Şimdi Ara

Mitsubishi COLT alınırmı ??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
42.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • soruyu soran arkadaş kusura bakmasın lafım ona değil :) ama nadir bulunan tropikal bir meyveymiş gibi bahsetmeyelim bu araçtan artık; elbetteki alınır neden alınmasın.

    foruma ezberlettiğimi düşünüyordum ama hala bilgi eksikliği var demek baştan başlayalım:)

    öncelikle cz3 hakkında bir iddialı giriş yapayım ne B nede C segmentinde CZ3 ten daha ferah iç hacme sahip ikinci bi 3 kapılı araç bulmanız neredeyse imkansız belki 3 kapı 307 ler onlarada belki diyorum.

    coltun geneli hakkında yazarsak;

    colt; piyasada bulunan alman-japon melezi tek araçtır. ( eski smart for four ve outlanderda vardı ama artık yoklar)

    yarısı mersedes-yarısı mitsubishidir. hollanda da eski volvo fabrikasında üretilmektedir.

    4a90 kodlu 1332 cc dohc mivec( üstten çift egzantrikli değişken subap zamanlamalı) 16 v 95 hp-125 nm torka sahip trigeri çelik zincir motor kullanmaktadır.

    şanzımanları ise gerek manuel ( 5 ileri) gerek amt ( 6 ileri) alman getrag imalatıdır ki bu şanzıman kalitesi için başlı başına bir referanstır anlayan arkadaşlar için.

    tüketime gelecek olursak; amt versiyonu istanbul şehir içi olmak üzere gerçek değerlerde 7,5 litre\100 km yakar. fabrika verisi 7,3 litredir. uzun yolda 5 litrenin altını görmek mümkündür.

    zannımızca benzinli otomatik araçlarda bu tüketime ve bu performansa sahip ( yeni jazz 100 hp olmasına rağmen performansta coltun gerisindedir mesela) nadir araçlardan biridir.


    2007 yılında tüm avrupa da en az sorun çıkartan B segmenti araç seçilmiştir ADAC tarafından. benzeri ödülleri almanya ve avustralyada da almıştır.


    12 yıl paslanmazlık garantisine sahiptir. temsa desteğindedir.

    ccz3 ün azı çoğu yoktur bütün cz3 ler aynı donanıma sahiptir. 5 kapılılarda nadir de olsa düşük donanım paketi(inform) olana rastlanıyor ( daha da nadir olarak yüksek donanım paketine sahip olanada rastlanıyor (instyle) )

    cz3 iler invite dir. tek pakettir.

    standart donanımı;

    güvenlik: 4 havayastığı-abs-ebd-5 adet 3 noktalı önler elektrikli ön gergili emniyet kemeri-5 adet kafalık-immobilizer-ncap 4 yıldız

    diğerleri: ısı sensörlü yarı otomatik klima- 6 hoparlörlü direksiyondan kumandalı (2008 modellerde)cd player rds radyo-elektrikli ısıtmalı sürücü tarafı çift açılı yan aynalar- soğutmalı torpido gözü- fasılası ayarlanabilir hıza duyarlı moduda bulunan silecekler-fasılası serviste kişiye göre değiştirilebilen arka silecekler- 195 50 r 15 lastikler ve yeni dizayn aliminyum alaşım jantlar- ön elektrikli camlar- 5 adet bardaklık- yeri değiştirilebilen küllük-- uzaktan kumandalı merkezi kilit ( alarm standartta yok) - yol bilgisayarı-katlanabilen-yatabilen-çıkabilen- ön koltuklar gibi ileri geri kayabilen-sırt açısı ayarlanabilen arka koltuklar-yüksekliği değiştirilebilen bagaj şapkalığı-gecikmeli sönen iç aydınlatma- sürücü yolcu güneşliklerinde aynalar- yüksekliği ayarnalabilen direksiyon simidi- yüksekliği ayarlanabilen sürücü koltuğu-krom egzoz ucu- MUT3 bilgisayarı sayesinde bir çok özelliği kişiselleştirme özelliği ( en basit örnek camlara su sıktığınızda sileceklerin otomatik çalışıp çalışmamasına karar verebiliyorsunuz)12 yıl paslanmazlık garantisi.

    kaçırdığım bir kaç bir şeyde olabilir.

