Şimdi Ara

MMA - UFC - Bellator Ana Konu (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
23
Favori
48.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hele şükür UFC'den bir Saki paylaşımı geldi:
    https://www.instagram.com/p/BZNrJMLFm7-/?taken-by=ufc

    Adamın fotoğraflarını da çekin bir zahmet, sitede hala siyah gölge şeklinde gözüküyor
  • Gökhan sakinin en az grappling kadar muay thai çalışması gerekiyor.
    bu kadar yıl k1 kick boks yapmış adamın bu kadar rahat diz dirsek yemesine şaşırdım.
    yumruğu 5 saniye geç çıkarsa maçı kaybetmişti.
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Maçın tamamını izledin mi? Gökhan yorulana kadar hiç darbe almadı. Raunt bitimine 1 dakika falan kalmışken elleri indi, zor nefes alıyordu. O aldığı darbeler yorulmasıyla alakalı, yoksa Gökhan Thai kökenli bir sporcu. Diz dirsek nedir biliyor yani merak etme

    UFC en az 2-3 maç daha Gökhan'ın karşısına güreşçi çıkarmaz. Henrique gibi Muay Thai stilinde dövüşen adamlarla karşılaşır Gökhan. Conor McGregor ile birlikte UFC izleyicisi ayakta dövüşen, KO gücü yüksek dövüşçüler izlemek istiyor. Gökhan da tam olarak bu tanıma uygun bir isim.

    Maç sonu röportajında sakatlık yaşamamak için hiç sparring yapmadığını söylediği Gökhan. Sparring maçlarına ağırlık verecek bundan sonra. Türkiye'de çok kaliteli güreşçiler var, burada güreş çalışıp Amerika'da BJJ ve Strike çalışmalı.




  • Gökhan UFC ye süper bir giriş yaptı, üstün bir performans sergiledi, takedown savunmasıyla göz doldurdu, hatta rakibine karşı bir de takedown aldi, savunma sırasında harcadığı enerjiyle biraz yorulup birkaç darbe aldı ama gelen yumruktan sıyrılıp sağ sol kroşe kombinasyonla müthiş bitirdi




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DC vs Volkan kemer maçı geliyor



    http://mmajunkie.com/2017/09/ufc-champ-daniel-cormier-names-volkan-oezdemir-as-next-title-challenger

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gokhan Saki guzel mac cikardi fakat Saki'nin sadece ayakta boxing style dovusunu biliyoruz .. Gokhan Saki yerde ne yapabilir ? Bunu bilmiyoruz ..



    Gelecek macinda belki bir armbar ile submission olacak bilemiyoruz ..



    İşte Mma farkini burada belli ediyor . Saki gibiler kick boks ekolunden oldugu icin ayakta iyi dovustuklerinde her zaman kazandilar fakat Mma'de yerde iyi olan birisi cekerse seni bir armbar ile biter isin ..

    Ayrica Silva'dan yedigi kickleri de gorduk mac sirasinda .. Acik verdigi anlar az degil ..

    Bu aciklari daha zeki ve teknik bir dovuscu Silva'dan cok daha iyi kavrayip yenedebilirdi Saki'yi ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 2 Ekim 2017; 0:40:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tony Ferguson gerçek bir MMA dövüşçüsü. Karşısına hangi tipte dövüşçü koyarsan koy, adam her türlü durumla baş edebilecek kabiliyete sahip. Son olarak güreşçi Kevin Lee ile geçiçi kemer maçına çıktı, Submission ile kazandı. Artık Conor kemerini korumak zorunda. Aslında Tony, Conor'ın istediği tarzda bir dövüşçü. Tony ayakta dövüşürken çok açık veriyor, Conor'ın soluna dayanabilir mi bilmiyorum ancak ayakta kalır, maçı ilerleyen rauntlara taşırsa Conor'ı yenebilir.
  • Lee tüm maç boyunca daha iyidi, herkesi şaşırttı kimse bu kadar dayanacağını tahmin etmiyordu.

