Şimdi Ara

Mobil Klima Bakımı / Temizliği Nasıl Yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Geçen sene almış olduğum Buses marka mobil klimamı temizlemek yada temizletmek istiyorum fakat bu firmanın ne doğru dürüst servisi var nede kitapçığında açıklamalı temizlik rehberi var.
    Sadece klimanın dışında baya büyük delikleri olan filtreler var ki bunları ben su tutarak temizledim zaten ama içerisinde hava temizleme filtreleri mevcutmu. küf bakteri üremiştir 9 aydır yatıyor sonuçta bu alet onları nasıl temizleyebilirim.

     Mobil Klima Bakımı / Temizliği Nasıl Yapılır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 5 Haziran 2016; 5:25:39 >







  • Uzun süre üstünde düşündüğüm alıp almama noktasında kararsızlık yaşadığım bir cihazdı. Distribütor firmanın batmış olması ve destek verecek hiçbir firmayı bulamamış olmam sevebiyle almamıştım. Siz memnun musunuz cihazdan? İçerde mi çalıştırıyorsunuz dışarda mı? Elektrik sarfiyatı nasıl? Gürültü durumu nedir?
    Sorunuzla alakası yok belki ama merak ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extra34

    Uzun süre üstünde düşündüğüm alıp almama noktasında kararsızlık yaşadığım bir cihazdı. Distribütor firmanın batmış olması ve destek verecek hiçbir firmayı bulamamış olmam sevebiyle almamıştım. Siz memnun musunuz cihazdan? İçerde mi çalıştırıyorsunuz dışarda mı? Elektrik sarfiyatı nasıl? Gürültü durumu nedir?
    Sorunuzla alakası yok belki ama merak ettim.

    Bende çok merak ediyorum arkadaşım sorduğunuz soruları, arkadaş cevap yazar umarım.
  • Cevaplarım tabi. Umarım mobil kliması olan biriside benim soruma cevap verir. illaki bu marka kliması olanın cevaplamasına da gerek yok hem :=)

    Gürültü konusunda evet gürültücü bir makine. kompresör devreye girdiğinde hem fanın oluşturduğu rüzgar sesi hemde aynı anda 10 tane eski model buzdolabı çalışıyormuşçasına cır cır cır cır, cırcır böceği sesi çıkartıyor:)
    ama ben aleti balkona koydum pencerede menfez vardı tamda hava borusuyla aynı boyda olduğu için sorunsuz bir şekilde içeriye soğuk hava üfletiyorum. kompresörün ufak çaplı deprem etkisinden de kurtulmuş oldum ama tek eksik yanı termostat devre dışı kalıyor dışarıda olduğu için, manuel açıp kapatmak gerekli.

    Distributorun sıkıntılı olduğunu bildiğimden dolayı media marktan almıştım en azından sorun çıkarsa orayı muhattap alırım diye. Birde ben bunu kampayadayken çok uygun fiyata denk getirripte aldım.(kredi kartı + mağaza kampanyası) Şayet 500-600 liradan fazlaysa buna para veripte alınmaz. en iyisi split klima kafa rahat.
    Elektrik sarfiyatına gelirsek te 1 ay boyunca günde ortalama 2-3 saatte faturama 40TL olarak yansımıştı geçen sene.

    Bu sene birisi soruma cevap verirse temizleyip tekrardan kullanmak istiyorum.




  • LINEBACKER L kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkürler. Yine sorunuza cevap değil ama belki yardımcı olması açısından sizde konfor kiti var mı? Konfor kitiyle termostat özelliği geri geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ona bi bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://myhomeclimate.com/blogs/knowledge-centre/how-to-clean-and-maintain-your-portable-air-conditioner

    Güzel bilgilendirme yapılmış, alttaki tapa hakkında bilgi vermiş fakat üstteki tapa hakkında bilgi yok. Neden açmayın demişler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.