysel kanalım 30 bin diğer benimle beraber çalışan 2 yan kanallarım toplamda 400 bin aboneyi geçiyor.Youtube sektörüne girme amacım ise yaptığım oyunları çok kısa sürede binlerce kişinin indirmesini sağlayabiliyorum ve 5 yıldız yorum gibi destek olmalarını isteyebiliyorum.
    Bu sayede artık yapacağım her oyun hızlı bir şekilde yükselecek hem zamandan kazanacağım hemde reklam gelirlerimden bir nebze kurtuldum.Bu şekilde kar payı çok daha yüksek işler yapabiliyorum.Şuan ki amacım ise yaptığım oyunlardan elde edeceğim gelirler yeni bir sermaye oluşturup çevrimiçi daha büyük oyun projelerini devreye sokmak.Artık kitle bulma gibi bir sorunum kalmadı çünkü oyuncu kitlem hali hazırda beni desteklemek için bekliyor.Yurtdışında farklı oyun geliştiricilerine destek sağlayarakta yan gelirler elde ediyordum.Şimdi bir de işin içine youtube ve canlı yayın gelirleri ekleniyor.Bu süreçte hızlı bir büyüme sağlayabiliyorum.

    Son 1 yıl içinde yaptığım çalışmalardan örnekler:https://play.google.com/store/apps/dev?id=9196560727530681075
    Şuan da aktif 3 oyunum var ama aralarında en popüler ve en çok gelir elde ettiren oyunum:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mbcgames.mergebrawl
    Ayrıca supercell tarafından sponsorlu destek sağlanmakta yüksek karlar elde ettirmeyi başardı.Hızlada indirmeleri yükselmekte.

    Geçen ay yine bu forum üzerinden tanıştığımız ve birlikte yeni bir app projesi için anlaşmamız oldu VPN app tasarlayıp yayına hazır hale getirdik.
    Çok yakında VPN appmiz de mağazamızda yayınlanacak Covid vakaları yüzünden bu sıralar google play store uygulamaları biraz daha geç aktifleştiriyor.

    Yeni bir oyun projem daha var ve yıllık %50 kar oranında geri dönüş sağlıyor her ay benimle çalışan yatırımcıma geri ödeme yapıyorum.
    Bu tutarları rahat bir şekilde karşılayabilmemin en büyük sebebi youtube ve diğer yan oyunlarımdan gelen gelirler.Gerekirse raporları birlikte inceleyebiliriz.

    Daha fazla detay almak ve oyun sektörüne gerçek bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız mesaj gönderebilirsiniz detayları görüşebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbcgames -- 19 Ağustos 2020; 3:46:22 >







  • Projelerinizdeki giderleri anlayamadım. Sermaye ne için gerekiyor? Oyun için server falan mı kuracaksınız?
  • kaosagidenyol kullanıcısına yanıt
    Mobil oyun projelerinin yapım giderlerinden çok pazar ve reklam giderleri oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.