Şimdi Ara

>>>Mitsubishi ASX kullanıcıları<<< (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
29
Favori
168.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ortalama tüketim
    (tabi ki deneme amaçlı dikkatli bir kullanımla. Normalde 6-8 arası gidip geliyor.
     >>>Mitsubishi ASX kullanıcıları<<<



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 12 Mayıs 2019; 6:17:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratkaya kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun, ben de 2013 model İntense'i 2014 yılından beri kullanıyorum, km 90.000. Genel olarak ASX'ten memnunum, LPG taktırmaya gerek duymadım. Bakımları genel olarak serviste yaptırdım. Geri çağırma kapsamında değişen parçalar oldu, en son iki ay önce arka fren kaliperlerinden birisi ve silecek ile ilgili bir parçayı, bir yıl kadar önce de ön silecek motoru ve arka bagaj amortisörlerini aynı şekilde değiştirdiler. 3-4 yıl önce de marş basma ile ilgili bir geri çağırma olmuştu.

    Sizin cızırtı sorununuzla ilgili olarak, ben Würth silikon sprey kullandım etkili oluyor.

    Tavanda bulunan siyah plastik çıtaların deforme olmasından şikayetçiyim.
  • Herkese merhaba arkadaşlar, ben de 2014 model ASX intense kullanıcısıyım. Aracı 85bin km de 2. el olarak aldım. Aracımdan genel olarak memnunum. 110 bin bakımı geldi, İzmir'deki ustama araç 15 binde bir bakım istiyor dememe rağmen ''olsun sen 10bin km de bir getir'' dedi, kendisine güveniyorum :) Genel olarak ASX'in servis bakımında ihtiyaç olan filtre vs gibi ürünlerini internetten almam daha uygun olur mu? Olursa hangi marka vs tavsiye edersiniz? Bir de arka silecek bulamıyorum, önerilere açığım.

    Bir diğer önemli mevzu ise geçen ay apple telefondan android telefona geçtim ve arabayla olan bütün bağlantım koptu :) eskiden usb ile telefonu bağlayınca spotify üzerinden müzik dinleyebiliyorum. Araçta fabrika çıkışı dokunmatik ekran var. Bu android cihazı bağlamanın bir yolu var mı? AUX çıkışı da yok galiba araçta.

    Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.




  • merhaba;

    bende ASK alma arefesindeyim ama kararsızım. japonların motorları çok iyi fakat yedek parçaları pahalı
    bide bu trim sesleri tam çözülememiş sanırım.
    bursadayım kullanan arkadaşlar denk gelipte test sürüşü yapma imkanım olamadı.
    mevcut aracımı daha satmadım. bu yaz günü araçsız kalmak istemedim. nasip bakalım.

    tüm arkadaşlara selamlar...
  • MİTSUBİSHİ ASX ARAÇLAR İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ PARÇA TEMİN EDİLİR . DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN İLETİŞİM : 05334152912
  • Merhaba arkadaslar.

    Yeni aldigim 2014 model 1.6 intense aracimla ben de araniza katildim. Allah kaza bela vermesin hicbirimize, tekerimize tas degmesin.

    Arac 95binde. Alir almaz servis aksiyon arastirmasi yaptim internet sitesinden. 5 adet aksiyon cikti. on cam silecek motoru, silecek demiri, bagaj pistonu degisti; arka fren kaliperlerinde modifikasyon yapildi ve as&g yazilimi guncellendi. Bunlarin hepsini ankara seref oto'da yaptirdim ve yaklasik 1,5 saat surdu. Tavsiyem 2014 ve uzeri model sahibi arkadaslarinhttps://services.mitsubishi-motors.com.tr/recall sayfasindan sasi no girerek sorgulama yapmasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 senedir keyifle kullandığım aracımın son 6 aydır direksiyon tuşları teybe hükmedemiyor..Bi çalışıyor bi çalışmıyor,diğer taraftaki hız sabitleme korna vs hiç sorun yok ama teyp kontrolunde sıkıntı var.Geçen hafta butonları direksiyondan söktüm içini dışını kontak temizleyici ile temizledim ama nafile..bi çalışıyor bi çalışmıyor.
    Sorun tuşlarda mı yoksa teyptemi bilmiyorum(Teyp sonradan takılma multimedya)
    Kartal Oto Sanyideki elektrikcilere gittim hangi ustaya gitsem anlamadılar, başka birine yönlendirdiler ama sonuç nafile ehlini bulamadım.En son bi elektrikci tavsiye ettiler o da tuş takımını aldı içeriye götürdü bişeyler yaptı taktı şimdi teyp kapanıp kapanıp açılmaya başladı.iyice bozdu sanrım :)
    aliekspresten volume kontrol tuşları siparişi verdim.Umarım geldiğinde sorun çözülür, tabi sorun tuş takımındaysa :(
    Aksilik şu ki teybin üzerindeki ses açıp kısmaya yarayan çevrilen tuşta çalışmadığı için uzaktan kumandayla kullanıyorum :) teybin dokunmatiği vs hep çalışıyor.üzerindeki diğer tuşlar çalışıyor.Şimdi tuş takımını direksiyondan söktüm öyle kullanıyorum parça gelene kadar :)
    Direksiyon sargısında sorun olsa tüm kontrol tuşlarında sıkıntı olurmuş, öyle dedi sözde işinin ehli elektrikciler.
    o değil bu sorun çabuk giderilebilir bir sorun sanıp araca satılık ilanı vermiştim, yaptırırım diye düşünmüştüm :)

