Şimdi Ara

Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ? (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.002
Cevap
36
Favori
888.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bnde 4. kutuya başlayacağım saç dökülmem vardı seyrekleşme fakat durdu eskisi gibi değil, vitamin eksikliğim de vardı onları giderdim 6. kutuya kadar kullanıp bırakmayı düşünüyorum ama hepsi birden dökülür diye korkuyorum açıkçası. başlamaadan önce aman aman dökülmem yoktu sadece ön kısımlarda gözle fark edilir seyreklik vardı kellik yoktu sizce ne yapmalıyım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hünkar1453

    arkadaşlar bnde 4. kutuya başlayacağım saç dökülmem vardı seyrekleşme fakat durdu eskisi gibi değil, vitamin eksikliğim de vardı onları giderdim 6. kutuya kadar kullanıp bırakmayı düşünüyorum ama hepsi birden dökülür diye korkuyorum açıkçası. başlamaadan önce aman aman dökülmem yoktu sadece ön kısımlarda gözle fark edilir seyreklik vardı kellik yoktu sizce ne yapmalıyım ?
    Keyfe keder kullanılıp birakilicak bir urun değil bırakırsanız eldeki pirinçten olabilirsin
  • peki öyle de nereye kadar işte :)) bunun bir sonu yok mu çünkü bu işin maddi boyutu da var. ++ vucudumda ekstra kıllanmalar yapıyor vucut tüylerimde siyahlastırma yapıyor bu da can sıkıcı maalesf.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hünkar1453

    peki öyle de nereye kadar işte :)) bunun bir sonu yok mu çünkü bu işin maddi boyutu da var. ++ vucudumda ekstra kıllanmalar yapıyor vucut tüylerimde siyahlastırma yapıyor bu da can sıkıcı maalesf.
    Sonu var hocam bırakırsınız saçlarınız dökülür . Tabi sahsinizda erkek tipi dökülme varsa . Maddi boyutta kişiden kişiye değişiyor tabi 10 senedir minoxidil kullanan çok kişi var.

    Bu işler böyledir finasterid de kullansan minoxidilde sureklilik gerek şahsen 25 yaşındaki kişi saclarini 35 e kadar korusun ondan sonra onemsizce saç minox güzel bir tedavi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 19 Ağustos 2020; 15:48:41 >
  • Merhaba, ben siteye İstanbul’dan yeni üye oldum. Ancak 20-25 yıllık Rogaine kullanıcısıyım. Burada yazılanların hepsini okudum. Çoğu zaten bildiğimiz şeyler. Bende minoxidil içerikli solüsyonların kullanıldığı sürece yeni saç çıkarttığını, hatta saçınız örneğin siyah saçlı iseniz ve saçınız beyazlaşmışsa, saçınızın siyah çıktığına bizzat ben yaşadım yaşıyorum. Ancak bıraktığınızda da döküldüğünü de kesin olarak söyleyebilirim. Ayrıca minoxidili uzun süre kullandığımdan olsa gerek, tansiyon hastası olmadım. Ben sürekli olarak Amerika’dan getirttiğim Rogaine’leri kullanıyorum. Ancak bitmek üzere. Pandemi salgını dolayısıyla da getirtemedim. Türkiye’de orjinal olarak birkaç tane bulabildim. Genelde piyasada çok fazla sahte rogaine var. Bu siteye üye arkadaşlardan orjinal rogaine varsa satmayı düşünürlerse onlardan makul fiyatla satın almak istiyorum. Bulamadığım takdirde yaptığım araştırmalar sonucunda Minoxil Forte kullanacağım. Herkese sağlıklı günler diliyorum.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orhan Serdar

    Merhaba, ben siteye İstanbul’dan yeni üye oldum. Ancak 20-25 yıllık Rogaine kullanıcısıyım. Burada yazılanların hepsini okudum. Çoğu zaten bildiğimiz şeyler. Bende minoxidil içerikli solüsyonların kullanıldığı sürece yeni saç çıkarttığını, hatta saçınız örneğin siyah saçlı iseniz ve saçınız beyazlaşmışsa, saçınızın siyah çıktığına bizzat ben yaşadım yaşıyorum. Ancak bıraktığınızda da döküldüğünü de kesin olarak söyleyebilirim. Ayrıca minoxidili uzun süre kullandığımdan olsa gerek, tansiyon hastası olmadım. Ben sürekli olarak Amerika’dan getirttiğim Rogaine’leri kullanıyorum. Ancak bitmek üzere. Pandemi salgını dolayısıyla da getirtemedim. Türkiye’de orjinal olarak birkaç tane bulabildim. Genelde piyasada çok fazla sahte rogaine var. Bu siteye üye arkadaşlardan orjinal rogaine varsa satmayı düşünürlerse onlardan makul fiyatla satın almak istiyorum. Bulamadığım takdirde yaptığım araştırmalar sonucunda Minoxil Forte kullanacağım. Herkese sağlıklı günler diliyorum.

    Vitamin iste sitesinde orjinali var hocam olurda bulamazsanız bence alopexy t modeli olan minoxidil kullanın daha kaliteli etken maddeleri var



    Bu arada döngü yaşadınız mı hiç ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 3 Ekim 2020; 14:56:59 >




  • Saçlı derideki damarları genişletiyor. Çalışma mekanizması bu yani. Bırakınca eski haline döner.
  • Ederi 20 30 tl olacak ürünün muadilleri 80 lirayı geçti. Karşınızda enayi yok. Saçsız sakalsız gezmek mi enayi yerine konmak mı? Kupon vs olmazsa alınmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: luck runs out

    Ederi 20 30 tl olacak ürünün muadilleri 80 lirayı geçti. Karşınızda enayi yok. Saçsız sakalsız gezmek mi enayi yerine konmak mı? Kupon vs olmazsa alınmaz.

