Şimdi Ara

Mng kargo sorumsuzluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 15.05.2020 tarihinde n11 üzerinden bir sipariş verdim. Ürün 16 mayısta satıcı tarafından Mng kargoya teslim edildi. Ancak alttaki görselde de göründüğü gibi o tarihten itibaren halen şubede görünüyor.

    N11 e ilettim sorunu otomatik ödeme onayına geçecek zaten 1 2 gün kaldı ödeme onaylanmasın dedim, covidden dolayı şube kota uygulaması var diyorlar ne kotası bu 15 gün oldu, en son klasik sorununuzu ilgili birimlere aktardık geri dönüş yapılacak dendi.

    Mng müşteri hizmetlerini arıyorum telefon direkt meşgul çalıyor veya açılmıyor, teslim edilen şubeyi arıyorum telefona bakmıyorlar (günde en az 10 kere aramış 1 saate yakın beklemişimdir.)

    Şube Bursada ben İstanbuldayım, kalkıp gidip alayım en kötü diyorum yasak var.

    Bu ne saçma bir durumdur, diğer aldığım ürünler farklı kargo şirketleri vızır vızır işleyerek geliyor. Bi bu lanet olası Mng kargo 15 gündür halen kargomu şubeden çıkaramadı.

    Sorunla alakalı bi çözüm öneriniz var mıdır acaba? Ayrıca aldığım ürünün şubede yok olma gibi bir durumu var mıdır bu kadar uzun süre kalması normal değil.


    Mng kargo sorumsuzluğu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalrhymex -- 30 Mayıs 2020; 2:29:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Mesafeli satışlarda mal, taahhüt edilen sure içinde ve her halde en geç 30 gün içinde tüketiciye teslim edilmek zorundadır.* Taahhüt edilen süre 30 günü aşıyorsa aşan kısım geçersizdir.
    Ürünün gelmesini beklemek zorunda değilsiniz.

    *Bu yüzden alışveriş yaparken 'x günde kargoda' şeklindeki ibarelerin ekran görüntüsünü alıp saklamak lazım. x gün içinde kargoya vermezlerse cayma hakkınız doğar. Sipariş verirken tikletilen sözleşmede farklı bir taahhüt varsa tüketici lehine olana bakılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 21 Haziran 2020; 10:28:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcıyla alakalı bir problemim olmadı bu süreçte, aksine aracı olan n11 den daha çok yardımcı oldu. Kargom poşeti yırtılarak aktarma aracı aşamasında bir yerde çalınmış. Bu bilgiyi de satıcıdan aldım, ücret iademi de hemen onayladılar sağolsunlar.

    Ancak 1 ay içinde almış olduğum ürüne ortalama 250 300 lira zam geldiği için benim açımdan pek yararlı bi işlem olmadı tabi.

    Her neyse bu kargo firmaları için açılan hırsızlık konuları bitmediği halde denetim vs yada ağır cezalar olmadığı sürece daha çok kişinin ağzı yanacak gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.