    Lewis'in maçtan çekilmesi benim için çok büyük hayal kırıklığı oldu, bu maçı bekliyordum, ne güzel düzgün bir Werdum maçı izleyecektik yine olmadı. Bu stipe miocicde anlaşmaya filan yanaşmıyorsa kemer alınsın, werdum vs overeem maçının galibine verilsin, miocic işi iyice baydı.

    Demetrious johnsonun havaya atıp, havada armbar yapması efsane bir hareketti.
  • Gökhan Saki'nin 2. maçı UFC 219'da, Khalil Rountree ile olacak. UFC yine ayakta dövüşen, güreş bilmeyen bir dövüşçü seçmiş Gökhan için. İlk maçları bu tip adamlarla olacaktır.
  • UFC 217'de hep sevdiğim/istediğim dövüşçüler kazandı, çok mutluyum

    Öncelikle Johny Hendricks abimizden başlayalım. Bu adam neden hala UFC'de maça çıkıyor? Son 10 maçının 7 tanesini kaybetti ve çok temiz dayak yiyor maçlarda. Kariyerinin başında popüler ve başarılı bir dövüşçüydü ancak devri geçti. Bir de karşısına 26'lık Borrachinha'yı koyuyorsunuz, yazık günah. Borrachinha önüne geleni nakavt ediyor, çok sağlam bir striker. Bence Hendricks emekli olmalı, çok istiyorsa Bellator'da dövüşebilir.

    Stephen Thompson çok akıllı dövüşerek puanla yendi Masvidal'ı. Hem karakter hem de dövüş stili olarak beğeniyorum Wonderboy'u. Darren Till ile karşılaşsa iyi bir maç olurdu.

    JJ - Namajunas karşılaşması da tam istediğim gibi bitti. Bebeğim Namajunas şımarık Polonyalıyı ilk rauntta nakavt etti. Şımarık şampiyonları sevmiyorum.

    Garbrandt ve TJ karşılaşmasında ben TJ tarafındaydım ve kazanan da o oldu. Üçüncü rauntta nakavt ile bitti maç ancak biraz erken bitirdi hakem, daha fazla dayak yemeliydi Garbrandt. UFC 219'da Cruz ile Jimmie Rivera karşılaşacak. Jimmie Rivera da çok iyi bir dövüşçü, UFC'de 5'te 5 yaptı. Eğer Cruz'u geçerse o da kemer maçına çıkabilir.

    Gelelim gecenin maçına. UFC tarihinin en çöp şampiyonlarından biri olan Bisping ile efsane GSP kazandı. GSP çok iyi bir ilk raunt geçirdikten sonra ikinci rauntta yorgun düştü, varlık gösteremedi. Üçüncü rauntta Bisping'i indirip, full mount yapmaya çalıştı ancak Bisping iyi savundu ve o sırada vurduğu dirseklerle GSP'nin kaşını patlattı. Bisping ayağa kalkmayı başardı ama aldığı yumrukla yere yığıldı ve sonu rear naked choke ile bayılmak oldu.

    GSP kusursuz bir MMA dövüşçüsü. Onu tekrardan Octagon'da görmek güzeldi.




  • UFC 217 Efsane geceydi.

    Fakat şu hakemlerin maçı erken bitirmesi canımı sıkmaya başladı, tj - garbandt ve JJ - Namajunas maçı devam edebilirdi, son maçta rear naked choke'dan önce hakem yine bitirir dedim Allahtan bitirmedi ve rear naked choke ile net bir galibyetle son buldu.