    2008 lerde güvenlik paketli yok, 2007 lerde düşük ihtimal, 2006 ve 2005 lerde ise daha yaygın. esp ve perde havaastıkları güvenlik paketine dahil idiler.

    bunlar haricinde; direksiyona tepkileri, hızlanması, seriliği çok iyi derecede olan bir araçtır. yüksek olmasından dolayı ise yan rüzgarlardan etkilenir.

    bir de cz3 ün 150 hp lik turbo versiyonu vardır ki o apayrı bir olaydır. yavru evo deriz kendisine.

    bu yazdıklarımızı mitsubishi kataloğuna bile yazmamıştır bu da bir dipnot :))

    hayırlı günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 9 Haziran 2009; 20:37:46 >




  • Bunca yazılandan sonra alınır artık bana göre
  • Colt hakkında yorum yapan bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim,inanın bana bir araba hakkında bu kadar bilgiyi hiç biryerde bulamam.Karar vermem de çok etkili oldunuz.Özellikle '' tasshelhoff '' ayrıca sana cok teşekkür ederim,çok aydınlatıcı yazmışsın,tek kelimeyle muhteşem bilgiler.

    Tek kapıların hepssi cz3 modeli oluyo demi?
    bir de invite donanım galiba benim alacağım.Güvenlik paketi demişsiniz ,2008 modellerde yok mu şimdi?

    En kısa zamanda Colt almaya karar verdim ,herkese tekrar yardımları için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytkn -- 10 Haziran 2009; 11:59:35 >
  • arkalar disk fren değilse güvenlik paketi yoktur. yada perde havayastığı yoksa.
  • tasshelhoff bir geldi pir geldi yine

    daha önce de dediğim gibi karar vermeniz gereken tek kapılı bir araç işinizi görür mü. iç genişliği olarak bir sıkıntı yaratmaz, corolla ve civic'den daha fazla diz mesafesi sunar cz3. sadece inip binmede sıkıntı olur onu iyi değerlendirin derim. Ne karar verirseniz hayırlı olsun şimdiden..
  • Bir Colt kullanıcısı olarak tavsiye ediyorum. biniciyseniz hiç teretdüt etmeyin.
  • hala almadınız mı? :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ytkn

    Colt hakkında yorum yapan bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim,inanın bana bir araba hakkında bu kadar bilgiyi hiç biryerde bulamam.Karar vermem de çok etkili oldunuz.Özellikle '' tasshelhoff '' ayrıca sana cok teşekkür ederim,çok aydınlatıcı yazmışsın,tek kelimeyle muhteşem bilgiler.

    Tek kapıların hepssi cz3 modeli oluyo demi?
    bir de invite donanım galiba benim alacağım.Güvenlik paketi demişsiniz ,2008 modellerde yok mu şimdi?

    En kısa zamanda Colt almaya karar verdim ,herkese tekrar yardımları için teşekkür ederim.


    2008 lerin hiçbiride güvenlik paketi yoktur, aslına bakarsanız daha güvenlik paketli cz3 te görmedim cz3 te hiç olmayabilirde.

    2007 ve 2006 5 kapılılarda güvenlik paketine rastlayabilirsiniz.

    güvenlik paketi varmı yokmu anlamanın yolları ; opeth arkadaşın dediğine ek olarak; gösterge panelinde araba çalışmadan önce yanan ve çalıştığından kısa bir süre sonra sönen "kayar araba" sembolünün bulunmasıdır. bu bizim araçlarda da var ama yanmıyor. güvenli paketlilerde kontrol babında yanıp sönmesi gerekiyor ilk çalışmada.

    diğerleri arka disk frenler ve ön direklerde bulunan airbag yazılarıdır ( gp si olmayan coltların ön direklerinde airbag yazısı bulunmaz)

    tek kapılılar cz3 ve czt olarak 2 model . ama cztyi hemen anlarsın zaten fiyatı 2 katıdır neredeyse cz3 ün. czt ler 150 hp 1.5 turbodur.

    hayırlı günler.




