Şimdi Ara

Milliyet kendi kolpalığını tescilledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi linkleri ile birlikte bugüne ait 2 Milliyet haberi paylaşacağım;

    Varan 1

    Ölümcül virüs ‘Corona’ yayılıyor
    Kaynağı ve tedavisi henüz bulunamayan ölümcül Corona virüsü Suudi Arabistan’ı tehdit ediyor. Ülkede bağışıklık sistemini çökerten virüse yakalananların sayısının 124’e çıktığı açıklandı.

    Suudi Arabistan Sağlık Bakanlığı, ülkede corona virüsüne yakalananların sayısının 124’e yükseldiğini açıkladı. Bakanlığın sitesinde yer alan açıklamada, “Ülkenin doğu kesiminde üç yeni corona virüsü vakasıyla daha karşılaşıldığı” belirtildi.


    İlk olarak Eylül 2012’de tespit edilen ve Ağır Akut Solunum Yolu Yetersizliği Sendromu (SARS) hastalığının türevi olduğu saptanan corona virüsü MERS’le ilgili dünya genelinde 149 vaka tespit edildiği, bunlardan 124’ünün Suudi Arabistan’da olduğu kaydediliyor. Şu ana kadar virüs nedeniyle 51’i Suudi Arabistan’da olmak üzere 60 kişinin hayatını kaybettiği ifade ediliyor.

    Aşı ve ilaç tedavisi bulunmuyor
    Suudi Arabistan başta olmak üzere Ortadoğu ülkelerinin korkusu haline gelen corona virüsü MERS, akciğerleri ve böbrekleri tahrip ediyor. Bağışıklık sistemini çökerten virüsün uzun süreli yakın temasla bulaşabileceği belirtiliyor. Kaynağı hakkında yeterli bilgi olmayan virüse karşı hiçbir koruyucu aşı veya antibiyotik ilaç tedavisi bulunmuyor.
    Öte yandan Katar Yüksek Sağlık Kurulu, ülkede corona virüsüne yakalananların sayısının 7’ye yükseldiğini açıkladı.

    http://gundem.milliyet.com.tr/olumcul-virus-corona-yayiliyor/gundem/detay/1783242/default.htm


    Şimdi de ikinci haberimize geçelim bu Beşiktaş ile ilgili;

    Varan 2

    KARTAL’DA VİRÜS!
    Beşiktaşlı futbolculardan Almeida, Motta, Escude, Gökhan Töre ve Ömer’i yatağa düşüren gribin, çok tehlikeli “Corona Virüsü”nden kaynaklandığı ortaya çıktı. Suudi Arabistan’da görülen virüs için Sağlık Bakanlığı’nın özel önlemler aldığı da belirtildi.

    ÖZEL HABER - SERDAR SARIDAĞ

    Ligin ilk haftalarına göre sürekli puan kayıpları yaşayan Beşiktaş, yakasını hastalıktan bir türlü kurtulamadı. Takım içinde adeta salgın hale gelen grip konusunu araştıran siyah-beyazlı uzmanlar, oyuncuların “Corona Virüsü”nden dolayı grip olduklarını ortaya çıkardı.
    Dünya Sağlık Örgütü’nün, çok tehlikeli bir grip olarak tanımladığı hastalığa yakalanan futbolcuların bir kısmı iyileşirken, bazılarını ise adeta yatağa bağladı. Başta Almeida, Motta, Escude, Gökhan Töre ve Ömer Şişmanoğlu olmak üzere birçok oyuncusunun bu virüse yakalanması üzerine bu işin uzmanı bazı profesörlerle temasa geçen Beşiktaş Yönetimi, devlet hastanelerinin sırf bu virüs için özel önlemler aldığı gerçeğiyle yüzleşti.
    Hac farizesini yerine getirmek için Suudi Arabistan’a giden hacıların bu virüse yakalanacağını tahmin eden Sağlık Bakanlığı’nın, SARS ve MERS virüsünden daha tehlikeli olan Corona virüsü için özel tedbirler aldığı vurgulandı. Ortadoğu ülkelerinin korkusu haline gelen virüs, bağışıklık sistemini çökertiyor.Her hafta bir kaç oyuncusunu bu virüse kurban vererek bir türlü istediği kadroyu kuramayan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in ise yakın çevresine, “İyi ki kadroyu çok geniş tutmuşuz. Kısıtlı bir kadromuz olsaydı bu virüs yüzünden çok daha kötü sonuçlar alabilirdik” diye konuştuğu ortaya çıktı.

    Kartal bugün izinli

    Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kalan ve son 5 maçta 10 puan kaybeden Beşiktaş’ta oynayanlar yenilenme çalışması yaparken, diğerleri de antrenmana çıktı.
    Siyah-beyazlılar, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. Rejenerasyon idmanı sonrası maçta oynayanlar çalışmayı noktaladı. Diğer futbolcular 5’e 2 çalışması ve minyatür kale maç yaptı. Yarım sahada yapılan çift kale maç ve sonrasında şut çalışmasıyla idman sona erdi. Antrenmana, bireysel hazırlıklarına devam eden Muhammed Demirci, Tomas Sivok, Michael Eneramo ve Necip Uysal katılmadı. Kartal bugün izin yapacak.

    http://skorer.milliyet.com.tr/kartal-da-virus-/besiktas/detay/1783284/default.htm



    Haberi yapan SERDAR SARIDAĞ'a kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz.

    Siz de gülün, güne mutlu başlayın







  • Ahınız tuttu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkedeki ana akım medyanın rezaleti işte
  • Milliyet çok bozuk gerçekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman milliyet kolpacı diyebilir miyiz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar Sarıdağ'yı iyi bilirlerdi genelde, bu nedir ama
  • Ben daha ülkemizde objektif bir yayın kuruluşu görmedin , ya siyasi olarak belli kesime haber yapıyorlar yada belli takımlara yönelik haber yapıyorlar ...

    Bir kesime yalakalık yapacağım derken diğer kesimin nefretini kazanıyorlar , ülkemizde medya ''etik'' kelimesinin anlamından yoksun çalışıyor ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oyuncu11790

    Ben daha ülkemizde objektif bir yayın kuruluşu görmedin , ya siyasi olarak belli kesime haber yapıyorlar yada belli takımlara yönelik haber yapıyorlar ...

    Bir kesime yalakalık yapacağım derken diğer kesimin nefretini kazanıyorlar , ülkemizde medya ''etik'' kelimesinin anlamından yoksun çalışıyor ...

    Haber değil yorum okuyoruz. Herkes hangi kesme yönelik yazmak istiyorsa oraya göre yazıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilic'in iyiki kadroyu derin tutmusuz yoksa bu virus yuzunden daha kotu olabilirdik dediginin iddia edilmesi de ayri bir bomba
  • Ülkede Corona Virüsünden 7 kişi rahatsızlanmış 5 i Beşiktaşta boşuna gusülsüz takımız demiyoruz.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.