Şimdi Ara

Milli takıma yeni forvet projem (dünyanın en iyi forveti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geleceğin takımı hatta geleceğin forveti olacak adamı açıklıyorum. Bu bir proje çocuk olacak. İyi dinleyin.


    Yetimhaneden 3-4 yaşında çocuk alacaksın. Bunu bolu ya da Kastamonu civarlarında bir villa tipi kamp evi inşa edip götüreceksin. Çocuk dağlık ormanlık yerde doğa içinde büyüyecek.


    Başına eğitmen vereceksin iki üç kişi. Bu çocuğa ilkbaşta yemekten önce top vereceksin, oynatacaksın. Acıktın mı diyeceksin. Evet derse topu kaleye gol atabilirsen yemeğini yersin diyeceksin. İki direk arası tuttursa tamam. Basit bir aşama olacak. Atınca yemek yiyecek.


    Sonra biraz daha büyüyünce kaleci koyarsın. Şimdi biraz daha zor. Kaleci varken gol at diyeceksin. Deneyecek. Baktın çok denedi. Kaleciye kaş göz yapıp golü ye işareti çakacaksın, kaleci golü yiyecek, çocukta yemeğini yiyecek. Bu arada çocuk sürekli, top, doğa yürüyüşü falan yapacak. Hocasıyla beraber doğada yürürken, forvet hikayeleri anlatıp, onun kafasında idol forvet oluşturacaksın.


    Sonra çocuk 10-11 yaşlarına gelince sıkı antrenmanlar ve sıkı şutlar deneyecek. Yanına 18-19 yaşında çocuklar getirip, onlara çalım atacak, onlardan top kapacak. Süreli koşular yapacak. Hayvan gibi dayıyacan eti. Hemde taze et. Kesip pişirip verecen çocuğa. Çocuk 15-16 yaşlarına geldiğinde artık zaptedilemez bir çocuk olacak. Fizik olarak hayvani olacak. 15-16 yaşında doğada büyüdüğü için Tarzan gibi bişey olacak. Tabiki hala gol atabilirsen ya da 30 şutta 30 gol atman lazim. O zaman yemek yiyebilirsin gibi giderek çocuk büyüdükçe gol şartlarını zorlaştıracan. 15-16 yaşında top gördü mü kaleye atıp yemeğimi yemem lazım kafasında olacak. Pavlov hesabı. Çocuk bir süre sonra top top top diye bağıracak. Çünkü gol atayım da bana yemek versinler diye büyüdü hep.


    Tamam diyecen bundan sonra a milli takıma hazırsın, çık ve şu takıma 3 gol, 5 gol. Takım çok zorsa 2 gol at yemegini ye diyecen. Maç maç şartlandıracan.



    Ciddiyim bak maça çıkmadan önce zincirlerle zaptedemezsin adamı. Salında atayım şu golü moduna girecek. Düşünsenize Almanya - Türkiye dünya kupası ya da Avrupa kupası maçı. Herkes çıkıyor lay lay lom. Bizim Tarzan geliyor zincirlerle, zincirleri tutuyor 9-10 kişi. Huaaağğğ diye bağırıyor. Yömek yömek diye hönkürüyor. Gol atacam gol atacam diye gözleri kıpkırmızı azgın bir boğa gibi zincirlerden kurtulmayi bekliyor. Alman tarftarlar şok. Şayzeee, undebaaa diye şaşırıyor hepsi. Maç bitiyor 6-0 yenmişiz. Düdük çalıyor ve bizim Tarzan saldırıyor etlere. Gerçek forvet böyle olur işte.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 12 Haziran 2022; 1:34:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çocuk büyüdü 20 sinde gs'ye kapağı attı.Massaratisiyle yanında ilik gibi hatunla kamptan çıkarken gazetecilere selam verdi.Onu dağda yetişteren menajeride porsh'un içinde modelin ağzına verirken diye devam eder bu hikaye.Iyi bir topçu olmanın yolu keşiş gibi yetişmek değil,sağlam bir irade gerektirir.Sen yanlış anlamışsın Alman ekolünü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.