  • peki cz3 lerin 2005 2006 olanlarında makul fiyat nedir ?

    aynı model yılına sahip cz3 ile düz vitesli 5 kapılı versiyonun fiyatları aynı mı olur ya da hangisi daha pahalı olur ?
  • 5 kapılı manuel 15-16 civarı
    amtsi 16-17 bazen 18 civarı
    cz3'lerde 16-17 bazen 18 civarı olabilir. fazlasının edeceğini sanmam. sonuçta araç makyaj yedi. eskilerinin biraz olsun popülerliği azaldı.
  • Colt kullanıcısı olarak benden de bir not. Yukarıda yazılanlar tamamiyle doğru.
    Az yakan, çok kaçan bir otomobil. amt 6 ileri şanzımanı manuel modda kullanarak hemen hemen tüm 1.6 lt araçlara ara hızlanmada dahil "colt" yazısını okutturursun. 115 hp KIA Cerato ile kalktık, Cerato'yu manuel modda aldı fakat otomatik modda vites değişimlerinde ki ufakta olsa kesintiden geride kaldı.

    Ama yol konforu istiyorsan Colt alma çünkü süspansiyonların sertliği 50 yanakların verdiği konforsuzlukla da çekilmez oluyor en ufak tümseklerde küt küt diye vuran bir süspansiyon sistemine sahip Özellikle arkaya 2 yada 3 yolcu alırsanız bu daha fazla hissediliyor ve konforlu yolculuk yapamıyorsunuz İStanbulun bozuk yolllarında , darbe emişi zayıf süspansiyon büyük eksi bir de burada bahsedilmeyen "gürültü" meselesi özellikle uzun yolculuklarda çok ta yüksek olmayan süratlerde eğer yalnız değilseniz sohbet edemezsiniz motor gürültüsünden. HAtta molasız 200-300 km gibi giderseinizde bu baş ağrısı bile yapabilir.

    YAni

    düşük yakıt, seri motor, sorunsuzluk ararsanız Colt iyi seçim

    ama , sert süspansiyon , konforsuz ve gürültülü bir sürüşe razı olmak kaydıyla.




  • arkadaşım bende inceledim eğer 1.5czt almayı düşünüyorsan mükkemmel performanslı bir araç 1.5 motor turbo 150hp ki arabanın ağırlığı 960kg :D

    ayrıca Turbo lu araçlara kaliteli chip tuning ile %30 gibi torq ve hp alabilirsin yani direkt 200hp eğer performans amaçlı düşünüyorsan o paraya daha performanslı ve 2006model üstü araç bulman zor ayrıca blow off u severmisin bilmiyorum ama ben hastasıyım yaptırırsanda 10 numara olur bide supersprint taktırdın mı ordanda bi %20 alma durumun var seni tutana aşk olsun derim... arkadaşlar bu yazdıklarım kafadan atma değil çevremdeki kişilerden gördüğüm ve dyno testleriyle onaylanmış şeyler...

    ama bence araç biraz tipten kaybediyor :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shuma II

    Colt kullanıcısı olarak benden de bir not. Yukarıda yazılanlar tamamiyle doğru.
    Az yakan, çok kaçan bir otomobil. amt 6 ileri şanzımanı manuel modda kullanarak hemen hemen tüm 1.6 lt araçlara ara hızlanmada dahil "colt" yazısını okutturursun. 115 hp KIA Cerato ile kalktık, Cerato'yu manuel modda aldı fakat otomatik modda vites değişimlerinde ki ufakta olsa kesintiden geride kaldı.

    Ama yol konforu istiyorsan Colt alma çünkü süspansiyonların sertliği 50 yanakların verdiği konforsuzlukla da çekilmez oluyor en ufak tümseklerde küt küt diye vuran bir süspansiyon sistemine sahip Özellikle arkaya 2 yada 3 yolcu alırsanız bu daha fazla hissediliyor ve konforlu yolculuk yapamıyorsunuz İStanbulun bozuk yolllarında , darbe emişi zayıf süspansiyon büyük eksi bir de burada bahsedilmeyen "gürültü" meselesi özellikle uzun yolculuklarda çok ta yüksek olmayan süratlerde eğer yalnız değilseniz sohbet edemezsiniz motor gürültüsünden. HAtta molasız 200-300 km gibi giderseinizde bu baş ağrısı bile yapabilir.

