Şimdi Ara

Mobil Operatörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, size yeni bir dolandırıcılık olayımdan nası kışımı kurtardığımı anlatıyorum.

    Bugün beni +90 (850) 480 44 86 bu zatı muhterem aradı ve turk telekoma alim seni dedi. Sözleşme bitimime 2 ay var. Dedim cayma bedelimi öder misin ? Dedi öderim. Nasıl olcak dedim. S yaz 7000 e yolla dedi. 1. Şüphe ben Vodafone dayım demedim. Ses etmedim devam ediyorum. Yazdım yolladım. Ama ben size ekran görüntüsü atim veya söylim dedim. Gayet net ve sert bi şekilde ben görmeden nasıl yapabilirim dedi. 2. Şüphem oldu. Sonra ısrar ettim başıma bi iş gelir dedim. Yumuşadı benden cayma bedeli rakamımı aldı. 130 lira dedim 90 lirasını ödim dedi. Cazip geldi. Neyse allah yardım etti de yemekhanedeyim -2. Kat çekmedi beni daha sonra ara dedim. Yarım saate dön dedim. Tamam dedi gidiş o gidiş. Benim rahatsız olduğumsa. Şifremi alıp bu vodafone pay dan bana geçireceklerdi sanırım. Geri de aramayınca iyice şüphelendim . Numarayı geri aradım. Firma adı demeden zank diye beni müşteri temsilcisine aktaracağını söyleyen kibar aşılık olduğumuz robot abla paslası. Bu arada geri aramayı akıl ettiğimde üzerinden tam 12 saat geçti, az önce aradım. Tabisi ki telefona bakan yok. Ve karar verdim ki bu da yeni keriz silkeleme olayıdır. Bilgini ola. Dikkat edin.

    işleme devam etsem belki kimlik bilgilerimle de sınanacağım veya sms onayı adı altında başka bişe yollayacaklar. Hadi ben yırttım da ya yırtmadaydım.

    Okuduğunuz için teşekkürler.

    İyi akşamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamsterdam2 -- 27 Haziran 2022; 23:44:59 >







  • Küçük çocuk bile böyle bi tezgaha gelmez. Ben olsam EGM S.Suçlara bildirmiştim.
  • İnş kimse bu oyuna gelmesin diye bilgilendirelim dedik. Küçük çocuklar da görür umarım da oyuna gelmez. kimse gelmesin.

  • kimse sizden bilgilerinizi istemez vodafone calisani olsa dahi
  • Beni bu numara arasa ekran kırmızı olur spam arama olduğu için
    Telefonum çin menşei ki getcontrak tarzi uygulamalar da iş yapar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 28 Haziran 2022; 10:39:4 >
  • Bu tarz durumlarda telefon numarasinin ekran görüntüsünü al ve 155 polis instagram veya twitter dm'den paylaş hemen😉
  • Adamlar müthiş rahat. 50 tane numara engelledim hala internet taahhüt süreniz dolmak üzere diye saçma sapan saatlerde farklı numaralardan arıyorlar. Taahhütüm bile yok zaten, kim oldukları belli değil ama herhalde sınırsız numara basıyorlar hiyarlar.
  • Bilgilendirme için teşekkürler . Ben bu numarayı müşteri hizmetleri sanıyordum sürekli arıyor diye engelledim . Farklı numaralardan sürekli aranıyorsanız cihazınızı bilinmeyen numaralara kapatın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.