Şimdi Ara

Mini itx sistem yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese ben taşınabilirlik açısından kolay olsun diye mini itx bir sistem toplamaya karar verdim ve kendimce bişeyler çıkardım ortaya. Parçaları genel olarak Newegg den seçtim kasa ve Psu hariç neyse acaba bir göz gezdirebilir misiniz? varsa eksik ya da yanlış birşey beni bilgilendirebirebilir misiniz?

    Anakart =https://m.newegg.com/global/tr-en/product/13-144-190?ignorebbr=1

    Işlemci =https://m.newegg.com/global/tr-en/product/19-113-496?ignorebbr=1

    Ekran Kartı =https://m.newegg.com/global/tr-en/product/N82E16814202293

    Ram =https://m.newegg.com/global/tr-en/product/N82E16820232687

    Ssd =https://m.newegg.com/global/tr-en/product/20-326-251?ignorebbr=1

    Psu =https://www.hepsiburada.com/silverstone-sfx-serisi-450watt-80-bronze-guc-kaynagi-sst-st45sf-p-BD304217?magaza=Hepsiburada


    Kasa =https://www.hepsiburada.com/phanteks-enthoo-evolv-shift-itx-cam-kapakli-antrasit-gri-bilgisayar-kasasi-ph-es217eag-p-HBV0000097FLE?magaza=Corax+Alpha


    Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...







  • Ben de kendi sistemimi itx e çevirecegim ama daha ihtiyaclarımı karsılayacak bi kasa bulamadım.
    Sectiginiz parcalar gayet guzel bir tek kasa ince uzun oldugu ıcın buyuk duruyor o da tamamen zevk meselesidir hayırlı olsun
  • Zaten en zorlayıcı kısım o anakart da pek yok Türkiye de ama yurt dışından Bi şekilde hallediliyor ama kasa almaya kalksan kasanın fiyatı kadar kargo istiyor. Bulabileceğim daha küçük kasalar da vardı ama çok da dar alanda olsun istemedim soğuma açısından hem göze de biraz hoş gözüksün dedim.
  • ekran kartı 8+6 pinli bir kart ve fazla güç tüketiyor. güç kaynağı yetersiz. kasanın şeklini özel olarak beğendiyseniz ayrı fakat itx sistem için büyük bir kasa. (21-22litre) modüler sfx 550w-600w bi güç kaynağı kullanırsanız daha rahat edersiniz.
  • Varmı acaba önerebileceğiniz bir kasa?
  • kasa olarak fractal design node 202 yada jonsbo c2 önerebilirim taşınabilirlik için topluyorsan özellikle.
  • Hocam mini itx sistemim var iki kasa kullandım birisi thermaltake core v1 diğeri silverstone raven rvz02b istediğinizi sorabilirsiniz
  • Rogue Agent kullanıcısına yanıt
    Fractal design node 202 gerçekten çok iyi ama 60 dolar fiyatı olmasına rağmen 60 dolar da kargo istiyor. Türkiye de de bulunmadığı için kasaya bu kadar kargo parası ödemek istemiyorum.
  • Rica ederim thermaltake kasayı stok sogutuculu kullandım ön kasa fanı ve işlemci ekran kartı fanı haricinde bir sogutucu takmadım işlemci soğutucusu da intelin stok soğutucusu ısınma değerleri olarak 60 dereceyi görmede yükte yaz kış aynı çalıştı boşta 38 derece gibi bir sıcaklık söz konusuydu.
  • Teşekkürler tekrardan peki tavsiye edebileceğiniz bir kasa var mı? Sizin kasaların taşınabilirliği nasıldı ?
  • mali385 M kullanıcısına yanıt
    En taşınabilir kasa bana göre "raven rvz02b" çanta yaptırdım bir tane de kasa için özel önü cepli üstten cırt cırtlı su geçirmez askeri kamufle bir çanta rahatlıkla koluma takıp yada elime alıp taşıyabiliyorum. ısı değerleri olarak diğer kasama göre 3 4 derece oynuyor ama biraz maliyetli bir kasa psu olarak sfx kullanıyor. Türkiye standartlarında sahip olabileceğiniz en iyi mini itx kasa budur. Daha ufakları ya özel tasarım yada satışta yok veya biz sipariş veremiyoruz çok fazla araştırdım. Araştırdığım dönemde öyleydi.
  • Yurtdışında birçok seçenek var ama ülkeye gelen çok sınırlı yurtdışından alabilsek bile kendisi kadar kargosu var. Silverstone rvz02 de stoklarda yok ve bulunamıyor o kasayı kullanmak istedim ama bulamadım onu da.
  • İkinci el düşünürseniz şu an sistemi satıyorum bakabilirsiniz.

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=136698389
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.