    YAni

    düşük yakıt, seri motor, sorunsuzluk ararsanız Colt iyi seçim

    ama , sert süspansiyon , konforsuz ve gürültülü bir sürüşe razı olmak kaydıyla.



    gürültü olayı bütün b segmenti araçlardan olan bişey. ama baş ağrıtacak kadar da değil bence. ben her zaman uzun yol gidiyorum.
    sert süspansiyon doğru ama yerden yüksek ve boyu uzun bir aracın yatmadan virajı alabilmesi için gerekli bişey. hatta bana bile az geliyor performans yayı düşünüyorum 6 ay sonrasına




  • Orjinalden alıntı: _opeth



    gürültü olayı bütün b segmenti araçlardan olan bişey. ama baş ağrıtacak kadar da değil bence. ben her zaman uzun yol gidiyorum.
    sert süspansiyon doğru ama yerden yüksek ve boyu uzun bir aracın yatmadan virajı alabilmesi için gerekli bişey. hatta bana bile az geliyor performans yayı düşünüyorum 6 ay sonrasına



    Bütün B demeyelim ona Colt B segmentinin en gürültülülerinden biri tamam iyi bir otomobil ama hatalarını da kabul etmek lazım. Honda Jazz hem yol konforu hem de gürültü bakımından Colt dan çok daha iyi ve hemen hemen aynı yüksekliğe sahip.

    Nissan Note ha keza aynı bu örnekleri yükseklikleri hemen hemen aynı ve japon oldukları için verdim daha da çoğaltabiliriz bunları.

    Ayrıca benim bahsettiğim kabin gürültüsü kişiden kişiye değişir ama desibelmetre ölçümlerinde de bariz ortada olan bir şey.

    Ayrıca 5 kapı Colt aile otomobili gibi tasarlandığı için yol konforu biraz daha iyi olabilirdi, sportif sürüş içinse zaten 150 hp czt düşünülmeli

    Dolayısıyla , kabin gürültüsü ve yol konforu bir çok kişi için önemli olduğundan, alma konusunda kıstaslardan birisi olabilir. Test yapıp alacak kişinin kendi karar vermesi daha doğru olur




  • Peki sert süspansiyoların verdiği yol tutuşu artısı var mıdır?

    Her konuda Colt'tan övgüyle bahsediliyor fakat bu konuda olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı okuyamadım henüz. Mesela 130 civarı hızla seyrederken güvensizlik hissi yaratıyor mu? Ya da viraj kabiliyeti ne durumdadır?
  • ben araştırdım arabada bi sistem varmış virajdayken kayma tarzında bişey olduğunda araba 1-2 saniye içinde tırrrtt-tırrrtt diye ses çkıp yola geri dönüyormuş. bu sistemin adını unuttum şimdi ama olay buymuş tabii bende bi yerde okudum hiç denemedim...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Legend10

    Peki sert süspansiyoların verdiği yol tutuşu artısı var mıdır?

    Her konuda Colt'tan övgüyle bahsediliyor fakat bu konuda olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı okuyamadım henüz. Mesela 130 civarı hızla seyrederken güvensizlik hissi yaratıyor mu? Ya da viraj kabiliyeti ne durumdadır?

    yüksek bi araç olduğundan yan rüzgarlardan etkileniyor. bende esp var iki kere devreye girdiğini gördüm. biri kamüste toprak bi yol vardı 90 derece dönüverdim o sırada gördüm. bide bursa yolunda istanbul sapağını son anda gördüğümde ani sola kırdığımda gördüm. temde adapazarında 120 ile giderken önüme köpek çıktı son anda kurtardım. o sırada esp devreye bile girmedi. bide yalovadan çıkınca bi viraj var bildiğim bi viraj olduğundan 90'la girer 90'la çıkarım. yana yatma az olduğundan tedirginlik yaratmıyor fazla. bi tek sağdan veya soldan sürekli rüzgar yedimi rüzgar seni sürüklemeye çalışıyor oda rot balansı bozulmuş araba gibi diyebilirim. kontrol edilebilir şekilde yani.

    espsi varda işte ismi esp değil matc: mitsubishi automatic traction control olması lazım.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Legend10

    Peki sert süspansiyoların verdiği yol tutuşu artısı var mıdır?

