Şimdi Ara

Mining işine girilebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2015-17 döneminde girenler rx580lerle girdi ve 1 yıllık amorti süresi vardı o zaman şuan benim hesabıma göre 22-23K bi yatırımla yani 6 tane 1660ti ile ayda 2000 bırakıyor tabii böyle bi kar marjı hiç bir işte yok 2000e evini kiraya versen evin değerinin en aşşağı 500bin olması lazım o yüzden büyük risk olduğu gayet açık ama şuan kasılabilen coin sadece eth değil harici coinlerinle birlikte ethnin aynı anda birden %80-90 düşmediği sürece yine kar getirir şuanki kurla eth 1Yıldan kısa sürede amorti ediyor bu +- değişebilir bi kaç ay hatta geliri yarı yarıya düşmesini dahi göze alabilirim. Bu işin matematik kısmı teknik kısmıyla ilgili pek bilgim yok bildiğim kadarıyla kartlarını bi sunucuya kiraya veriyorsun ve paranı istediğin zaman çekebiliyorsun...


    Gayet kolay geliyor o yüzden bilen bu işe giren ya da daha önceden batmış olan varsa dinleyip kendisinden bilgi almak isterim. Yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen sizce girmeli miyim? Kyk kredi işine hiç girmek istemiyorum acil yardıma ihtiyacım var.








  • Muhtemelen şuanda bu işi yapan ve ''ne kadar mining yapmayan olursa o kadar iyi'' kafasında olan insanlar da yazabilir ama her şey ortada şuanda (ETH)mining kazandırıyor bu çok açık zamanında batıldığında elinde eth tutan varsa bile 300 dolarken satmamış olur ve şuan 1100 dolara satabilir belki böyle bi senaryo gelecekte de olabilir bu muamma.


    Kısaca objektif yorum bekliyorum arkadaşlar.

  • "6 tane 1660ti ile ayda 2000 bırakıyor"


    Elektrik masrafını çıkarttıktan sonra mı hocam?

  • Hocam hesabı tekrar yaptım şu siteden bakıyordum da hesaba;

    https://minerstat.com/hardware/nvidia-gtx-1660ti


    watt 54 yazıyordu artık 100 yazıyor elektirik baya pahalıya gelecek evlere 80,5 kuruş. Ticarethane geçiyor benim işi yapacağım yer o yüzden %40a yakın fazladan fatura vericem 555 lira yapıyor o da 1800 lira getirecek yani evet 2000 değil evde yaparsam yine 2000e yaklaşır. Kar marjı hala çok iyi.


    Doları 8den hesaplıyorum bozdurursam dolar olarak bozdurur dolar 8den aşağıdayken hesaptaki parayı tl olarak çekmem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydinölü -- 14 Ocak 2021; 2:36:2 >
  • Bu is artık bitti. Modası da geçti. O bahsettiğin senelerde ekmeği yendi. Mining ile uğraşmayı düşünen birileri olması komik. Bir kere siz tartışmak için konu acmamissiniz direk kafanizda kararlastirmissiniz çok karlı olduğuna dair. Bu yoruma bile hazırlık yapmışsin:) madem dediğin gibi karlı dene gör ve bu mesajı unutma alıntıla karlı falan değil o is bitti gitti. Günlük 10,20 lira belki kenara atarsin,belki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.