Şimdi Ara

Mission Impossible: Ghost Protocol (2011) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
13.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çekmesinler Yeter Uzattıkça İşin Tadı Kaçıyor
  • MI 3 bence güzeldi. JJ Abrams da giriyosa işin içine harika bir film çıkabilir bence..
  • görevimiz tehlike 3 güzeldi aslında ama tom cruise'un en berbat dönemine denk gelmişti o yüzden bira sönük kalmıştı. tom cruise paramount ile anlaşması bitmişti hep başkası devam edecek cinsi haberler çıkıyordu hatta brad pitt'e teklif götürmüşler diyorlardı( tom'la özdeşleşen bir seriyi kabul etmez tabi ) tom cruise japonyaya gittiğinde yeni görevimiz tehlikeyi burada çekmek istiyor falan diyorlardı ama hiç bir şey belli değildi.

    tom cruise son bir kaç yılda eskisi kadar aktif görünmüyor en son tropik fırtına'da ufak bir rol ve valkyrie'de oynamıştı. 2010'a kadar da yeni bir filmi vizyona girmez herhalde ama 2010 gibi iyi bir dönüş yapmasını bekliyorum. bayağı bir proje ismi geçiyor cameron diaz ile wichita görevimiz tehlike denzel washington ile charlize theron ile film çekme ihtimalleri de var brad pitt'e will smith'e jonny deep'e kaptırdığı zirvedeki yerini tekrar alabilir. istemesiyle alakalı.




  • Tom Cruise'u seviyorum abi, adam iyi oynuyor bence. Her türlü izlerim..
  • Abrams bu aralar coştu ya
  • Bu adamın canı cok sıkılıyo, belli
  • j.j abrams çekmeyecekmiş filmi son gelen haberlere göre. star trek 2, dark tower falan çok meşgul edecekmiş galiba. başka yönetmenler bulurlar herhalde.
  • Zaman kavramı ile ilgili yapabilecek birşey bulamamıştır ondan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnuR





    Öteki konunun silinmesi lazım.
  • Mümkünse başka da çekmesinler artık..

    Herşeyin ilki güzeldir diye boşuna söylememişler..
  • 3. film ilkinden iyiydi bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 11 Şubat 2010; 20:00:15 >
  • Görevimiz : Emekliye Ayrılmak
  • ne zaman çıkıyor
  • resmi olarak açıklanmış çekileceği.

    j.j abrams senaryo işini daha önce birlikte çalıştığı alias dizisinin senaristlerine vermiş onlara bayağı güveniyormuş.

    yine j.j abrams'ın çektiği 3. film serinin en iyi filmiydi bana göre ama tom cruise'un çok kötü dönemine denk gelmişti. oprah'ın programında çıldırdığı, tarikat olaylarının çok konuşulduğu bir zamandı insanlarda da tom cruise'a karşı büyük antipati oluşmuştu. yine 400 milyon dolar gişe yapmıştı ama beklenen bu değildi tabi. cruise'un 1986 yılından beri beraber çalıştığı paramount film şirketinden ayrılması gerçekleşti. serinin bir daha çekilmeyeceği çekilirse de tom cruise olmayacağı hatta brad pitt'e teklif gittiği söyleniyordu ama tom cruise olmadan görevimiz tehlike de olmazdı tabi.(serinin isim hakları tom cruise'un elinde bu arada )

    tom cruise yaşlandı bıraksın aksiyonu gibi laflara da katılmıyorum hala büyük starlar arasında en iyi aksiyon filmi oyuncusudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 2 Nisan 2010; 19:45:35 >




  • Her seride yeni bir sevgili yapıyor zaten bu Ethan Hunt. Ne oldu ikinci filmdeki güzele. Ne güzel kızdı yahu. 3. Filmde sarışşın biriyle evlenmeye kalkıyor.
    4. filmde 2. filmdeki tatlımızı -adını da bilmiyorum ama :D- geri getirsinler sarışını bıraksınlar, hiç sevmedim zaten. Dağıtırım ortalığı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koobee24

    j.j abrams çekmeyecekmiş filmi son gelen haberlere göre. star trek 2, dark tower falan çok meşgul edecekmiş galiba. başka yönetmenler bulurlar herhalde.


    J.J Abrams yapımcı olacak senaryoda da katkısı olacak ama filmi brad bird yönetecek galiba. The Incredibles ile Ratatouille gibi oscarlı animasyonların yönetmeni. serinin her filminde farklı tarzda yönetmenlerle farklı tatlarda film çıkması güzel bir şey bence.

    j.j abrams bu projeyi kendi işinden çok tom cruise işi olarak görüyor ki haklı da bence o yüzden tamamen kendi işi olan star trek'e daha fazla kafa yormak istediği için yönetmiyor filmi.
  • Brad Bird To Direct 'Mission: Impossible 4'


    Tom Cruise has confirmed that animator supremo Brad Bird will direct 'Mission: Impossible 4'.

    Cruise who also produces the movies said: "The Iron Giant, The Incredibles, Ratatouille - Brad is enormously talented and producer J.J. Abrams and I are having a blast, cranking away. We're having a lot of fun. I like working with people I just love hanging out with. You get to hang out and laugh and talk stories and movies and technology: what are we going to do?"

    This will be Oscar winner Bird's first live action feature. Mi:4 will be released in Us theatres December 16
    -------------------------

    brad bird'in çekeceği kesinleşmiş 2011 aralık ayında da vizyona girecekmiş.
  • İyi bir ikili olmuşlar.Kaliteli birşeyin ortaya çıkacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 4 Ağustos 2010; 13:52:08 >
  • Görevimiz Tehlike'ye kahkaha desteği


    Hollywood’un tanınmış dergilerinden the Hollywood Reporter’a göre Mission: Impossible IV (Görevimiz Tehlike) filmi için çekimlere yakın zamanda başlanacak.

    Tom Cruise’un en son rol aldığı Knight & Day macera filminin gördüğü ilgiden etkilenen tanınmış yönetmen Brad Bird kafasında planladığı film üzerinde yoğunlaşmaya başladı. Hatta Paramount stüdyolarından herhangi destekleyici bilgi henüz alınamamasına rağmen başarılı aktör Simon Pegg’in filmde rol alacağı dolaşan haberler arasında.

    Eğer gerçekleşecek olursa, “M:I IV” Pegg ile J.J. Abrams’ın birlikte çalıştıkları üçüncü proje olacak.

    Kaynak:http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/sinema/haber/gorevimiz-tehlikeye-kahkaha-destegi-31721

    İnşallah oynar Simon Pegg




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.