    Her konuda Colt'tan övgüyle bahsediliyor fakat bu konuda olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı okuyamadım henüz. Mesela 130 civarı hızla seyrederken güvensizlik hissi yaratıyor mu? Ya da viraj kabiliyeti ne durumdadır?



    şiddetli yan rüzgar yoksa değil 130, 160-170 te bile en ufak bir sarsıntı, direksiyonda titreme vb olmaz.

    şiddetli yan rüzgar varsa ;( her yüksek ve kasası hafif arabada olduğu gibi) 120 yi geçmemenizi öneririm. ben rahatsız oluyorum ama siz olmayabilirsiniz.

    B segmenti ve bu kadar yüksek olmasına rağmen yol tutuşu bence çok iyi.

    diresiyonun tepkileri ise çok başarılı buluyorum eski araba göre harika denebilir ( 99 model 1.6 civic ies)

    gürültü; her B segmentinde vardır. coltun özelliği ne? motor kabine çok yakın araç sınıfının en kısa araçlarından biri bu sebeptenmotor kompartımana çok yakın e bir de 95 hp gibi kuduruk bir motor olunca hacmine göre ister istemez gürültülü oluyor.

    süspansiyonlar ise mecburen sert yapılmış yoksa bu yükseklik ve kasa ağırlığı ile virajlarda sorunlu bir araç olurdu.

    konfor bekleyen bence B segmentine hiç bulaşmamalı zaten. bu segment az para vereyim alabildiğim kadar çok şey alayım" segmenti bence.

    bu bağlamda colta az para verip yüksek konfor ,sessizlik ve geniş bagaj hacmi hariç bir otomobilden beklenecek herşeyi alabiliyorsunuz. performans-ekonomi-donanım-iç hacim genişliği.

    baş ağrısı lafına gelince 4 yıla yakın zamandır günde 50 km kullnıyorum daha arabadan yorgun indiğimi bilmem. başımda hiç ağrımadı. gürültülü ama o kadar da değil :)

    tabi kişiden kişiye değişir bu ses olayı.

    coltun hiç negatif yönlerini yazmamışız doğru biraz da onlardan bahsedelim;

    -gürültü ( motor ve yol sesi)

    - bagaj 220 litre ( sınıf ortalamasında ama daha geniş olabilirdi

    -mp3 çalamıyor ( yavru köpekbalığı çalabiliyor artık)

    - tamam çoğu standart veriyor ama biraz opsiyon fena olmazdı; ( mesela sunroof, mesela güvenlik paketi, mesela değişik dizayn body kitler ve jantlar)

    eskiden buraya 2. el i de yazıyordum ama artık 2. eli var hemde bir çok araçtan daha fazla şekilde.

    hayırlı günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 10 Haziran 2009; 21:21:05 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: tasshelhoff

    quote:

    Orjinalden alıntı: Legend10

    Peki sert süspansiyoların verdiği yol tutuşu artısı var mıdır?

    Her konuda Colt'tan övgüyle bahsediliyor fakat bu konuda olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı okuyamadım henüz. Mesela 130 civarı hızla seyrederken güvensizlik hissi yaratıyor mu? Ya da viraj kabiliyeti ne durumdadır?



    şiddetli yan rüzgar yoksa değil 130, 160-170 te bile en ufak bir sarsıntı, direksiyonda titreme vb olmaz.

    şiddetli yan rüzgar varsa ;( her yüksek ve kasası hafif arabada olduğu gibi) 120 yi geçmemenizi öneririm. ben rahatsız oluyorum ama siz olmayabilirsiniz.