    Ben adet fiyatını 60 liraya aldım senelik alıyorum ucuza geldi. Alopexy t . Toplu alma imkanı olmayan bence papara kart ile alsın eczaneden 25 tl iadesi var. Ama bazı eczaneler anlasmalı oluyor minoxil forte 75 tl satıyor şuan bir eczane.

  • Bende 2 papara kart var kalan kısmını diğer karttan çektiririm. Dediğiniz eczaneler nerede acaba?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: luck runs out

    Bende 2 papara kart var kalan kısmını diğer karttan çektiririm. Dediğiniz eczaneler nerede acaba?

    Ben doğuda yasıyorum üstad , bulunduğunuz bölgede gezmeniz şart




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 27 Ocak 2021; 10:53:9 >
  • Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hocam, çevredeki 10 12 eczaneyi aradım minoxil forte %5'i %50 indirimle buldum. Papara kart ile 37,5 liraya gelmiş oldu.


    Yer: Buyaka AVM eczanesi, Ümraniye, İstanbul

  • saç ekimi düşünen yok galiba. minoxil falan takılmak daha mı kolay?

  • Merhaba arkadaşlar ben de bu minoxil meretini malesef genetik saç dökülmesinden dolayı kullanmak durumunda kaldım. Kan tahlillerim vs. sıkıntısızdı bu yüzden cildiye doktorum bana minoxil ve 1 2 şampuan verdi sadece.
    Minoxil'i her akşam 5 fıs olarak ekimden beri kullanıyorum sizle de geçirmiş olduğum aşamaları paylaşmak istedim sizin de görmeniz açısından etkili mi değil mi diye. Bana kalacak olursa etkili ama tabiki eskisinin yerini hiçbir şey tutamaz çok gür ve uzun ön saçlarım vardı ve bunlar geri çekilmeye başlamıştı.
    Bu ilk resimde görüldüğü gibiydi saçlarım minoxil kullanmadan önce

     Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ?

    Minoxil kullandıktan 2.5 ay sonra bu duruma geldiler. Gözle görülür bi artış oldu.

     Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ?

    3.resimde saçlarımı kestirdiğim için kısalığından ötürü tam anlamıyla bi çekiş yapamadım ama bu da 4 ay sonraki hali. Kesili olduğu için önceki uzamalardan sonraki takibi zor oldu bu yüzden etkisini kestiremedim ben.

     Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ?

    Bu son resim ise şuan yani 6.ayım ve önceki resimden itibaren hiç kestirmedim. Minoxil kullanımı bende maddi bi sıkıntı yaratmadığı ve alışkanlık haline getirdiğim için etkili olup olmaması konusunda bir kaygı yaşamıyorum eğer saçımı 1 yıl bile fazladan yerinde tutacaksa kullanmaya olumlu bakmıştım. Benim resimler dışında da ayrı gözlemim benimki gibi agresif olmayan dökülmeler için söyleyebileceğim saçı yerinde tutuyor,tüylenmeler ve seyrek şekilde saç da çıkarabiliyor ama uzun bir süre kullanımda (1-2 yıl) bile belki o eski saçlarınıza tam anlamıyla dönemezsiniz. Ben aylardır düzenli kullanan biri olarak görüşlerimi ve resimlerimi attım gerisi de size kalmış. Saç dökülmesi öyle kötü bir illet ki Allah düşmanıma vermesin. (Bu arada yaşım 18 bu yaşta dökülmeyle uğraşıyorum psikolojik kısmını siz düşünün artık) :/)


     Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ?

    Edit1:
    Proscar+Minoxil'i beraber kullanışımın 23.günü

     Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ?

    Edit 2: Proscar +Minoxil 60.gün

     Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AykutJB44 -- 12 Mayıs 2021; 14:30:15 >




  • AykutJB44 A kullanıcısına yanıt

    Finasterid şart en azından minoxidil +finasterid spreyini temin edin daha iyi olur saçlarınız . O DHT hormonu baskilanicak yoksa minoxidilde bir yere kadar

  • Hocam biraz araştırdım dutasteride etken maddesi finasteride'den daha yüksek etkiye sahip ve finasterideyi de sprey şeklinde bulamadım hapı da oldukça pahalı. Dutasteride etken maddeli avodart kullanımı da uygun olur mu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AykutJB44

    Hocam biraz araştırdım dutasteride etken maddesi finasteride'den daha yüksek etkiye sahip ve finasterideyi de sprey şeklinde bulamadım hapı da oldukça pahalı. Dutasteride etken maddeli avodart kullanımı da uygun olur mu?

    yok sen etken maddesi finasteride olan propecia ürününe bakmışsın o pahalı . Proscar alıcaksın 5 mg o 5 e bölüceksin her gün 1 parça alıcaksın. Yani bir hapı beşe bölüceksin. Dutasterid çok ağır ilaç kesinlikle tavsiye etmem. Daha fazla bilgi için saçekimisonuçları sayfasına bak .

  • Saolum hocam bugün aldım dediğiniz şekilde kullanıcam ilerleyen aylarda sonucu paylaşırım yine

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AykutJB44

    Saolum hocam bugün aldım dediğiniz şekilde kullanıcam ilerleyen aylarda sonucu paylaşırım yine

    Rica ederim her gün tok karnına aynı saatte almanda fayda var buna dikkat et. Maksimum etki 6 ayda gözükür

  • Sağlam indirim yapmış Lazımbana, ben bu fiyata 5 ay önce alıyorum.


    https://www.lazimbana.com/minoxil-forte-5-deri-spreyi-p-LB18899MOYOE

  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.