    Bu arada o kadar boostlanan mickey gall fena patladı
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Kadın tap yaptı nasıl devam edebilirdi hatta tap’e ilk anda hakem ayılmadı rose farkedip bir baktı hakeme :) son maçta genelde göremeyeceğimiz birşey gerçekleşti o da bispingin inadından %99 dövüşçüler o durumda tap yaparlar yapmadı ve bayıldı. Hakemine göre de değişiyor tabi o olay Big John abimiz biraz psikopat olduğu için sonuna kadar gider onun yönettiği maçlar :) bana sorarsan 3 hakem haricinde (Herb Dean , Big John , adını hatırlayamadım :) ) hakeme maç vermeseler işler daha güzel yürür hele şu weidmann mousassi maçındaki skandalı yaratan kel hakem hala nasıl maç alıyor çıldırmamak elde değil ayak işlerinden başka iş vermemek lazım ona ya da gitsin 3. Sınıf mma organizasyonlarında hakemlik yapsın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max Holloway yine çok sağlam dövdü Aldo'yu. 3. rauntta nakavt ile bitti maç. Aldo'nun bence UFC kariyeri bitti, isterse Bellator'a geçebilir.

    Ağır sıkletin yeni starı Ngannou 1 dakika olmadan Overeem'i bayılttı. Bence kemeri alabilir Ngannou.

    Alvarez - Gaethje kesinlikle gecenin maçıydı. Alvarez 3. rauntta nakavt ile kazandı. Gaethje kariyerindeki ilk mağlubiyeti aldı. Bence Gaethje'nin kemer şansı yok ancak UFC'de bulunduğu sürece maçları hep zevkli geçecektir. Çok cesur bir adam.
  • İyiki loser overeem kazanamadı, yine miocicle yapıp yenilecekti. Miocic'de maç yapçaksa yapsın artık iyice sıktı, UFC ile arasında bir anlaşma sorunu varsada, werdum vs ngannou maçı yapılıp geçici kemer verilsin. Zaten werdum vs overeem maçında adamın hakkı yendi aslında werdum kazanmıştı.
  • Stipe'nin kabahati değil. Kimsenin kemerini savunamadığı sıklette iki kere kemerini savundu ama UFC hala ağır sıklet şampiyonunu fındık fıstık parasına dövüştürmeye çalışıyor. Açacaklar kesenin ağzını. Umarım ABD'deki MMA kamuoyu Stipe'ye destek atar çünkü bu at pazarlığı işleri Dana'nın en sevdiği şey. Sündürür durur.
  • T-City Cub Swanson'ı da halletti. 13-0 oldu kariyeri.

    Siyah kuşak bir BJJ'ci kendisi ve bunu Gracie ailesinin çatısı altında elde etti. Düşünün artık seviyesini.

    Ayaktayken Guillotine Choke ile yendi Cub'ı. İlk raunt sonunda sürenin de yardımıyla kurtulmuş Cub ancak ikinci rauntta Brian Ortega daha erken başladı BJJ'ye.

    İyi bir striker değil ama çenesi sağlam Ortega'nın. Max Holloway'ın bir sonraki rakibi olabilir ve kemeri alırsa da kimse şaşırmasın.

    Bu arada Moraes öyle bir nakavt etti ki Aljamain Sterlin'i, adamı hastaneye kaldırdılar. Yarım saat kendine gelemedi herif.
  • Yahu bu S Sport UFC gecelerini neden canlı yayınlamıyor? Bant yayınını bile 2'ye almışlar
  • Cyborg'un üzerine kadın dövüşçü yok, 5 raunt boyunca dövdü Holm'u.

    Khabib yine dominant bir performansla kazandı. Edson Barboza gibi tehlikeli bir dövüşçü ile karşılaştı üstelik.
  • Bu ngannou vs. miocic maçı ne olur gece gece oturdum bunu düşünüyorum ngannou gücü, tekniği ve kondisyonu inanılmaz tam bir complete dövüşçü ama çenesi nasıldır henüz bunu göremedik, eğer sağlam bir çeneye sahipse, değil miocic, kimsenin karşısında durabileceğini sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.