    Satma sebebim sadece otomatik araç alma niyetindendir.Yoksa ASX sıkıntılı araç olduğu için değildir bilin :)




  • Arkadaşlar asx'in 2015 modelleriyle ilgili ayrıntı bir sorum olacak. Bir yakınıma intense donanım tavsiye ettim ve gidip bakmamız gereken en az iki araç var.
    Ancak 2015 olarak anılmasına rağmen kiminin döşemesi farklı,kiminin direksiyon simidi alt kısmına doğru yarı metalik kısım yok(eski asx direksiyonları gibi),kiminin de jantı daha minik.Ayrıca sanırım 2015'ten itibaren koltuk ısıtma yok. Xenon far 2015 ile birlikte intense donanımda mevcut mu? 2015 model olup aynı yıl iki farklı kasa olamayacağından detaylı bilgi alabilir miyim donanımla ilgili?

    Örneğin 2015 model intense döşeme farkı için sırasıyla iki ilan;https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-mitsubishi-bakimli-boyasiz-degisensiz-hasar-kayitsiz-asx-744208857/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-mitsubishi-memurdan-temiz-39000-kmde-benzinli-735495115/detay


    direksiyon farkı;https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-mitsubishi-ozpam-dan.2015-md.mitsubishi.asx-1.6-intense-spor-jant.bakimli-742080333/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-mitsubishi-memurdan-temiz-39000-kmde-benzinli-735495115/detay

    uzun lafın kısası aynı yıl ve donanım paketinde döşeme ve direksiyon farkı nasıl oluyor anlamadım. Yine bir satıcıyı aradım ve aracı 2015 intense olmasına rağmen aracımda xenon yok dedi.




  • Arabamı burada ki yorumları okuduktan sonra satın almıştım. Çok beğenerek kullandım. teşekkürler. Fakat şimdi satmak zorundayım. İlgilenen olursa buraya bakabilir: https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-mitsubishi-asx-1-6-mivec-intense/sahibinden-mitsubishi-asx-1-6-mivec-intense-2016-model/13332270
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de 2013 intense ile aranıza yeni katıldım. Aracıma yedek anahtar yaptirmak istiyorum. Bu konuda tavsiyesi olan bir arkadaşım var mı ? Forumun kadrolu anahtarcisi var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedi haşmet kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    2012 asx intense aldım 3 hafta önce.sizin tavsiyenizle verdiğiniz linkten sorgulama yaptım ve servis aksiyonu vardır diye çıktı.bunun tam olarak ne anlama geldiğini açıklayabilirmisiniz.yani müşteriyi servise çekmek için bir para tuzağımı yoksa markanın gerekli gördüğü bir güncelleme mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sersey09 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum. Cok iyi yapmissin servis aksiyonunu sorgulamakla. Piyasa fiyati Yaklasik 1000tl tutarinda bir degisim ve guncelleme yapiliyor serviste. Bu yapilan islemlerden de hic bir ucret alinmiyor, sadece birkac imza atiyorsun o kadar.

    On silecek kollari degisimi, balata ve kaliper tarafinda bir seylerin degisimi, bagaj kapisi pistonlarinin degisimi ve aracin start stop yaziliminin guncellenmesi yapiliyor.

