Şimdi Ara

Mobil Ödemeye 75 TL ye varan maxipuan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

    Mobil ödeme yalnızca NFC uyumlu Android 5.0 ve üzeri işletim sistemine sahip cihazlardan yapılabilmektedir. Android 5.0 ve üzeri işletim sistemine sahip cihazlarda, Maximum Mobil üzerinden mobil ödeme işlemlerinin aktifleştirilebilmesi için Kartlarım > İlgili Kartın Seçimi > Ayarlar > Mobil Temassız İşlem Aktifleştirme > Mobil Temassız İşlem için Limit Belirme > Onaylama adımlarının takip edilmesi gerekmektedir.

    Katılmak için: “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.

    Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Genç Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir. İş Bankası Maximum özellikli temassız kredi kartları ve Bankamatik Kartları ile temassız POS’lardan yapılan temassız ödeme işlemleri kampanyaya dahil olmayıp, yalnızca Maximum Mobil uygulaması üzerinden yapılan mobil ödeme işlemleri dahildir. Kampanya kapsamında, tek seferde yapacağınız 75 TL ve üzeri mobil ödeme işlemlerinden 5 TL, toplamda ise 75 TL MaxiPuan kazanılacaktır. Aynı gün farklı işyerlerinden yapılan alışverişlerin tümü kampanyaya dahildir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan alışverişlerden ise sadece biri kampanyaya dahil sayılacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.

    Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 26 Haziran 2020 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 15 Ağustos 2020 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir.
    Diğer kampanyalarla kombo yapılabilir (market,akaryakıt,giyim v.s.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.