    B segmenti ve bu kadar yüksek olmasına rağmen yol tutuşu bence çok iyi.

    diresiyonun tepkileri ise çok başarılı buluyorum eski araba göre harika denebilir ( 99 model 1.6 civic ies)

    gürültü; her B segmentinde vardır. coltun özelliği ne? motor kabine çok yakın araç sınıfının en kısa araçlarından biri bu sebeptenmotor kompartımana çok yakın e bir de 95 hp gibi kuduruk bir motor olunca hacmine göre ister istemez gürültülü oluyor.

    süspansiyonlar ise mecburen sert yapılmış yoksa bu yükseklik ve kasa ağırlığı ile virajlarda sorunlu bir araç olurdu.

    konfor bekleyen bence B segmentine hiç bulaşmamalı zaten. bu segment az para vereyim alabildiğim kadar çok şey alayım" segmenti bence.

    bu bağlamda colta az para verip yüksek konfor ,sessizlik ve geniş bagaj hacmi hariç bir otomobilden beklenecek herşeyi alabiliyorsunuz. performans-ekonomi-donanım-iç hacim genişliği.

    baş ağrısı lafına gelince 4 yıla yakın zamandır günde 50 km kullnıyorum daha arabadan yorgun indiğimi bilmem. başımda hiç ağrımadı. gürültülü ama o kadar da değil :)

    tabi kişiden kişiye değişir bu ses olayı.

    coltun hiç negatif yönlerini yazmamışız doğru biraz da onlardan bahsedelim;

    -gürültü ( motor ve yol sesi)

    - bagaj 220 litre ( sınıf ortalamasında ama daha geniş olabilirdi

    -mp3 çalamıyor ( yavru köpekbalığı çalabiliyor artık)

    - tamam çoğu standart veriyor ama biraz opsiyon fena olmazdı; ( mesela sunroof, mesela güvenlik paketi, mesela değişik dizayn body kitler ve jantlar)

    eskiden buraya 2. el i de yazıyordum ama artık 2. eli var hemde bir çok araçtan daha fazla şekilde.

    hayırlı günler.










    quote:

    Orjinalden alıntı: _opeth


    quote:

    Orjinalden alıntı: Legend10

    Peki sert süspansiyoların verdiği yol tutuşu artısı var mıdır?

    Her konuda Colt'tan övgüyle bahsediliyor fakat bu konuda olumlu ya da olumsuz yorumlarınızı okuyamadım henüz. Mesela 130 civarı hızla seyrederken güvensizlik hissi yaratıyor mu? Ya da viraj kabiliyeti ne durumdadır?

    yüksek bi araç olduğundan yan rüzgarlardan etkileniyor. bende esp var iki kere devreye girdiğini gördüm. biri kamüste toprak bi yol vardı 90 derece dönüverdim o sırada gördüm. bide bursa yolunda istanbul sapağını son anda gördüğümde ani sola kırdığımda gördüm. temde adapazarında 120 ile giderken önüme köpek çıktı son anda kurtardım. o sırada esp devreye bile girmedi. bide yalovadan çıkınca bi viraj var bildiğim bi viraj olduğundan 90'la girer 90'la çıkarım. yana yatma az olduğundan tedirginlik yaratmıyor fazla. bi tek sağdan veya soldan sürekli rüzgar yedimi rüzgar seni sürüklemeye çalışıyor oda rot balansı bozulmuş araba gibi diyebilirim. kontrol edilebilir şekilde yani.

    espsi varda işte ismi esp değil matc: mitsubishi automatic traction control olması lazım.



    Teşekkürler, iki yanıt da yeterince aydınlatıcı oldu benim için.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: shuma II

    Bütün B demeyelim ona Colt B segmentinin en gürültülülerinden biri tamam iyi bir otomobil ama hatalarını da kabul etmek lazım. Honda Jazz hem yol konforu hem de gürültü bakımından Colt dan çok daha iyi ve hemen hemen aynı yüksekliğe sahip.

    Nissan Note ha keza aynı bu örnekleri yükseklikleri hemen hemen aynı ve japon oldukları için verdim daha da çoğaltabiliriz bunları.

    Ayrıca benim bahsettiğim kabin gürültüsü kişiden kişiye değişir ama desibelmetre ölçümlerinde de bariz ortada olan bir şey.

    Ayrıca 5 kapı Colt aile otomobili gibi tasarlandığı için yol konforu biraz daha iyi olabilirdi, sportif sürüş içinse zaten 150 hp czt düşünülmeli

    Dolayısıyla , kabin gürültüsü ve yol konforu bir çok kişi için önemli olduğundan, alma konusunda kıstaslardan birisi olabilir. Test yapıp alacak kişinin kendi karar vermesi daha doğru olur

    var ama fiyatları da yüksek olması lazım.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.