    Hemen gidip yaptir bence. Para tuzagi degil merak etme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrh.Dün gittim Azizoğlu otomotive ve aynen dediğiniz gibi silecek motoru,arka bagaj amortisörü değiştirdiler ve As&G için yazılım güncellemesi yaptılar.diğer silecek kolu ve arka gren sistemindeki kliper için parça bekleyeceğiz şuan.Parçalar gelince onlarıda değiştirecekler.En önemlisi ücretsiz olarak yapıyorlar bunu.böyle bir bilgiyi paylaştığınız için çok tşkler ve ben sayenizde yaptım bu işlemleri.herkesede mitsubishi web sayfasından sorgulama yapmasını tavsiye ediyorum.ilk ksz SUV tarzında bir araba aldım ve çok memnunum ASXden.herkese kazasız belasız sürüşler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sersey09 S kullanıcısına yanıt
    Amin. Allah kaza bela vermesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Yeni asx ile ilgili bilgisi olan var mı? Ne zaman gelcek donanım eskisine göre nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. 2015 asx'imde boştayken ve viteslerin tamamında 2500-3000 devir arası çok az da olsa bir titreşim oluşuyor, motor zorlanıyor gibi oluyor 3000 deviri geçince tekrar normale dönüyor pürüzsüz çalışmaya devam ediyor sorun ne olabilir? Araç 85bin kmde. Boştayken olmasa belki balans derdim ama boşta da aynı durum var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mirsubishi asx intense cam tavanlı versiyonlara port bagaj bağlama.
    Arkadaşlar hepinize öncelikle merhaba. 2014 model asx intense sahibiyim son yıllarda port bagaj bağlama gibi bir niyetim oldu ancak cam tavanlı versiyonlara bagaj çıtası bağlanamıyor muş
    Biraz forumu kurcaladım ve tekirdağda canotomotiv ile karşılaştım internet sitelerine girip meil attım sağolsunlar hemen beni aradılar. Bu işi yapan bir firma olduklarını ellerinde hazır olmadığını aracı görüp tavanını incelemeleri ve ona uygun çıta geliştireceklerini söylediler.
    Sorun şu ki ben tekirdağda değilim
    Aranızda tekirdağda olup tavanını firma yetkililerine gösterebilecek var mı?
    İnvite modelinde fabrikadan zaten çıtalı geliyor ancak intense modellerinde bu mevcut değil
    Yardım edebilecek olan arkadaşlar bana meilden ulaşabilir mi? ugurerol26@gmail.com

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogun1020 O kullanıcısına yanıt
    Titreşim zırıltı halinde aracın plastik aksamlarından mı geliyor yoksa motordan mı. Aynı zırıltı bende de var.plastik kaplamalardan geliyor ve göstergelerin üstündeki mikelajlı platik çemberlerden geliyor. Biraz oynadım yerine geçirdim biraz sert vurdum düzeldi. Hep 2500 le 3000 arası biyerde zırlıyıp druyordu.
    Yok drek motorsa buji değişim zamanı gelmiş bi değiştir ne silkeleme ne de titreşim kalır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar, Yaklaşık 6 yıldır sıfır kilometreden bu yana ilk sahibi olduğum Attrage 1,2 intense manuel aracımı kullanıyorum. Yakıt olsun, iç hacim olsun, bagaj olsun ve bakım maliyetleri olsun memnunum. Sınıfının en az yakan ve en geniş diz mesafesinin yanısıra, 450 litre bagaj hacmi ile en geniş bagajlı aracı diyebiliriz. Aile aracı olarak kullanıyoruz, iki çocuklu aileyiz ve işimizi fazlasıyla görüyor. Ancak eskiden beri SUV araca binme isteğimin yanısıra ASX'ler çok hoşuma gidiyor. Şuanki piyasada benim aracım 115-120 bin tl ederken, güzel ve donanımlı bir ASX için (yani donanımlı ve mümkünsü düşük km'li olursa) en azından bir 150-180 bin tl ödemem gerekecek. Yani sıfır km'den bu yana kullandığım aracı satıp belki 2. ve hatta 3.sahibinden en az 100-150 bin km yapmış bir araç alacağım. Lastik çapı, yakıt, bakım maliyeti artışı ile artan motor hacmine bağlı vergi derken giderlerim fazlaca artacak. Çok uzatmayayım 

     Böyle bir değişikliğe değer mi? Güvenlik katkısı olacak şüphesiz ama çok kararsızım. Sırf aracım sınıf atlasın diye de sanki gereksiz gibi geliyor bana böyle bir değişiklik...

    Bagaj benim için çok önemli. Bu açıdan baktığımda ASX bana daha fazla bir bagaj alanı sunmuyor mesela. Öte yandan da ASX sahibi olmayı da çok istiyorum. Sonuçta aile aracı olarak kullanacağız, bu yüzden kararsızlığım. Özellikle ASX'e geçiş yapanlar, fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.


    Hepinize güvenli sürüşler...





  • Iyi forumlar asx ailesi. Ben de 2011 asx intense alma arefesindeyim. Arac 1 parca boyali ve 120 binde lpgli . Rakam olarak 150 k fiyatı var. Onceki aracim vectra c. Öneriniz nedir ? Yardımcı olur musunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.